Om företaget

Vi är specialiserade på resor till Island och har marknadens bredaste utbud. Genom att noggrant välja ut och sätta ihop resorna vill vi maximera upplevelsen av Island för privatpersoner, grupper och företag. Våra resenärer...

Läs mer om företaget
Telefonnummer
090-12 95...
Adress

Kungsgatan 53

90326 Umeå

Senaste årsredovisning

Mer information

Öppettider

Stängt

Omdömen

Vulkanresor AB har valt att inte visa omdömen.

Karta

test
KartaGå till kartvy

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Bildgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om oss

Vi är specialiserade på resor till Island och har marknadens bredaste utbud. Genom att noggrant välja ut och sätta ihop resorna vill vi maximera upplevelsen av Island för privatpersoner, grupper och företag. Våra resenärer väljer från ett brett utbud av resor som de själva kan anpassa – direkt på vår webb eller tillsammans med vår personal.

ATT RESA MED VULKANRESOR

Många av våra resenärer gillar att planera och boka själva på vår webb. Andra tycker om den personliga kontakten med vår personal som själva gjort resorna, bott på hotellen och kan prata om Island i timmar. Oavsett vilket har vi gjort det enkelt att upptäcka Island både från vår webb och genom vår personal.

Vi tar ett helhetsansvar för våra resor: från flyg, hotell och transfer till hyrbilar och aktiviteter. Tack vare att vi arbetar direkt med handplockade leverantörer på plats kan våra resenärer fokusera på upplevelsen. Dessutom kan vi hålla konkurrens-kraftiga priser.

ATT RESA SOM GRUPP MED VULKANRESOR

Vi har länge hjälpt grupper att uppleva Island. Vi arrangerar helhetslösningar för konferens, kickoff eller andra gruppresor. Längs vägen har vi utvecklat en känsla för att anpassa resorna efter varje grupps förutsättningar och behov. Därför ger vi våra grupper en personlig kontakt som ser till att alla får ut så mycket som möjligt av resan.

VI ÄR IATA-CERTIFIERADE

Tack vare att vi är IATA-certifierade utfärdar vi själva flygbiljetter. För våra resenärer innebär det snabbare och bättre service.

VI HAR RESEGARANTI

Resegarantin skyddar dig mot ekonomiska förluster om din paketresa blir inställd eller avbruten.

Här är en länk till Kammarkollegiet som visar att vi har ställt lagstadgad resegaranti.

OM FÖRETAGET

Vulkanresor AB grundades 1997 och är en del av Vulkan Travel Group. Tillsammans är vi 14 anställda som förra året hjälpte omkring 9 000 resenärer att uppleva Island. Vi är den största researrangören till Island från Skandinavien.

Vulkanresor ABs utvalda länkar

För dig som driver företaget

Att synas online
Vi fixar det åt dig

Att som företagare synas på internet är idag viktigare än någonsin, men digital marknadsföring kan ibland kännas krångligt och tidskrävande. Vi på Eniro kan hjälpa dig med din Google- och Facebook-annonsering samtidigt som vi ser över din sökmotoroptimering, nya hemsida och digitala närvaro.

Närvarokollen
Har du korrekt info på nätet?

Nästan 9 av 10 kunder uppger att de stött på felaktig företagsinformation online. Det skapar en dålig kundupplevelse och påverkar negativt din synlighet på Google.

Hemsidekollen
Bra hemsidor lockar fler kunder

Varannan besökare riskerar att lämna din hemsida om den tar mer än 3 sekunder för att ladda klart. Google älskar snabba och mobilanpassade hemsidor!

Företagsinformation

Vulkanresor AB

Omsättning

16 599 tkr

Vinstmarginal

6.70 %

Anställda

9

Ytterligare finansiell information och gratis årsredovisning från Vulkanresor AB finns på Proff.se

Läs mer om företaget på Proff
Juridiskt namn

Vulkan Resor AB

Org.nr:

5565382685

Bolagsform

Privat aktiebolag

Arbetsgivaravgift

Ja, registrerad

SNI-bransch

79120 Researrangörer

Registrerad för moms

Ja

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Datum för upprättande

24.01.1997

Exekutiva befattningar/Administration
Benedikt Kristinsson

Verkställande direktör

Lena Ida Maria Ulfhielm

Huvudansvarig revisor

Proff logo
Möjliga telefonnummerformat

090129550

09-012 95 50

090-12 95 50

0901-295 50