Furbovägen 4377790 Smedjebacken

Furbo Ved, din firma för ved och trädfällning! Vi erbjuder ved av björk och övriga träslag och hjälper dig även med trädfällning samt bortforsling av träd. Vi erbjuder upphämtning av ved och även hemleverans i närområdet. Kontakta oss via telefon eller mail för ditt nästa projekt!

Asmoarp 605828192 Hässleholm

5 (1)

Sedan 1724 har gården brukats av släkten. Vi som driver gården i dag är den åttonde generationen som skapar sin nutid på gården i Asmoarp.Vårt mål är att driva gården i samklang med den historiska prägeln och de fantastiska naturupplevelser som platsen erbjuder. Framförallt tycker vi det är roligt att dela med oss av detta till andra att ta del av.Mer om historien och gården finns att läsa i vår bok om Asmoarp.Varmt välkomna att titta runt på vår hemsida

Edenberga 50331295 Laholm

M. A Skogsvård bildades år 1993 av Mats Andersson och var från början ett enmansföretag. Därefter har företaget växt efterhand som behovet har ökat och idag är vi sex anställda. Alla anställda är kunniga och har den kompetens som krävs för att ta hand om skogen.

Öhlingsholm84197 Erikslund

Familjeföretaget Callans Trä AB finns i ett av världens bästa växtområden för gran och tall. Här i Skandinavien har uppskattningen av boende i genuin trämiljö varit stor sedan urminnes tider. Vår naturliga råvara spelar en viktig nyckelroll när det gäller att bygga upp ett biobaserat, miljövänligt och hållbart samhälle.

Bergmästaregatan 1471431 Kopparberg

Macken Kopparberg bedriver verksamheter inom ett flertal segment.Servicestation, café/mat, reservdelar, tillbehör, gasol, hyrkärror, däckservice, bilverkstad samt biltvätt.Företagets ledord är: God kundservice & kundnöjdhet!!

Oskarsvägen 3870280 Örebro

Vi är ett helsvenskt kvalitetsföretag som är marknadsledande på planglasade solfångare samt med egen tillverkning. Bäst i test i Råd & Rön! Vi är mästare på solenergi med över 40 år i branschen. Våra solfångare har den längsta trygghetsgarantin. Nu har vi även solceller!

Utängarna 2841705 Göteborg

Vi är en liten, annorlunda butik, med ett välsorterat sortiment av djurfoder. Du ska känna att vi har en bra service för just dig! Välkomna till Din naturnärabutik i Tuve. Här hittar du foder till dina djur samt tillbehör.

Klockarvägen 679432 Orsa

Orsa kvarn byggdes 1955 och är fortfarande en levande knutpunkt för många. Den lilla butiken med det stora sortimentet! Här finns t.ex. alla mjölsorter, både konventionellt odlade och Kravgodkända (vetemjöl, grahamsmjöl, rågmjöl och rågsikt).Ni hittar även utsäde, trädgårdsmaskiner, bränsle, oljor, pellets och ved. Vi utför även RUT-tjänster och hyr ut maskiner.

Industrigatan 2050462 Borås

Vi utför bl.a. markanläggningar, grävmaskinsarbeten, entreprenadkörningar samt maskinuthyrning m.m. Välkommen att kontakta oss!Vi säljer även Ved ,Björkved, Björkved på storsäck.

Glimåkra28946 Glimåkra

ICA Närabutiker hittar du över hela landet, från norr till söder. ICA Nära är den personliga butiken som välkomnar sina kunder att handla enkelt och prisvärt – varje dag.

Hässlundavägen 9925356 Mörarp

Med 24 års erfarenhet i snickeribranschen utför Anderssons Snickeri renoveringar, ombyggnader, tillbyggnader eller bygger nytt utifrån dina önskemål och behov. Vi åtar oss såväl mindre som större byggprojekt. Vill du så hjälper vi även till att ordnakontakten med övriga hantverkare som kan behövas för bygget som t ex elektriker, rörmokare, kakelläggare och målare.

Jössagatan 2350441 Borås

XL-BYGG är en kedja av närmare 100 fristående bygghandlare över hela landet. Tillsammans med våra kolleger i Norge och Danmark bildar vi Skandinaviens största profilerade bygghandlarkedja.

