Om Volvo Car Kista

Dina konkurrenter har använt den här ytan för att berätta om sitt företag. Du vet väl att du som företagare enkelt kan uppdatera din företagsinformation här på Eniro?

Volvo Car Kista, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn-
Bolagsform-
Datum för upprättande-
Org.nr:-
Arbetsgivaravgift-
Aktiekapital-
Omsättn.intervall-
F-skatt-
Registrerad för moms-
SNI-bransch

Exekutiva befattningar/Administration

Omdömen om Volvo Car Kista

Simon Pettersson

mer än ett år sedan

Lämna aldrig in bilen på denna verkstad!
Hade min bil inne för byte av två fälgar samt omläggning av fyra nya däck.
När jag har hämtat ut bilen och kommit hem så ser jag att dom har skrapat två av mina gamla fälgar ordentligt i däcksmaskinen, jag tar såklart bilder på skadorna och ringer till dom. Efter att ha tittat på både bilderna och på bilen igen så står dom bara och blånekar och säger att dom absolut inte kan ha gjort dom skadorna. Jag kommer nu få ta detta med ARN. Under all kritik!!

Robin Steenhouwer

mer än ett år sedan

Stor och fin anläggning, men inte lika stor och fin hjälp.
Skulle kolla på två begagnade bilar som jag först inte hittade på anläggningen. Tillslut hittade jag en av dem som stod utomhus, men den andra fanns inte. Kollade med personal som svarade att den andra ska stå utomhus och jag svarade upp med att den inte fanns där. Tillslut verkade säljaren rätt besvärad av mitt svar och sa bestämt att den måste finnas där, och han verkar inte så angelägen om att ens följa med och hjälpa mig hitta bilen.

Wallentin Andersson

mer än ett år sedan

Fantastisk service. Snabb mottagning, trevlig personal och bra utfört arbete.
Vill varmt rekommendera denna verkstad.

Hans Sandberg

mer än ett år sedan

Usel mejlservice! Mejlade förra hösten till "däck" på Upplands Motor i Kista. Ville köpa dubbdäck. Fick aldrig svar! Köpte hos annan försäljare. Ville för 2 veckor sedan ha hjälp med nyckelkortet till min Clio. Inget svar där heller! Verkligen oseriöst av Upplands Motor!

Martin.C

mer än ett år sedan

Jag hade en skada på min V70 som jag lämnade in till skadecenter i akalla. Färgen vart riktigt bra och fick tillbaka bilen på en vecka som utlovat och personalen var verkligen trevlig. Hade fått full pott om väntetiden vart kortare på både förbesiktning och inlämning

Jörgen

mer än ett år sedan

Lämnade in min Ford för beställning av en ny nyckel. Dom sa ett visst pris men glömde säga att jag behövde flera nycklar för kunna programmera nyckeln. Priset blev inte riktigt som det var sagt. Otroligt okunnig och otrevlig personal!

Tjej

mer än ett år sedan

Skadeverkstan gjirde ett dåligt jobb på min bakskärm, bla blev listen flammig. Bilen var ej heller leveransklar enl avtalat (man kan iallafall begära att de ringer o informerar så man slipper komma dit i onödan).

[email protected]

mer än ett år sedan

Fruktansvär service och att lämna in bilen på service så blir man så lurad så det känns som ett rån! Akta er för detta företaget!!!
Lämnade in bilen på 3 års service och fick en faktura på 47.000kr lämnade in den ett år senare och bad om pris vilket jag fick muntligt och nekade då jag tyckte det var orimligt men priset kom även med en faktura och en kostnad på 6.725kr då bilen varit på plats mellan kl 7-11 utan att något gjordes! VARNING ⚠️ ALDRIG kommer jag handla här igen

Anonym användare

mer än ett år sedan

Upplands Motor + Mercedes Benz i Kista, där försäljare syslar på med bedrägeri, har lurat mig och min bekant 2 gånger när vi skulle köpa bil.

Hans Sandberg

mer än ett år sedan

För 2 månader sedan ville jag köpa en begagnad bil men försäljaren blev aggressiv! Vilket jag klagade på hos en annan försäljare. Men han är ändå jobbet kvar! En okänd försäljare från Ford talade in ett meddelande på mitt telsvar. Men han talade så fort att det inte gick att uppfatta vad han sa! Verkligen oseriösa försäljare. Och fortfarande får man inga svar när man mejlar. Gå till en annan bilförsäljare!!

Per-Ola Svärd

mer än ett år sedan

Gillar upplands motor pga deras vänliga personal och utomordentliga service! Man kan till och med lämna bilen på service, äta lunch och sen åka därifrån med en nyservad bil!

Det kallar jag Service!

Magnus

mer än ett år sedan

Lämnade in min krockade XC90, och fick tillbaka den i mint skick på ca två veckor fast det skulle ta längre tid. Bästa tänkbara service dessutom. Hatten av och tack för ett bra jobb. Tänk om alla verkstäder hade den här nivån! Keep Up The Good Job.

Daniel

mer än ett år sedan

Helt outstanding service!

Anna

mer än ett år sedan

...med allt i samband med bilköp. Inte nödvändligtvis billigast på bilar men klart bäst av Volvohandlarna i länet.

Kategorier

Kategorier saknas

Sökord

Sökord saknas

Möjliga telefonnummerformat

02081810002-081 81 00020-81 81 000208-181 00