Se på karta

ventilationsmontage 

gav 3523 företag inom detta område

Bostadsventilation I Väst AB

(3.33)

Dumpergatan 244240 Kungälv
logo

Vi utför service, reparationer, kanalrengöring, byten och nyinstallationer av ventilationsanläggningar. Arbetar inom Stor-Göteborg. Specialiserade på Minimaster, Minivent, Rexonet, ABB, Bahco, Stratos, samt är auktoriserade återförsäljare för Fläkt Woods. Välkomna.

Skorstensbolaget AB

(4.33)

Fågelsångsvägen 2018642 Vallentuna
logo

Trygga lösningar för säker och renlig installation av ventilation, skorstenar och eldstäder sedan 1979. Problem med matos eller bristande ventilation? Frågor om eldstäder och rökkanaler? Eller om renovering och tätning av skorsten? Kontakta oss för kostnadsfri rådgivning.

Munters

Borgarfjordsgatan 1616440 Kista
logo

Munters är en världsledande leverantör av energieffektiva lösningar för luftbehandling. Genom innovativ teknik skapar våra experter ett perfekt klimat för kunder i de flesta branscher. Munters har varit banbrytande inom området luftmiljö sedan företaget grundades 1955. Idag sker tillverkning och försäljning i fler än 30 länder av våra omkring 3 600 medarbetare. Munters Group AB är noterat på Nasdaq Stockholm och har cirka sju miljarder kr I omsättning. För mer info besök oss på www.munters.com

Torskinge Plåtslageri AB

Industrivägen 1733372 Bredaryd
logo

Tillverkning och handel med byggnads- och ventilationsplåtslageri. Tillsammans med er tar vi fram specialanpassade lösningar.

GVAB Grubbe Ventilation AB

Spinnvägen 990361 Umeå
logo

GVAB, Grubbe Ventilation AB tillhandahåller produkter och tjänster inom ventilation, energibesparing och plåtslageri. Vi tillverkar i egen verkstad.Vi tillverkar skorstenar, bleck, kanaler, passbitar m.m. för byggnadsplåtslageri och ventilation.Grubbe Ventilation AB är er lokala spetskompetens inom ventilation och plåtslageri. Med certifierad personal, lång branscherfarenhet och en toppmodern verkstad omvandlar vi utmaningar till färdiga lösningar.Välkomna att kontakta oss.

Lindinvent

Datavägen 10D43632 Askim
logo

Vårt koncept bygger på en löpande produktutveckling med egna kunniga projektledare som med nära kontakt med kunden och projektet kan återföra feedback till produkt- och tjänsteutveckling. Vi arbetar med områden som engagerar oss och vi känner att vi bidrar både till en bättre miljö samt människors hälsa och arbetsmiljö, företagande med patos helt enkelt. Välkomna att kontakta oss!

Lindinvent

Teknikringen 758330 Linköping
logo

Vårt koncept bygger på en löpande produktutveckling med egna kunniga projektledare som med nära kontakt med kunden och projektet kan återföra feedback till produkt- och tjänsteutveckling. Vi arbetar med områden som engagerar oss och vi känner att vi bidrar både till en bättre miljö samt människors hälsa och arbetsmiljö, företagande med patos helt enkelt. Välkomna att kontakta oss!

PBP Perstorps Bleck- & Plåtslageri AB

Svetsaregatan 228433 Perstorp
logo

Hög service och hög kvalité - det är de främsta nyckelorden för oss på PBP. Vi är mycket noga med att ha en nära dialog med våra kunder och göra bra arbeten som kunderna blir nöjda med och som vi själva kan känna oss stolta över. Bland våra kunder finns allt från privatpersoner till små och stora bygg- och fastighetsbolag samt industrin. Vår kvalitets- och miljöpolicy ligger alltid som grunden i alla projekt.

Ventilationskontroll i Norr AB

Banvägen 14D97346 Luleå
logo

Ventilationskontroll i Norr utför främst OVK - Besiktningar och injusteringar för alla typer av fastigheter i Norrbotten och Västerbottens län men även i övriga Sverige. Kunderna uppskattar vår höga kvalitet och effektivitet i utförande. Vi eftersträvar 100% kundnöjdhet i vartenda uppdrag.Vi har arbetat med alla typer av fastigheter och ventilationssystem och har sammanlagt 50 års erfarenhet i arbete med ventilationsanläggningar i olika uppdrag.

Falkenbergs Plåtslageri

Kanslistvägen 731139 Falkenberg
logo

AB Falkenbergs Plåtslageri grundades 1966 av Uno Johansson. Vi utför allehanda jobb inom plåt och ventilation. Våra kunder finns i huvudsak i Falkenberg med omnejd och består av företag, industrier, byggmästare och privatpersoner. Vi utför alla slags plåtslageriarbeten, även rostfritt. Ett fönsterbleck eller ett tak, det spelar ingen roll!

