Om Vitaly Bygg AB

Vår specialitet är att bygga om och renovera under pågående drift. Välkommen att kontakta oss för mer information. Om oss Vi kan ta hand om allt. Företaget startades i februari 2012 och är ett byggföretag med stor bredd och arbetar i första hand i Dalarna/Västmanlands. Kvalité och noggrannhet är två ledord för Vitaly Bygg AB – med vår erfarenhet vet vi vad som krävs för att utföra arbeten som håller hög kvalité. Vi är också måna om att ha en nära dialog med våra kunder och hjälper gärna till med tips och förslag på olika lösningar. Vi vänder oss med våra tjänster till både privatpersoner och företag utför allt från små reparationer till omfattande om- och tillbyggnader mm. Vår prioritet är tjänster av hög kvalitet till attraktiva priser. Vi utför renoveringsarbeten och nybyggnationer med material från kända tillverkare. Installationen utförs med den senaste och miljövänligaste tekniken. Detta gör att vi klarar av att leverera enligt de höga förväntningar som många av våra kunder har.

Om oss

Vi kan ta hand om allt. Företaget startades i februari 2012 och är ett byggföretag med stor bredd och arbetar i första hand i Dalarna/Västmanlands.

Kvalité och noggrannhet är två ledord för Vitaly Bygg AB – med vår erfarenhet vet vi vad som krävs för att utföra arbeten som håller hög kvalité. Vi är också måna om att ha en nära dialog med våra kunder och hjälper gärna till med tips och förslag på olika lösningar.

Vi vänder oss med våra tjänster till både privatpersoner och företag utför allt från små reparationer till omfattande om- och tillbyggnader mm.

Vår prioritet är tjänster av hög kvalitet till attraktiva priser. Vi utför renoveringsarbeten och nybyggnationer med material från kända tillverkare. Installationen utförs med den senaste och miljövänligaste tekniken. Detta gör att vi klarar av att leverera enligt de höga förväntningar som många av våra kunder har.

Vitaly Bygg ABs utvalda länkar

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • Vitaly Bygg AB Byggföretag, Avesta - 1
  • Vitaly Bygg AB Byggföretag, Avesta - 2
  • Vitaly Bygg AB Byggföretag, Avesta - 3
  • Vitaly Bygg AB Byggföretag, Avesta - 4
  • Vitaly Bygg AB Byggföretag, Avesta - 5
  • Vitaly Bygg AB Byggföretag, Avesta - 6
  • Vitaly Bygg AB Byggföretag, Avesta - 7
  • Vitaly Bygg AB Byggföretag, Avesta - 8

Vitaly Bygg AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnVitaly Bygg AB
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande21.02.2012
Org.nr:5568849094
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital50000
Omsättn.intervall3000 - 4999
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch43320 Byggnadssnickeriarbeten, 46731 Partihandel med virke och andra byggmaterial, 96090 Övriga konsumenttjänster

Exekutiva befattningar/Administration

Vitaly ShtofastOrdförande
Vitaly ShtofastVerkställande direktör
Ekaterina ShtofastVice verkställande direktör
Vitaly ShtofastLedamot
Ekaterina ShtofastLedamot
Raimonds BojärsSuppleant
Raimonds BojärsSärskild delgivningsmottagare

Omdömen om Vitaly Bygg AB

Henrik Stigers

mer än ett år sedan

Perfekt utförd målning av vårt timmerhus. Snabbt och effektivt, från offert till faktura, helt som överenskommet från början, inga överraskningar.

Jan-Eric Eckman

mer än ett år sedan

Fantastiskt bra arbete och snabbt gjort. Altanen blev perfekt för oss.

Anneli Tenglet

mer än ett år sedan

Från början till slut helt problemfritt. Från offertförslag till färdigt arbete flöt allt på supersmidigt. Hela tiden med god kommunikation med förmannen, både direkt men också via sms, telefon och mejl om det behövdes. Supersnabbt och väl utfört arbete. Generöst och vänligt företag som håller vad de lovar, både med arbete, grovstädning och offert! Rekommenderas!

Eva Åkvist

mer än ett år sedan

Vi anlitade dessa oerhört professionella hantverkare för ett takbyte vilket vi är så glada att vi gjorde. Från början till slut helt problemfritt. Från offertförslag till färdigt arbete flöt allt på supersmidigt. Hela tiden med god kommunikation med förmannen, både direkt men också via sms, telefon och mejl om det behövdes. Supersnabbt och väl utfört arbete. Generöst och vänligt företag som håller vad de lovar, både med arbete, grovstädning och offert! Rekommenderas!
Lasse och Annelie

Jesper Klingofstrom

mer än ett år sedan

Mycket väl utfört arbete!
Dessutom mycket bra att ha att göra med.
Snabba, tydliga och professionella.

