Om företaget

På Franzéngatan 10 i centrala Härnösand, bredvid Domkyrkan hittar man denna charmiga villa från 1880. Den gamla Domprostgården har i många år varit ett mycket populärt Bed & Breakfast. Förutom ägarens bostad finns 4 stycken...

Läs mer om företaget
Telefonnummer
070-200 61...
Adress

Franzéngatan 10

87131 Härnösand

Senaste årsredovisning

Mer information

Öppettider

Det finns inga öppettider för företaget.

Omdömen

Företaget har inga omdömen än

Karta

test
KartaGå till kartvy

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Bildgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om oss

På Franzéngatan 10 i centrala Härnösand, bredvid Domkyrkan hittar man denna charmiga villa från 1880. Den gamla Domprostgården har i många år varit ett mycket populärt Bed & Breakfast. Förutom ägarens bostad finns 4 stycken vackra rum, alla med eget badrum och TV. Rummen rymmer 1-4 personer. På övervåningen vid balkongen finns sällskapsrum, frukostmatsal samt möjligheter till självhushåll. Parkerinsplats till samtliga rum bredvid villan. Fritt trådlöst. internet

För dig som driver företaget

Att synas online
Vi fixar det åt dig

Att som företagare synas på internet är idag viktigare än någonsin, men digital marknadsföring kan ibland kännas krångligt och tidskrävande. Vi på Eniro kan hjälpa dig med din Google- och Facebook-annonsering samtidigt som vi ser över din sökmotoroptimering, nya hemsida och digitala närvaro.

Närvarokollen
Har du korrekt info på nätet?

Nästan 9 av 10 kunder uppger att de stött på felaktig företagsinformation online. Det skapar en dålig kundupplevelse och påverkar negativt din synlighet på Google.

Hemsidekollen
Bra hemsidor lockar fler kunder

Varannan besökare riskerar att lämna din hemsida om den tar mer än 3 sekunder för att ladda klart. Google älskar snabba och mobilanpassade hemsidor!

Möjliga telefonnummerformat

0702006110

07-020 061 10

070-200 61 10

0702-00 61 10

070-2006110