Om VNV Global AB

Ett investmentbolag som använder erfarenhet, kunskap och befintligt nätverk att identifiera och investera i möjlig värdetillväxt.

Investeringsstrategi

Vostok New Ventures Ltd är ett investmentbolag vars affärsidé är att genom erfarenhet, kunskap och ett omfattande nätverk identifiera och investera i tillgångar med stor värdeökningspotential, med fokus på bolag med nätverkseffekter. Vostok New Ventures har för avsikt att skapa värde genom en professionell investeringsverksamhet som bygger på en strukturerad process för kontinuerlig analys av både nuvarande och potentiella förvärv.

Investeringar

Vostok New Ventures investerar i onoterade bolag som gynnas av nätverkeffekter och har stor värdeökningspotential. Vostok New ventures hittar och identifierar nya investeringsmöjligheter genom kunskap, erfarenhet och ett omfattande nätverk som byggts upp under bolagets långa historia.

Sektormandatet är brett och vårt syfte är att skapa aktieägarvärde genom att investera i tillgångar som är förknippade med risker som Vostok New Ventures är väl rustat för att hantera. Sådana utmärkande risker innefattar bolagsstyrningsrisker, likviditetsrisker och operativa risker.

VNV Global AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn

Vnv Global Ab (Publ)

Bolagsform

Publikt aktiebolag

Datum för upprättande

11.03.2005

Org.nr:

5566777917

Arbetsgivaravgift

Registrerad

Aktiekapital

11949000

Omsättn.intervall

< 1 tkr

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Registrerad för moms

Nej

SNI-bransch

64202 Holdingverksamhet i icke-finansiella koncerner

Exekutiva befattningar/Administration

Visar 4 av 10