Lisa Wiberg

mer än ett år sedan

Mycket trevliga takläggare!
Märks väldigt tydligt kunskapen dom har, vårat tak är helt fantastiskt tack vare er.
Vi i denna familj kommer sakna att ha dom här, mycket skratt har dom tillfört.
Snabba och mycket prisvärda. Rekommenderas starkt.
Tack för hjälpen!

Emil Eriksson

mer än ett år sedan

Vitaly Bygg bytte vårt tak i augusti.
Vitaly var väldigt professionell vid införsäljning till genomförande och avslut.
De hjälpte oss t.ex. med tekniska råd för hur vinden skulle ventileras. De samsades med solcellsinstallatörer. Under bygget inträffade "århundradets regnväder" men det var inga problem, allt var tätt. De visade hänsyn till våra rabatter och annat runt huset.
Slutligen städade de efter bygget på ett mycket bra sätt
Bra kommunikation och snabbt genomförande.
Bäst i Dalarna !

Thomas Pettersson

mer än ett år sedan

Beställde ommålning av min villa i Falun. Jättenöjd med resultatet. Bra service och bra pris. Rekommenderas.

Jessica Vidberg

mer än ett år sedan

Snabbt, effektivt och väldigt bra jobb vid takbyte!

Jörgen Brugge

mer än ett år sedan

Snabbt, snyggt, välgjort, tillmötesgående, prisvärt! Rekommenderas!

Kurt Blomqvist

mer än ett år sedan

Vitaly bygg har målat om vårt hus. Vi är mycket nöjda med jobbet och kan verkligen rekommendera detta företag. Proffsiga och seriösa.
Tack för jobbet!!!!

Johnny Ström

mer än ett år sedan

Sökte takläggare. Vitaly Bygg var snabbt på plats och dagen efter kom en detaljerad offert. Vi valde VB och arbetet utfördes och blev slutfört inom utlovad tid. Vi är mycket nöjda med entreprenaden och utförandet.

John Nilsson

mer än ett år sedan

Det är andra gången vi har anlitat Vitaly Bygg, denna gång bytte dom vårt tak och gjorde ett väldigt bra jobb vi är jättenöjda rekommenderas

Åsa Ljungqvist Wihl

mer än ett år sedan

Vitaly Bygg har målat om vårt fritidshus och renoverat fönster. Vi är jättenöjda. Snabb och bra kommunikation, väl utfört arbete, rätt tid och bra pris. Rekommenderas.

Anna Karin Nilsson

mer än ett år sedan

Seriösa samt erfarna o jobbet gjort innan avtalad tid

John Nilsson

mer än ett år sedan

Bra pris och snabb offert, duktiga killar och tjejer av målning och byte av foder på vårt hus i Hedemora

Thomaz Alvtjärn

mer än ett år sedan

Trevligt och korrekt bemötande genom hela anbudsprocessen och vid utförandet. Noggrant utfört arbete med en imponerande arbetsdisciplin. Rekommenderar starkt denna mycket seriösa entreprenör. Kommer att anlita dem igen.

Michael Lindberg

mer än ett år sedan

Vi anlitade Vitaly Bygg för att byta tak. Det skulle vara klart i slutet på september 2018. Idag är det sista augusti, 31/8 och arbetet är nästintill klart. Små detaljer återstår att justera. De har arbetat effektivt och färdigställt vårt tak på ca. 1.5 vecka. Under byggnationen har vi haft kontakt med företaget via mail och telefon som informerat om hur byggnationen fortlöper. Duktiga och trevlig personal som utfört ett arbete effektivt utan att försämra kvalitén på utfört arbete. Vi kan varmt rekommendera Vitaly Bygg för uppdrag inom byggnad eller andra renoveringsuppdrag på fastighet. Trevligt bemötande och effektiva. Vi kan mycket väl tänka oss att anlita dem igen i framtiden.

Tobias Brouneus

mer än ett år sedan

Vitaly Bygg bytte fasad på vår tvåvåningsvilla och gjorde mycket bra jobb! Blev jättebra och arbetet blev klart inom utsatt tid. Vi kan varmt rekommendera Vitaly Bygg!

