Om Veterinärkliniken Prima Liv AB

Dina konkurrenter har använt den här ytan för att berätta om sitt företag. Du vet väl att du som företagare enkelt kan uppdatera din företagsinformation här på Eniro?

Veterinärkliniken Prima Liv AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnVeterinärkliniken Prima Liv Aktiebolag
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande15.09.1993
Org.nr:5564734001
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital100000
Omsättn.intervall200 - 299
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch75000 Veterinärverksamhet

Exekutiva befattningar/Administration

Kerstin Ingegerd SvenssonLedamot
Hans Kenneth SvenssonSuppleant

Omdömen om Veterinärkliniken Prima Liv AB

Cia E Carlsson

mer än ett år sedan

Kunnig personal. Kom fram snabbt på telefon. Trevligt bemötande.

Helena Enocsson Andersson

mer än ett år sedan

I snart 20 år har vi fått den bästa vård åt våra hundar här. Tack Kerstin o Kim

Britta Högström

mer än ett år sedan

Undrar om det finns en duktigare veterinär för hundar/katter i Skåne? Tvivlar på det. Tack för att ni finns, det känns tryggt när man har en liten Toypudel på 13 år. Kerstin har tagit bort juvertumörer, opererat både hö och vä knä bak pga trasiga korsband och det är helt otroligt hur bra vår lilla hund har mått efter operationerna och hur snabb rehabiliteringen varit. Den bästa vården man kan få och hos Prima Liv finns det inte några oskäliga/onödiga kostnader som man kan få betala hos så många andra.

Sarah Rönngard

mer än ett år sedan

Ställer alltid upp, kunniga och kompetenta, verkligen duktiga och förstående för en sån orolig matte som jag.

Milla

mer än ett år sedan

Väldigt stressat intryck på kliniken när man kom in, ingen hälsade och det kändes som om man var osynlig. Ett väldigt dåligt bemötande när man kommer in och det är akut!:(
Kände tyvärr inget förtroende alls och en väldigt nedlåtande ton användes till mig som ägare.
Hade prövat i över en timma att försöka få kontakt via telefon, men inget svar.
Kommer aldrig gå dit igen om det inte är livsavgörande!

Mia Sandberg, Änglalyckan

mer än ett år sedan

Absolut bästa veterniärklinik jag varit på under alla mina år som uppfödare. Snabba tider, alltid tillmötesgående och raka svar. Dessutom en otroligt kompetent personal. Kan varmt rekommendera dem.
Mia Sandberg
Änglalyckans kennel

Maria

mer än ett år sedan

Alltid ytterst kompetenta undersökningar och svar. Snabba behandlingar, bra priser och superärliga svar, man får rätt svar utan att ha ruinerats på vägen. Dessutom får man alltid vara med vid sövning och få hem sitt djur med bra direktiv!

bmw65

mer än ett år sedan

Enda stället du behöver i veterinärväg! Kerstin & Kim är underbara, kompetenta och alltid (hittills) positiva! Känns lite som att vara hemma. Inte världens största klinik men de kan utföra det mesta. Kan inte annat än rekommendera å det varmaste!

J

mer än ett år sedan

bra bemötande av både djur och människor, kompetent personel. MEN helt omöjligt att komma fram på telefonen vilket gör mig galen. Någon som vet om de har något annat nr än 046-713170?

Margaretha

mer än ett år sedan

Tycker dom är mycket bra och väldigt trevliga. Kollar igenom hundarna noggrant är mycket nöjd med mina besök där är värt att köra en liten bit extra till dom

Anne

mer än ett år sedan

Jag har gått till dem sen 1994 med mina katter och blir alltid väl bemött. Personlig och bra service. Svårt att komma fram på telefon ibland. Har endast öppet tre dagar i veckan.

rotisägare

mer än ett år sedan

Ja säkert jätte duktiga och trevliga fick själv det intrycket men men om man inte hade gjort vad kenneluppfödarna "ville tyckte" i samband med röntgen..så än bättre. Vår valp hade inte bra värde på bak höfterna då tyckte man att man kunde ta om röntgen om 5 mån och så kunde man spara röntgen på fram då det var bra .GÖR MAN SÅ ja det trodde vi som första gångs köpare men idag vet vi att man inte gör så .