Björneröds gård 145293 Strömstad

På Björneröd utanför Strömstad finns företaget Skandigranit. Här finner du det mesta inom sten. Allt från massor och fyllning till detaljarbeten som trädgårdssten, dekorsten mursten och alla typer av gatusten hittar du hos oss. Vi hjälper dig även med transporten i närområdet, alternativt bokar en transport till dig om ordern ska transporteras en längre sträcka.

Törnerydsvägen 30237496 Trensum

Vår gårdsbutik erbjuder utegris- och lammkött från egen uppfödning, samt frukt och grönt. Riksdagsmannagården är ett familjeföretag som drivs av Christine och Joacim Granhof. Familjens grundtanke är att ge dig en unik upplevelse av en gammal anrik gårdsmiljö.

Österbyvägen 2677633 Hedemora

Eldabutiken är en sammanslutning av handlare, specialiserade inom brasvärme. Alla som arbetar i våra butiker har mångårig erfarenhet av miljöriktig vedeldning. Tillsammans bildar vi ett nationellt centrum för brasvärme där du som kund får kvalificerad hjälp. Från planering till färdig installation. Det finns en eldstad och skorsten för alla behov och genom att vända dig till din Eldabutik kan du vara säker på att alltid få den bästa lösningen.

Forssjö bruk64193 Katrineholm

Sandåsa Timber AB producerar sågade och hyvlade trävaror i Södermanland. Våra hyvlade, grundmålade, tryckimpregnerade och fingerskarvade varor går till brädgårdar i Mälardalen och runtom i landet. En stor del av den sågade, grövre furan går på export.

Forsa sågverk 164752 Åkers Styckebruk

Sandåsa Timber AB fortsätter en lång sågverkstradition. Sågen i Åkers Styckebruk har funnits på sin nutida placering vid sjön Visnaren och Råckstaån sedan slutet av 1800-talet. Den större delen av produktionsvolymen går till träförädlingen i Sandåsa förutom de grövre dimensionerna av fura som exporteras huvudsakligen till bl.a. Mellanöstern, Nordafrika och England. Viss del av produktionen går även till industrikunder i Sverige.

Ektjärnsvägen 7C97345 Luleå

Vi är ett företag på storheden i Luleå som jobbar med återvinning av lastpallar, pallkragar och träemballage, som i första hand riktar sig till industrin.

S:t Olofsvägen 10227736 Vitaby

Österlens Skogsservice är din pålitliga partner när det kommer till skogshantering och skogstjänster.Våra tjänster inkluderar allt från avverkning till röjningsarbeten och skogsbruk. Oavsett om det handlar om att frigöra utrymme, förbättra skogshälsan eller öka värdet på din skog, så har vi den kompetens och erfarenhet som krävs för att göra jobbet på ett effektivt och ansvarsfullt sätt.

Storgatan 1864730 Mariefred

4.5 (2)

En modern Circle K station med en av Sveriges skonsammaste och bästa biltvättar, alla typer av uthyrningssläp. Fräsch butik, även mycket snabbmat med allt från sallader och baguetter till goda hamburgare. Varmt välkommen in till oss!

Lena-ängeby 8774391 Storvreta

Välkommen att kontakta oss för mer information!

Norra vallgatan 2021125 Malmö

5 (8)

Transcendental Meditation är en meditationsform som har dokumenterad positiv effekt på hälsa, sömn och hjärnans funktion. Många studier har visat att TM dessutom ger kreativitet, energi, ökat lugn och fokus samt minskar risken för hjärt- och kärlproblem. TM är en metod som är enkel att utföra, passar alla och fungerar oavsett om du tror på den eller inte.

Klapperstensvägen 8013761 Jordbro

Transcendental Meditation är en meditationsform som har dokumenterad positiv effekt på hälsa, sömn och hjärnans funktion. Många studier har visat att TM dessutom ger kreativitet, energi, ökat lugn och fokus samt minskar risken för hjärt- och kärlproblem. TM är en metod som är enkel att utföra, passar alla och fungerar oavsett om du tror på den eller inte.