Maria Larsson

mer än ett år sedan

Toppklass!
Jag har anlitat Vitaly Bygg AB till flera projekt. Målning av hus, takomläggning, snickerier mm.
Väl utförda jobb, inga språkproblem, pålitliga och mycket serviceinriktade.
Jag kommer att anlita dom igen!
Tack! /Maria

Leila Baker

mer än ett år sedan

De har målat vår fasad. Blev jättebra. Noggranna o precisa med tiden. Inga språkförbistringar. Kommer att anlita dem igen

Jan Karlsson

mer än ett år sedan

Mycket nöjd, håller vad man lovar skapar ett stort förtroende genom god kommunikation under reperationsarbetet, jag bytte mitt tak samt reste en carport i Sälen så det har varit viktigt att kunna följa arbetet på distans och detta har fungerat bra genom samtal, sms och bilder.

Isak Savo

mer än ett år sedan

Vitaly målade om vår fasad och gjorde det mycket bra. Resultatet blev jättebra och målarna var proffsiga och höll rent omkring sig.

Enda nackdelen var att målarna inte kunde varken svenska eller speciellt bra engelska så det var svårt att prata med dom. (Den jag pratade med för att få offert och beställa arbetet pratade svenska såklart.) Detta var dock inget jätteproblem.

Kommer använda dom igen när behov uppstår

Fredrik Nylén

mer än ett år sedan

Vi fick kontakt med Vitaly Bygg via en offertbyrå och de kom hit och gav ett bra pris på att måla om vårt hus. De kom dagen de hade utsatt och vara klara innan datumet som var satt som sista datum. Snyggt, snabbt och över förväntan på resultat. Jag kan verkligen rekommendera dem!

Ola Hases

mer än ett år sedan

Vitaly Bygg AB bytte taket på vårt hus. Vi är belåtna, de utförde arbetet snabb och bra. Vi kan rekommendera att anlita dem. Ola Hases

Dennis Blom

mer än ett år sedan

Anlitade Vitaly för omläggning av tak på sommarstugan. Vitaly kom med ett snudd på oslagbart pris och kunde utföra jobbet direkt. Mycket nöjd med både pris, kvalitet och bemötande. Kommer anlita dem igen, och rekommenderar varmt vidare denna firma.

Håkan Kempe

mer än ett år sedan

Jag anlitade Vitaly för ommålning av hus. Mycket bra utfört och de få saker som fanns att anmärka på vid besiktning fixades väldigt snabbt och professionellt. Jag kommer absolut att rekommendera dem för mina vänner och även använda dem i framtiden för andra jobb.

Peter Sjöblom

mer än ett år sedan

Mycket nöjd med Vitaly bygg. Anlitade dom för att byta taket. Dom jobbade snabbt och lyckades fixa taket på två veckor fast vädret inte var det allra bästa för jobbet. Kan varmt rekommendera företaget.

Lisa Lindberg

mer än ett år sedan

Jag kan verkligen rekommendera Vitaly Bygg AB! Jag anlitade dem med anledning av snickeriarbeten när jag byggde ny pool. De var snabbt på plats efter första kontakten och gjorde ett mycket noggrant arbete med snyggt resultat. Ett extra plus för proffsigt och trevligt bemötande! Jag kommer definitivt att anlita dem till framtida byggarbeten på mitt hus.

Mattias Bergström

mer än ett år sedan

Fick hjälp att putsa grunden på mitt garage, resultatet blev riktigt bra! Kan rekomdera dem!

Åsa Larsson

mer än ett år sedan

Ett snabbt och väl utfört målnings- och snickeriarbete. Vi har anlitat firman två gånger och gör det gärna en tredje gång.

Kerstin Elisabeth Wiselqvist

mer än ett år sedan

Positiva och tillmötesgående målare och kontaktpersoner. Glada och trevliga grabbar som var här. Rekommenderar dom gärna

Johanna Sundberg

mer än ett år sedan

Anlitade Vitaly Bygg för renovering av mitt hem med div snickeri och målningsarbete. Kan gärna rekommendera dem.

Joakim Lonevall

mer än ett år sedan

Skickliga hantverkare. Bra utfört arbete med bra verktyg och hjälpmedel. Kan rekommenderas.

August Zetterberg

mer än ett år sedan

Johny Z

Jättenöjda!

Tillmötesgående och kunniga hantverkare som håller vad de lovar i tid och pengar. Inget krångel utan offertpris är lika med slutpris. Vi använder gärna detta företag igen.

Johan Waldemarsson

mer än ett år sedan

Byte från tegel till plåt samt uppriktning av stort (+500kvm) ladutak. Tack för att ni sparade ner så många hela pannor istället för att slänga ner dem i containern!
När hantverkeri fungerar så här bra blir man som kund trygg i vad man betalar för!
Trevlig och tillmötesgående personal! Vi kommer att anlita firman igen.

Jonas Förare

mer än ett år sedan

Bläcket på kontraktet hade knappt torkat, så var de igång. Ett väldigt fint och stort trädäck och två trappor, allt ordentligt uppstagat och fuktsäkert.

