Om företaget

Ett investmentbolag som använder erfarenhet, kunskap och befintligt nätverk att identifiera och investera i möjlig värdetillväxt.

Läs mer om företaget
Telefonnummer
08-545 015...
Adress

Mäster samuelsgatan 1

11144 Stockholm

Hemsida och e-postGå till hemsida
Senaste årsredovisning

Mer information

Öppettider

Det finns inga öppettider för företaget.

Omdömen

Företaget har inga omdömen än

Karta

test
KartaGå till kartvy

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Om oss

Ett investmentbolag som använder erfarenhet, kunskap och befintligt nätverk att identifiera och investera i möjlig värdetillväxt.

Investeringsstrategi

Vostok New Ventures Ltd är ett investmentbolag vars affärsidé är att genom erfarenhet, kunskap och ett omfattande nätverk identifiera och investera i tillgångar med stor värdeökningspotential, med fokus på bolag med nätverkseffekter. Vostok New Ventures har för avsikt att skapa värde genom en professionell investeringsverksamhet som bygger på en strukturerad process för kontinuerlig analys av både nuvarande och potentiella förvärv.

Investeringar

Vostok New Ventures investerar i onoterade bolag som gynnas av nätverkeffekter och har stor värdeökningspotential. Vostok New ventures hittar och identifierar nya investeringsmöjligheter genom kunskap, erfarenhet och ett omfattande nätverk som byggts upp under bolagets långa historia.

Sektormandatet är brett och vårt syfte är att skapa aktieägarvärde genom att investera i tillgångar som är förknippade med risker som Vostok New Ventures är väl rustat för att hantera. Sådana utmärkande risker innefattar bolagsstyrningsrisker, likviditetsrisker och operativa risker.

VNV Global ABs utvalda länkar

För dig som driver företaget

Att synas online
Vi fixar det åt dig

Att som företagare synas på internet är idag viktigare än någonsin, men digital marknadsföring kan ibland kännas krångligt och tidskrävande. Vi på Eniro kan hjälpa dig med din Google- och Facebook-annonsering samtidigt som vi ser över din sökmotoroptimering, nya hemsida och digitala närvaro.

Närvarokollen
Har du korrekt info på nätet?

Nästan 9 av 10 kunder uppger att de stött på felaktig företagsinformation online. Det skapar en dålig kundupplevelse och påverkar negativt din synlighet på Google.

Hemsidekollen
Bra hemsidor lockar fler kunder

Varannan besökare riskerar att lämna din hemsida om den tar mer än 3 sekunder för att ladda klart. Google älskar snabba och mobilanpassade hemsidor!

Företagsinformation

VNV Global AB

Omsättning

0 tkr

Vinstmarginal

0.00 %

Anställda

4

Ytterligare finansiell information och gratis årsredovisning från VNV Global AB finns på Proff.se

Läs mer om företaget på Proff
Juridiskt namn

VNV Global AB (publ)

Org.nr:

5566777917

Bolagsform

Publikt aktiebolag

Arbetsgivaravgift

Ja, registrerad

SNI-bransch

64202 Holdingföretag i icke-finansiella koncerner

Registrerad för moms

Nej

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Datum för upprättande

11.03.2005

Exekutiva befattningar/Administration
Visar 4 av 10
Proff logo
Möjliga telefonnummerformat

0854501550

08-545 015 50

085-450 15 50

0854-50 15 50

085-4501550