Arboga Kungsör Plåt o Vent AB

Stenängsvägen 273232 Arboga
logo

Allt förekommande inom byggnadsplåtslageri och ventilation.Välkommen att kontakta oss för mer information om våra tjänster.

Gävle Ventilationsteknik AB

Furuviksvägen 180429 Gävle
logo

Vi arbetar idag med kommuner, industrier, fastighetsbolag, bostadsrättsföreningar och privatpersoner. Vi agerar även underleverantörer till företag i bygg och fastighetsbranschen. Vi utför bl a drift och underhåll avseende kyla och ventilation, kanalrengöring, styr och reglering.

Vellinge Plåt AB

Falsterbovägen -123591 Vellinge
logo

Luftbehandlingsanläggningar för industri, läkemedelsfabriker och villor. Tillverkning, svetsning, ventilation och byggnadsplåt.

Colasit Scandinavia AB

Villabergsvägen 453592 Kvänum
logo

Colasit är sedan många år ett ledande företag för tillverkning av produkter och system av korrosionresistenta plaster, sådana som luftbehandlingskomponenter och luftreningssystem liksom tankar och rörsystem för korrosiva vätskor.

Lindgrens Plåt & Ventilation I Dalarna AB

Axelinas gata 578467 Borlänge
logo

VI ÄR EN BYGGFIRMA SOM KAN PLÅTSLAGERI OCH VENTILATIONVi är ett familjeföretag med över 45 års erfarenhet inom bygg, plåtslageri, ventilation och smide. Vi har erfarna snickare, plåtslagare och personal som är van vid smidesarbeten.Vi är verksam i Dalarna med marknadsområdet Borlänge, Falun, Ludvika, Avesta, Sandviken, Hofors, Mockfjärd, Mora, Rättvik och Leksand

Ventilation & Kylservice AB

(4)

Myrängsvägen 1089150 Örnsköldsvik
logo

Service, underhåll, projektering, installation och försäljning av ventilation, kyla, storkök, tvätt, rör, värmepumpar m.m.

ÅS Plåtslageri AB

Västra Laggarbergsvägen 6586191 Timrå
logo

Det mesta inom plåtslageri. Tak, ventilation, smide, rostfritt m.m. Kompletta tak inklusive reparation av dåliga underlag, takstolar, spontat tak, reglingar och underlagspapp. Även allt plåtslageriarbete. Våra yrkesmän har stor erfarenhet och ett djupt och brett kunnande.

JJ Ventservice

Vilhelm hansengatan 3646139 Trollhättan
logo

Välkommen till JJ-Ventservice! Alla har rätt till bra luft inomhus! Vi hjälper dig med service av såväl gamla som nya ventilationssystem i bostäder. Klarar ditt ventilationssystem en besiktning? Vi lagar det mesta åt de flesta.

Assemblin Ventilation AB

Stenyxegatan 25A21376 Malmö
logo

Assemblin är en del av den svenska installationsbranschens historia. Kulturer, kompetenser och människor från en rad framgångsrika företag har vävts samman till det som idag är Assemblin.

Veab

Bruksgatan 454531 Töreboda
logo

Jockes Bygg & Vent AB

Ängsövägen 1513234 Saltsjö-boo
logo

OVK Besiktningar, Ventilation, Takfläktar, FTX, Filterbyten, Service, ventilationsaggregat, ventilationsbesiktningar.

Kamivent AB

Hallsta gårdsgata 2872138 Västerås
logo

Välkommen till KamiVent AB. Vi hjälper privatpersoner och företag med allt inom ventilation. Våra ventilationsexpetter arbetar bland annat med modern FTX-ventilation i villor, större och mindre ventilationsanläggningar, samt isolering, injustering, fastighetsservice och projektering. Vi utför våra tjänster inom ventilation i Västerås med omnejd.Kontakta oss redan idag så hjälper vi dig att installera ett nytt eller serva och uppdatera ditt befintliga ventilationssystem!

Linde Byggnadsplåt AB

Bronäsvägen 271134 Lindesberg
logo

58 årigt företag inom plåtslageri, ventilation och smidesarbeten.Vi är redo att ta oss an just det som Du behöver hjälp med. Varmt välkommen att kontakta oss, vi ser fram emot att höra från dig.

Ekströms Byggplåt

Norra bro 38870594 Örebro
logo

Ekströms Byggplåt är plåtslageriet som arbetar med allt inom byggnadsplåtslageri såsom taktäckning, fasadtäckning, vattenavrinning, skorstensbeslag, huvar, ventilationsmontage med mera. Vi utför arbeten främst i Örebro-området men kan självklart även utföra arbeten på andra orter.

Karlskrona Ventilationsservice AB

Silvervägen 1B37150 Karlskrona
logo

Välkommen till oss på Karlskrona VentilationsserviceVi är ett serviceföretag som finns på Torskorsområdet i Karlskrona.Hos oss får du hjälp med det mesta inom ventilation och innemiljö.