Doris

mer än ett år sedan

Tack för det bra jobb ni gjorde. Vi fick ett snyggt målat trappuppgång för hyresgäster. Bra kontakt med firma och tillförlitligt personal. Vi är mycket nöjda.

e

mer än ett år sedan

Fick en tydlig och bra beskriven offert som var bäst, även prismässigt. Jobbet utfördes helt perfekt, snygg, kvalitémässigt och utan krångel. Seriös firma som månar om att allt ska vara bra och att få en nöjd kund. Rekommenderar verkligen denna firma, så roligt med någon som månar om det bästa. Jag fick ett snyggt, stadigt förråd, byggt och målat samt ett fristående trägolv på 18 kvm med trapp till.

Carl Johan Wahlgren

mer än ett år sedan

Vitaly Bygg får mina bästa rekommendationer. De målade alla väggar/tak och utförde vissa snickerijobb samt kakelarbete. Klarade av jobbet i tid med god marginal och med god kvalitet. Mycket pålitliga, effektiva och inget krångel. Överträffade mina förväntningar.

Catarina Kullman

mer än ett år sedan

Bra utförd flyttstädning. Rent och fint, inget fusk. Kommer att rekommendera er till andra som behöver hjälp med flyttstädning.

Henrik

mer än ett år sedan

De vill att man ska ska skriva till de och de kommer att kontakta dig så fort det är möjligt. Skit snack... De hör av sig om uppdraget lönar sig för de!
Man ska "blotta" sig med sin information sedan struntar de i dessa uppgifter!
Lita EJ på den här bluff-företaget!

Anonym användare

mer än ett år sedan

Bra och snabbt utförd takläggning. Städade efter sig varje dag. Tog dessutom hand om ett fönster som var trasigt. Är mycket nöjd.

Anneli

mer än ett år sedan

Vitaly bygg utförde arbetet perfekt. Snabbt och effektivt. Vi är mycket nöjda, och anlitar gärna dessa duktiga hantverkare igen !

Ann-Britt

mer än ett år sedan

Jag anlitade Vitaly Bygg AB för hjälp med målning av gavlar, vindskivor och fönsterfoder på mitt hus. Jag fick hjälp snabbt efter förfrågan, arbetet påbörjades den överenskomna dagen och färdigställdes i tid, enligt överenskommelse. Både förarbete och målning genomfördes noggrant.

Svar från företaget

Tack för fint omdömen

Johan Alm

mer än ett år sedan

Vitaly Bygg fixade vår veranda. Resultatet blev jättebra! De höll tiden och kostnaden och så fort det uppstod frågetecken tog de sig tid att diskutera och såg till att vi var nöjda. Jag kan varmt rekommendera Vitaly Bygg!

Maja

mer än ett år sedan

Vitaly Bygg rev den gamla fasaden, tilläggsisolerade några väggar, satte upp ny fasad och målade huset till ett superpris. Pga gammalt hus var allt snett och vint, men det löste dom bra! Fint hantverk runt fönstren. Städade noga efter sig varje dag. Bra pris och bra folk! Kommer definitivt att anlita dom igen!

Anonym användare

mer än ett år sedan

Stefan, Raymond och övriga inblandade i renoveringen av vår utbyggnad och takbytet skötte sig alldeles utmärkt och vi är mycket nöjda med slutresultatet!
/Göran o Mirja i Hedemora.

Svar från företaget

Tack för fint omdöme,det är skönt att får den.
MvH Vitaly Bygg AB

Anonym användare

mer än ett år sedan

Vitaly Bygg har renoverat ett gammalt yttertak. Offerten med tidplan innehölls perfekt och hela arbetet blev utfört till stor belåtenhet. Vi kommer att anlita dem för framtida uppdrag.
Gunnar Lidman

Mats Dehlbom

mer än ett år sedan

Vitaly Bygg tog sej an ett hus som var i ett bedrövligt skick men hade en bra timmerstomme. Vitaly Bygg AB gjorde ett toppenjobb, exakt enligt vår överenskommelse och det pris som vi bestämt, trots att det tillkom en del extra jobb och överraskningar. Jag ställde krav att det skulle vara hantverkskvalité på det jobb som utfördes och det får jag säga att det också var. Bra löpande dialog med Stefan under byggets gång som gjorde att att allt kunde flyta på bra, trots en mycket besvärlig o regnig sommar. Jag skulle gärna anlita Vitaly Bygg igen ! Jag rekommenderar Stefan och hans arbetslag.

Stefan

mer än ett år sedan

Mycket nöjd med er killar bra jobbat !!! Men otur med vädret bara tack för allt ringer igen lovar tack!
Cecilia Persson

Kerstin och Mattias

mer än ett år sedan

Vitaly Bygg AB utför ett mycket professionellt arbete.

