Om Veterinär Anna Ebenhard

Dina konkurrenter har använt den här ytan för att berätta om sitt företag. Du vet väl att du som företagare enkelt kan uppdatera din företagsinformation här på Eniro?

Veterinär Anna Ebenhard, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn-
Bolagsform-
Datum för upprättande-
Org.nr:-
Arbetsgivaravgift-
Aktiekapital-
Omsättn.intervall-
F-skatt-
Registrerad för moms-
SNI-bransch

Exekutiva befattningar/Administration

Omdömen om Veterinär Anna Ebenhard

Marie Karlsson

mer än ett år sedan

är bara så tacksam mot Anna som ställde upp trots att det var storhelg, och tog bort min gamla sjuka katt. Snabbt , proffsigt och med empati.

Birgitta Fröström

mer än ett år sedan

Super bra när jag trodde jag ingen hjälp skulle få så ringer Anna men hade ingen tid men skulle komma på eftermiddagen eller kvällen ändå för hon bryr sig verkligen om djuren, för djurens bästa i första hand och inte klirret i sin kassa.Hade ringt sammanlagt 10 vetrinärer och jag bara grinade hur skall detta sluta för oss och så ringer Rembacken och Anna Ebenhard och verkligen vill hjälpa till. En stor sten föll, äntligen ser jag ett slut för min hunds lidande och kan nu skappna av för detta kommer att ske att min kära hund slipper sitt lidande kan inte skriva mer för mina tårar bländar mig och detta har jag skrivit i omgångar. Jag är så tacksam emot Anna att hon kan ta sig hit ut till oss för min hund är alldeles för tung att bära och vi båda kommit till ålderna att man inte har dom krafterna som behövs för att kunnda ta sig till en klinik och körkort saknas för en av oss och inga andra färdmedel finns som buss. Just nu är jag glad för vi får hjälp. Heder åt Anna Ebenhard och Rembacken