Om Vera Omni AB

OMSORG, KVALITÉOCH ATT STÄNDIGTUTVECKLA IDÉERDet som är gemensamt för alla våra projekt och verksamhetsområden, är vår omsorg om kvalitén och vår ambition att ständigt utveckla idéer och arbetssätt, att finna nya vägar för att skapa en stimulerande och hållbar verksamhet som berikar på alla plan.

Utveckling är nödvändigt – om man fortsätter göra som man alltid gjort, får man de resultat man alltid fått. Centralt för oss är mötet med människan, som ger oss nya infallsvinklar och stimulerar till nytänkande. Det gäller att få alla medarbetare att trivas och känna delaktighet för att resultatet ska bli optimalt.

– Jag uppfattar Catarina och Tony som ansvarsfulla och omsorgsfulla företagare som levererar. De är lätta att samarbeta med, pålitliga och måna om långsiktiga relationer med sina samarbetspartners. Charlotte Wall, företagare och styrelseproffs

Från Årets Komet 2011 till Gasellföretag 2012

Vårt företag växer snabbt och med stabil ekonomi. I Dagens Industris Gaselltävling har vi rankats på åttonde plats i riket med en tillväxt på över 2000% över åren 2009-2012. Vi är mycket stolta över detta, och delar gärna med oss av våra kunskaper och erfarenheter till andra.

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Vera Omni AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnVera Omni AB
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande20.11.2002
Org.nr:5566347406
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital100000
Omsättn.intervall20000 - 49999
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch43320 Byggnadssnickeriarbeten, 71121 Teknisk konsultverksamhet inom bygg- och anläggningsteknik, 85594 Personalutbildning, 90030 Litterärt och konstnärligt skapande

Exekutiva befattningar/Administration

Anna Catarina Stigsson CederOrdförande
Anna Catarina Stigsson CederLedamot
Stig Kent Tony StigssonLedamot
Anna Lovisa CederSuppleant
Sten Åke ErikssonHuvudansvarig revisor