Stefan har själv regelbunden tillsyn över arbetsplatsen och löser eventuella problem på bästa sätt. Han lyssnar på kundens önskemål och är alltid glad och tillmötesgående.

Vi är mycket imponerade av Stefan arbetslag som arbetar snabbt och professionellt i ett enastående teamwork.

Noggrann städning kontinuerligt och efter avslutat arbete.

Det hela kunde inte varit bättre! Vi är mer än nöjda!

Kerstin och Mattias

Stefan

mer än ett år sedan

Mycket duktig och tillmötesgående hantverkare. Utförde arbetet noggrant och på utsatt tid. Prisvärd.

Fredrik Hansson

mer än ett år sedan

Vi fick hjälp med att byta tak på vårt uthus. Vitaly höll kontinuerligt kontakten från beställning av jobb till slutfört arbete. Arbetet utfördes effektivt och professionellt och snickarna hjälpte oss att bygga ställning så att vi parallellt med takbytet kunde måla om hela uthuset. Hela tiden under arbetet städade dom så det fanns aldrig något byggavfall som låg och skräpade.

Anneli Moscho

mer än ett år sedan

Fantastiskt proffsiga hantverkare. Smidigare får man leta efter. Lätta att kommunicera med . Snabbt och snyggt utfört arbete. Håller vad de lovar och mer därtill. Generösa och vänliga. Rekommenderas varmt!

Anneli Moscho

mer än ett år sedan

Vi anlitade dessa oerhört professionella hantverkare för ett takbyte vilket vi är så glada att vi gjorde. Från början till slut helt problemfritt. Från offertförslag till färdigt arbete flöt allt på supersmidigt. Hela tiden med god kommunikation med förmannen, både direkt men också via sms, telefon och mejl om det behövdes. Supersnabbt och väl utfört arbete. Generöst och vänligt företag som håller vad de lovar, både med arbete, grovstädning och offert! Rekommenderas!

Gabriellaa Isik

mer än ett år sedan

Fick en offert och skrev kontrakt på ett jobb som skulle göras innan pandemin. Sedan skyllde ägaren på att målarna inte kom in i landet och att vi skulle vänta till hösten. Sen blev det våren året efter. Och sedan hördes de inte av. När vi till slut fick kontakt med dem så hade priset gått upp 10 000kr fastän vi har ett kontrakt. Oseriöst företag, rekommenderar inte!

Johan Wiberg

mer än ett år sedan

Snyggt och snabbt utförande, kul att se ett så välfungerande team.

Bengt-Erik Johansson

mer än ett år sedan

Vi har anlitat Vitaly Bygg för reparationer på Norns Bruk. Bruket har en historia som går tillbaka till 1600-talet och är sedan 2003 byggnadsminnesförklarat. Underhållsarbete ska utföras på sådant sätt att det kulturhistoriska värdet inte skadas. Vitaly Bygg har renoverat taket till Andelsladugården, c:a 550 kvm och har gjort det på ett perfekt sätt. De har dessutom varit enkla att samarbeta med och har i alla sammanhang uppträtt korrekt.
Norns Bruks samfällighetsförening.

Anna Lang

mer än ett år sedan

Målade om hus och garage, satt panel vid taksprång samt bytte ut hängrännor + stuprör. Bra kommunikation via sms, effektiva, höll tidsplanen, helt okej resultat och prisvärt.

Hej Hej

mer än ett år sedan

Målade om mitt hus i Falun. Är mycket nöjd med både pris och service. Rekommenderas!

Joakim Lundström

mer än ett år sedan

Snabba, tillmötesgående och kunniga. Jättenöjd!

Ulf Öhman

mer än ett år sedan

Hela processen fungerade mycket bra från offertfråga till slutfaktura. Resultatet blev utmärkt. Vi är mycket nöjda.

[email protected]

mer än ett år sedan

Vi byggde en altan som blev jätte fin.

Snabbt bemötande, snabb offert, och ett snabbt och proffsigt bygge.

Kan starkt rekommendera Vitaly Bygg.

Erik Nilsson

mer än ett år sedan

Anlitade Vitaly Bygg för att taket behövde både höjas, isoleras samt beläggas med nya betong pannor. Eftersom huset höjdes lite så monterade dom även dit en ny panel.
Vitaly lämnade en offert i väldigt bra prisnivå, och utförde jobbet helt inom tidsramen. Och var väldigt bra på att informera samt lyssna på dina önskemål och frågor, vilket gör att man som fastighetsägare får en bra och trevlig delaktighet.
Kan varmt rekommendera Vitaly Bygg!
Tack för ett bra och fint utfört arbete.