Anonym användare

mer än ett år sedan

Fullständigt omöjligt att komma fram per telefon.
Ingen som svarar, ingen telefonsvarare.

GG

mer än ett år sedan

men tyvärr lite för stressade för att hinna vara trevliga..

Fia H

mer än ett år sedan

Har gått hos dem sen 1992 när jag hade min första hund. Otroligt kunniga och proffsiga på alla sätt!! Alltid hjälpsamma! Gör allt för att djuret skall ha det så bra som möjligt!

Anna Sandström

mer än ett år sedan

Absolut en av de bästa veterinärklinikerna i Skåne. Kunnig personal, raka besked & god behandling av djuren gör att jag kan stå ut med att det är svårt att komma fram på telefon, att väntrummet är trångt & den någon enstaka gång kärva tonen. Bäst av allt är att här slipper man förslag på kostsamma behandlingar som inte behövs.

Anneli Jönsson

mer än ett år sedan

Alltid bästa bemötande och ställer alltid upp . Djurens bästa går alltid först. Mycket professionella med stort kunnande.

Emma Carolina Hansson

mer än ett år sedan

Helt fantastiska! Kan varmt rekommendera dem. Kunniga, bra pris och ställer alltid upp.

Chrisse

mer än ett år sedan

Ringde i flera dagar utan att få tag på någon. När vi väl kom dit, möttes vi att sura och nedlåtande miner från både veterinär och djurskötare. Vi kände oss mycket kränkta, och hunden var stressad. Dessutom fick vi en helt felaktig, och slarvig, diagnos, som ledde till kroniska problem för vår hund. Kommer aldrig att gå dit igen!

Cilla

mer än ett år sedan

Dåligt bemötande mot både djur och djurägare. Nedlåtande attityd mot mig som ägare och nonchalant attityd mot min hund. Mycket besviken och ledsen när jag åkte därifrån med en mycket stressad hund. Kommer aldrig att gå dit igen!

Karin

mer än ett år sedan

Har gått till prima liv i många många år och skulle aldrig få för oss att byta veterinär. Mycket kunniga och djuren kommer alltid i första hand till ett rimligt pris. Vi fortsätter gå dit trots att vi flyttat en bra bit längre bort. Rekommenderas
varmt!

Thomas A

mer än ett år sedan

De har bara öppet 3 dagar i veckan - ja
Det är svårt att komma fram på telefon, eftersom de bara är 2 personer - ja
Men de är mycket kompetenta och ger alltid raka besked. Jag gillar dem skarpt och har varit kund där i ca 10 år (både med hund och katt)

Anna Sandström

mer än ett år sedan

inte heller allra modernaste eller hypertekniska veterinärkliniken men här får man ett gott jobb gjort. Ingen tom påklistrad känslosamhet utan raka besked kompletterade med äkta medkänsla när det behövs. Kanske mer för "aktivt hundfolk" än för den rena sällskapshundsägaren. Ett ställe som jag gärna vänder mig till och som jag alltid rekommenderar trots att personalen är stressad, det är så trångt i väntrummet & hopplöst svårt att boka tid via telefon.

Malin och Gulliganerna

mer än ett år sedan

Ställer alltid upp och gör alltid ett toppenjobb till humana priser. Kan bara tänka mig att gå hit!

Hundägare

mer än ett år sedan

Näst intill omöjligt att komma fram på telefon för tidsbokning. Har försökt att ringa konstant i två dagar och fortfarande inte fått napp. Telefonsvarare utan möjlighet att lämna meddelande och ingen information om eventuell telefontid. Personalen verkar ha hög kompetens men tycks alltid vara mycket stressade.

Nasse med familj

mer än ett år sedan

Har fått gott bemötande av både veterinär och sköterska. Resultat kanonbra, du är en framstående kirurg Kerstin. Vi återkommer om problem uppstår och kommer att "tala gott om " kliniken, både kompetens och bemötande. Tack!

co

mer än ett år sedan

jag har fått bra mötande både i telefon och personligen. de tog god tid att undersöka min hund och var nogranna med att det var rätt diagnos de hade fått fram kan verkligen rekomendera dem

Anonym användare

mer än ett år sedan

på det medicinska, tyvärr inte alltid så trevliga mot vare sig djuren eller djurägare :(

bingo

mer än ett år sedan

Alltid tillmötesgående öppen vänlig och mycket proffsig