Om Villabesiktningar i Stockholm AB

Villabesiktningar hjälper sina kunder i behov av husbesiktning eller andra innemiljö kontroller. Vi kan leverera två eller fler tjänster i ett och samma tillfälle, detta kan tillfredsställa både köparen och säljaren. Alla sparar tid och bekymmer till ett paketpris! Flexibilitet vid bokning, korta väntetider och pressade priser gör oss det självklara valet när det gäller besiktning av villan! Vi är godkända av SBR och har ansvarsförsäkring. Vi gör vad vi heter, välkomna!

Ska du köpa ett hus?

Att skaffa information om en byggnads tekniska skick är främst ett sätt för köparen att försäkra sig om att bli nöjd med sitt köp och att kontrollera att huset håller vad som förväntas. Samtidigt är det ett sätt att uppfylla en del av den lagstadgade undersökningsplikt som köparen har enligt jordabalken kapitel 4 § 19. En överlåtelsebesiktning minskar därmed risken för framtida tvist mellan köpare och säljare.

Som köpare har du förmodligen hört talas om att energiprestandan av byggnaden bör framgå redan vid annonsering, hur mycket energi förbrukas, har man mätt radon eller vad finns för värmesystem och ventilation framgår också där. Med energideklarationen får såväl säljaren som köparen en tydlig bild av energianvändningen.

Ska du sälja villan?

Då har du förmodligen redan hört talas om säljarens upplysnigsplikt eller om att energiprestandan ska framgå redan vid annonsering av bostaden. Att dokumentera skiktet på huset är en sätt att minska tvist i framtiden om det som borde ha upptäckts och inte kan oberopas som dolda fel i de kommande 10 år som ansvaret sträcker sig efter tillträdesdagen.

Bland dina upplysningar kan du informera dina spekulanter om att konstruktionsritningar och bygglov finns, eller om byggnaden har underhållits under tiden. Finns det kända brister bör du också nämnda dem.

Ett utlåtande om överlåtelsebesiktning från Villabesiktningar är godkänd som underlag för att teckna en säljarförsäkring, anmäl ditt intresse här. Vi kan leverera flera kontroller vid samma platsbesök, som säljare kan det vara aktuellt med en energideklaration eller en radonmätning, dem mest efterfrågade tillägstjänster vid försäljning.

Noggrannhet vid besiktning och korta väntetider gör oss det självklara valet när det gäller besiktning av villan!

Villabesiktningar i Stockholm ABs utvalda länkar

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • Villabesiktningar i Stockholm AB Besiktning, provning, Värmdö - 1
  • Villabesiktningar i Stockholm AB Besiktning, provning, Värmdö - 2

Villabesiktningar i Stockholm AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnVillabesiktningar i Stockholm AB
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande19.07.2012
Org.nr:5568993488
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital50000
Omsättn.intervall1000 - 1499 tkr
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch71121 Teknisk konsultverksamhet inom bygg- och anläggningsteknik, 71124 Teknisk konsultverksamhet inom energi-, miljö- och VVS-teknik, 70220 Konsultverksamhet avseende företags organisation

Exekutiva befattningar/Administration

José Antonio Jesus Escobar OrellanaVerkställande direktör
José Antonio Jesus Escobar OrellanaLedamot
Daniela Filomena Lopez SaezSuppleant

Omdömen om Villabesiktningar i Stockholm AB

Daniel Blom

mer än ett år sedan

Mycket proffsig och saklig. Ända från första kontakt till besiktning och återkoppling efteråt. Rekomenderas starkt!

Anonym användare

mer än ett år sedan

Anlitade José för en överlåtelsebesiktning av ett hus vi har köpt. Vi hade letat hus ett bra tag och jag hade därför läst flera besiktningsprotokoll av honom. När vi hittat vår dröm ringde jag direkt till José och jag är så nöjd. Proffsig, bra service, kunnig. Hjälpte oss att sortera och prioritera och fick gedigen och tydlig dokumentation i form av både bilder och text. Rekommenderas varmt.

isn

mer än ett år sedan

Vi har erhållit en detaljerad punk för punkt besiktning tillsammans med fotografier. Som lekman lärde vi oss mycket vad man skall tänka på när det gäller huset. Vi är övertygade om att utlåtandet över överlåtelsebesiktningen ger oss ett mycket bra beslutsunderlag.

Kim J

mer än ett år sedan

José var otroligt noggrann och pedagogisk när han gick igenom villan vi skulle köpa. Jag kan varmt rekommendera honom!

Anonym användare

mer än ett år sedan

Har anlitat Jose Villa besiktningar. Då jag själv är novice kring hus. Han var pedagogisk noggrann och detaljerad, det var lätt att hänga med. Rekommenderar detta. Kanon. /marco

Elin

mer än ett år sedan

Vi fick omedelbart svar på förfrågan, snabbt tid för besiktning, tydlig kommunikation kring uppdraget. Otroligt kunnig, gav hela tiden tips på förbättringar och var mycket generös med sin kunskap. Besiktningen tog över 3 h. Protokollet var gediget och välskrivet. Vi är så nöjda!

Mikael Curbo

mer än ett år sedan

José är mycket noggran och duktig som besiktningsman. Besiktningen av villan tog drygt fyra timmar där vi gick igenom alla delar noggrant och metodiskt. Ett tips är att gå med honom då han gärna svarar på de frågor du har. Det finns mycket att lära om underhåll på en villa och det här var en bra början

Karl Rudarp

mer än ett år sedan

Överlåtelsebesiktning: José var otroligt lugn, noggrann och pedagogisk - utan att skrämmas så hittade han en antal punkter som ej framkommit i förhandsbesiktningen som utfördes av ett annat företag. Stark rekommendation, jag skulle absolut anlita honom igen.

Patrik Back

mer än ett år sedan

Jag anlitade José Escobar hos Villabesiktningar i Stockholm AB och är supernöjd med hans hjälp och tjänster

Anonym användare

mer än ett år sedan

Anlitade Escobar för en överlåtelsebesiktning när vi köpte vårt parhus och är mer än nöjd. Undersökningen var mycket noggrannt genomförd och besiktingsrapporten lättbegriplig. Han tog sig dessutom god tid till att undersöka en hel del saker som normalt sett inte ingår i en överlåtelsebesiktning.

Gabriel B

mer än ett år sedan

Jag ringde på söndag fick en tid på tisdag och man fick genast intrycket att han älskar sitt jobb. Jag kände mig trygg under besiktningen då allt var noggrant utfört och väl dokumenterat. Jag rekommenderar Jose till den som tar sitt husköp på allvar

Anna & Lars

mer än ett år sedan

Vi fick snabbt tid för besiktning i samband med köp av radhus till ett mycket bra pris! José var väldigt noggrann, kunnig, trevlig och förklarade bra vad han menade och gav tips på vad som kunde göras. Vi är väldigt nöjda!!

Andre

mer än ett år sedan

Villabesiktningar och jose var är vi väldigt nöjda med. Rekomenderas verkligen till er som söker besiktningsföretag

Beston ahmad

mer än ett år sedan

Sökte efter besiktning på villa och hitta de, redan från första samtalet kändes det HELT RÄTT, José, besiktningsmannen jag kom i kontakt med var rak på sak och väldig tydlig, detaljerad och visade intresse för sitt arbete. Han blev anlitad av säljaren som hade "egen" besiktningsman. Jag rekommenderar villabesiktningar varmt, bra jobbat

Möjliga telefonnummerformat

070465909007-046 590 90070-465 90 900704-65 90 90070-4659090