Anita Forsgre

mer än ett år sedan

Hembygdsföreningen anlitade Vitaly för att lägga om ett tak på en kulturbyggnad. Väl genomfört arbete, noggranna och lätta att komma överens med. Lyhörda för våra spec önskemål. Varma rekommendationer från oss.

Sven Olsson

mer än ett år sedan

Nyss fått taket bytt och är nöjd!

Robin Melin

mer än ett år sedan

Böt mitt tak utan bekymmer!

Jörgen Polstam

mer än ett år sedan

Vitaly Bygg bytte takplåt på vårt fritidshus och målade om fasad, fönster mm.

Arbetet utfört till full belåtenhet, både snabbt och prisvärt - 100% nöjd!

Mycket lätt att kommunicera med Vitaly, svarar oftast inom någon timme på mail eller sms (eller direkt på telefonen).

Kan varmt rekommenderas.

Leif Öhrberg

mer än ett år sedan

Vi anlitade Vitaly bygg AB för ommålning av husfasaden (Falu rödfärg), även om det tog längre tid innan de kunde starta arbetet så är vi väldigt nöjda med resultatet. Inte minst med tanke på att de utan problem även tog på sig att måla om ett uthus också samt hjälpte tlll med att byta vindskiveplåtar. Jag kan med nöje rekommendera Vitaly bygg AB

Magnus Wirsen

mer än ett år sedan

Vi anlitade Vitaly bygg för målning och omläggning av tak på vårt hus i Sälen. Då vi själva varit ute på resa har vi haft kontakt via sms och mail. Vi har fått bilder kontinuerligt på arbetets utveckling och svar på frågor väldigt snabbt. Är verkligen nöjda med det jobb som gjorts och tvekar inte att använda oss av Vitaly igen om behov uppstår.

Niklas Madison

mer än ett år sedan

Vitaly Bygg målade om fasad på vårat 250 kvm tvåvåningshus. Samt knutar och foder. Jag kan varmt rekommendera Vitaly Bygg. Väldigt noggranna och såg alltid till att inte måla i solljus. Rent och snyggt på arbetsplatsen. Personalen - målarna - är dåliga på svenska och engelska men upplevdes inte alls som något problem. De var alltid glada med leenden. Kämpade på 7-18 varje dag i 30 graders värme.
jag bad om extra målning och ringde då bara förmannen som kan svenska varpå de utförde jobbet perfekt.
Verkligen supernöjd med Vitaly Bygg och glöm gamla fördomar om
Polska arbetare - dessa var mkt bättre än andra målare jag haft.

Niklas

Johan Lennström

mer än ett år sedan

Anlitat dem för andra gången nu. Fortfarande jättenöjd och rekommenderar dem ofta

Ulrika Wesström

mer än ett år sedan

Fick ett plåttak lagt på mitt hus i Ludvika och är mycket nöjd med resultatet . De bytte även ut mitt gamla takfönster och alla stuprör. En av byggkillarna samt även chefen på företaget pratar svenska så kommunikationen var inget problem. Prismässigt är de mycket bättre än konkurrenterna och takmaterialet är också i toppklass. Rekommenderar dem därför till alla som ska renovera huset. Mvh Ulrika

Tommy Lindberg

mer än ett år sedan

Vi har haft hjälp av Vitaly i sommar för att måla om vår fastighet, faluröd med vit oljefärg på knutar och foder. Vi kan verkligen rekommendera denna firma. Arbetet är superbra genomfört, inget rinn, inget spill. Rent och fint på arbetsplatsen. Arbetet genomfördes på utsatt tid enligt offerten.

Eric Gustafsson

mer än ett år sedan

Vitaly Bygg AB har målat om hela vårt hus och vi är väldigt nöjda med resultatet. De har jobbat mycket noggrant och effektivt och hela tiden har det varit rent och snyggt runt omkring.
Vi kommer att anlita Vitaly Bygg till fler uppdrag i framtiden.

Petra Lennström Springare

mer än ett år sedan

Vitaly bytte panel och målade vårt hus. De jobbade snabbt och noggrant och var enkla att ha och göra med. Vi kommer definitivt anlita dem nästa gång vi har behov av hantverkare!

Namik Abbasov

mer än ett år sedan

Vitaly Bygg har bytt tak på min carport. Grabbarna jobbade väldigt fort och rev ner gammal tal och fixade nytt tak för enbart 2 arb dagar. Fantastiskt hög hastighet och kvalitet.
Rekommenderar företaget.

Peter Hammarström

mer än ett år sedan

Anlitade vitaly bygg för att isolera och gipsa mitt garage samt bygga en vindslucka och lägga golv på vinden.
kan bara tacka och bocka för ett riktigt bra jobb :-)
kan definitivt rekomendera vitaly bygg och kommer absolut anlita dom igen!

Johan Hedström

mer än ett år sedan

Vitaly Bygg Hjälpte oss att få ny fasad på sommarhuset inkl målning. Trots en del besvärliga förutsättningar på vägen med vattenbrist, sned grundkonstruktion m.m, så löstes allt på plats av Vitaly Bygg utan några tillägg och vi fick istället mer gjort för pengarna än vi förväntat oss! Vi hade några anmärkningar när jobbet var klart som åtgärdades direkt utan diskussion. Ett självgående och prisvärt byggföretag som vi gärna anlitar igen!

Mikael Henriksson

mer än ett år sedan

Anlitade Vitaly till att måla om vårt hus. Grymt bra jobb - allt från tvättning,skrapning, grundning och målning. Inget kladd eller skräp kvar, vi är nöjda med allt!
Mycket trevliga hantverkare så nu är de även här och fixar lite hängrännor och annat på huset.
Rekommenderar lätt att anlita Vitaly Bygg!!
//Micke

Jonas Förare

mer än ett år sedan

Vi har fått snabb, prisvärd och mycket professionell hjälp med både trädäck framför och ommålning av hela vårt fritidshus.

Päivi Kristiina Pykäläinen

mer än ett år sedan

Målning av husfasad. Höll tidsplanen, inga problem med färger, jobbade planeringsmässigt och proffsigt. Bra resultat, vi kan varmt rekommendera Vitaly Bygg.

Tommy Engström

mer än ett år sedan

Gott resultat. Ordning och städat på arbetsplatsen. Vänliga och skickliga målare. Lyhörd och tillgänglig kontaktperson. Skulle tveklöst anlita denna firma igen. Dock missades beställning av färg vid två tillfällen, vilket gjorde att arbetet fick avbrytas.

Maj Wineström

mer än ett år sedan

Bra anställda som hade dialog med mej , Snabbt utfört arbete och städning efter dagens slut , trots miss av mej på färg till grund så ordnades det till det bästa med nytt färgval ,resultatet lysande , rekommenderar gärna firman till andra .

Joel Norstedt

mer än ett år sedan

...och påbörjade detta med en annan byggare. Efter att saker drog ut på tiden och jag kunde se att vissa saker blev fel i grundstadiet så bytte jag till Vitaly Bygg. Vitaly reglade upp, gjorde innertak, la golv, målade, kaklade, satte in fönster, satte in kök mm och det enda jag ångrar är att jag inte valde Vitaly bygg först.Ska göra klart fasaden nu till sommaren och då finns det bara en firma jag vill ha dit

Erik Arrhén

mer än ett år sedan

Bostadrättsföreningen Krondiket är mycket nöjd med arbetet att rödstryka alla våra nio hus. Målarna har varit nogranna, mycket serviceinriktade och hållit tidsplanen.

Per Moritz

mer än ett år sedan

Bra utfört stor ommålning av hela vårt tvåvåningshus inkl grund och fönster. Extra plus för att allt hölls rent och snyggt och att företaget lyssnade på oss som kund.Jag och min fru är mycket nöjda med det utförda arbetet och vill gärna rekommendera Vitaly Bygg AB !

Kjell Holmberg

mer än ett år sedan

Byte av panel och målning. Väldigt snabbt och noggrant jobb Rekommenderar denna firma. Väldigt kunniga och snabba. Bra pris också Tack för ett bra utfört arbete.

Mats Peterson

mer än ett år sedan

Vi behövde måla om huset och fick offert från Vitaly Bygg. Ett för mig helt okänt bolag, men som syns här, med goda referenser. Jobbet utfördes snabbt och smidigt utan problem. Inget försök till fusk. Jag var dock inte riktigt nöjd med färgen de använt på altandörren, men de målade snabbt om den utan diskussion. Kan rekommendera denna firma.
Mats i Västerås

Gerd Ekström

mer än ett år sedan

Hög kvalité på hantverk, arbetet slutfördes utan uppehåll, bra kommunikation. Rekommenderar denna firma.

Thomas

mer än ett år sedan

Hej vill tacka för ett fantastiskt bra jobb ni gjorde hemma hos oss, vi blev supernöjda med arbetet ni gjorde här, kommer rekommendera er för andra som behöver renovera kommer själv att anlita er igen snart, mvh Thomas i Borlänge

Kent Pergéus

mer än ett år sedan

Arbetet som utfördes var en målningsentreprenad enligt ABT 06 upphandlad i konkurrens (5 företag lämnade offert och billigaste anbudet antogs), det vill säga en totalentreprenad med fast pris utförd enligt AMA Hus 11. Arbetet startades och avslutades enligt överenskommen tidplan, företaget satte även in extra personal under lördagar för att hålla tidplanen. Vi hade även en del mindre tillkommande beställningar som vi inte ens blev debiterade för. Den slutliga finishen och resultatet hantverksmässigt var över förväntan. Summerat så fick vi allt levererat inom de fastställda tids och kvalitetsramarna till ett lägre pris än förväntat. Nämnas bör väl också att jag jobbar som professionell beställare av entreprenader och har en del att jämföra med. Tack för ett väl utfört arbete och bra jobbat Stefan med personal!

H.Björklund

mer än ett år sedan

Vitaly Bygg AB Byggde en carport för två bilar. Vi är mycket nöjda med deras arbetsinsats. Vi rekommenderar därför detta byggföretag och tvekar inte att anlita dem i framtiden.

Kim karlsson

mer än ett år sedan

Vitaly Bygg AB gjorde ett effektivt arbete med noggrannhet och precision. Arbetet blev utfört på kortare tid än förväntat. Rekommenderas starkt då de i mina ögon är föredömen i branschen.

Anonym användare

mer än ett år sedan

Behövde få min skabbiga fasad ommålad, en stor altan riven och bortforslad plus reparation av stuprör, tasig altan m m. Fick fast pris på målningen som kändes prisvärt medan övrigt gick på löpande räkning, även notan på detta arbete hamnade på en rimlig nivå. Mina jobb var väl inklämda bland andra jobb så en och annan dag låg arbetet nere, men i övrigt sköttes allt snabbt och allt städades och ställdes i ordning efteråt. Såvitt jag kan bedöma är målningen utförd på ett bra sätt med snyggt resultat.

Svar från företaget

Tack Niklas!
Det vår inte så svårt att fixa det var standard jobb av oss.
Ha det så bra.

Maria

mer än ett år sedan

Vitaly Bygg gjorde ett kanonjobb med att måla om tegelfasaden på mitt hus, har absolut ingenting att klaga på! De visade intresse direkt efter att jag kontaktat dem och jobbet påbörjades nästan direkt och utfördes snabbt och korrekt. Jag kan absolut rekommendera Vitaly Bygg!!

Mikael Mattsson

mer än ett år sedan

Vitaly bygg har putsat vårat stall in och utvändigt och resultatet vart mycket bra. Väldigt trevliga att ha och göra med. Kan helt klart rekommendera vitaly bygg!

Svar från företaget

Trevlig att höra! MvH Vitaly Bygg AB

Danne

mer än ett år sedan

Fasad byte gjort av vitaly bygg super nöjd med arbetet å målningen kunnig personal å bra uppföljning av bas inget va omöjligt allt gick å fixa rekommenderar absolut detta företag vid renovering eller nybygge eller målning mvh Daniel Axelsson Rättvik

Svar från företaget

Tack Daniel!

Anonym användare

mer än ett år sedan

Jättebra och ordentlig flyttstädning för ett lågt pris! Kan definitivt rekommendera denna firma!

Christina Mugnosso

mer än ett år sedan

Jag anlitade Vitaly Bygg för målning av fasad på en gammal stuga. Jag fick snabbt en tydlig offert som jag var nöjd med. Måleriarbetet utfördes på kortare tid än planerat. Resultatet blev utmärkt vilket också gladde flertalet av våra grannar. Målarna var mycket sympatiska och efterarbete med städning sköttes skyndsamt. Vi är mycket nöjda och rekommenderar varmt att anlita Vitaly Bygg.

Yasmine

mer än ett år sedan

Jag anlitade Vitaly Bygg AB inför flyttstädning av lägenhet och är mer än nöjd!
Noggrant arbete och enligt överenskommelse. Med efterföljande godkänt av hyresbolag vid flyttbesiktning.
Tack för bra utfört arbete!

Johnny

mer än ett år sedan

Mycket snabbt jobbat trots mycket tungt o jobbigt arbete,nöjd kund.johnny

Svar från företaget

Stor tack Johnny!
MvH Stefan/Vitaly Bygg AB

Johan

mer än ett år sedan

Vitaly Bygg tog hand om hela ombyggnaden med stil,kvalite och snabbhet. Kan varmt rekomendera dessa killar.

Namik Abbasov

mer än ett år sedan

mkt. bra kontakt, högt kvalitet på snabbt utförda uppdrag

Möjliga telefonnummerformat

076249071107-624 907 11076-249 07 110762-49 07 11076-249071102261960002-261 96 00022-61 96 000226-196 00