Om Vårdcentral Rimbo

Hos oss på Husläkarna Rimbo-Edsbro får du tillgång till vårt stora utbud; från specialistläkare i allmänmedicin till ortopedspecialist som kommer till mottagningen och konsulterar med våra läkare och sjukgymnast. På mottagningen erbjuder vi även kvalitetssäkrat laboratorium, hembesök i närområdet, distriktssköterska, diabetessköterska, kurator, Barnvårdscentral (BVC), Mödravårdscentral (MVC) samt mottagning i Edsbro.

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • Vårdcentral Rimbo Husläkarmottagning, Gruppläkarmottagning, läkarhus, Norrtälje - 1
  • Vårdcentral Rimbo Husläkarmottagning, Gruppläkarmottagning, läkarhus, Norrtälje - 2
  • Vårdcentral Rimbo Husläkarmottagning, Gruppläkarmottagning, läkarhus, Norrtälje - 3

Vårdcentral Rimbo, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnDoktor.Se Husläkarna Rimbo/Edsbro AB
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande08.04.1994
Org.nr:5564844354
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital100000
Omsättn.intervall20000 - 49999
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsNej
SNI-bransch86211 Primärvårdsmottagningar med läkare m.m.

Exekutiva befattningar/Administration

Bo Martin LindmanLedamot
Anna Maria Gners NivingerSuppleant
Johan Christian AnderssonHuvudansvarig revisor

Omdömen om Vårdcentral Rimbo

Danielle Shtaye

mer än ett år sedan

Har bytt vårdcentral flera gånger men den här mottagningen är jag jätte nöjd med!

Marie

mer än ett år sedan

Jag har själv varit där en gång och först fått vänta i 50 min utan förklaring och möter sedan en läkare som ser ut som ett flum, har en spruta i ett glas på skrivbordet, sluddrar och himlar med ögonen under hela besöket. En Leif GW Persson möter Kristina Lugn-typ :) Fick min hostmedicin iaf och nu skall jag snart tillbaka, bävar för att behöva dra min "sjukdoms-historia" för denne läkare men.. Min sambo var där för sitt knä och fick remiss till röntgen, ringde efter en vecka själv först upp eftersom det var oklart vem som skulle höra av sig, då fick han svar att det inte var ngt på röntgenbilderna. 10 min senare ringer samma läkare upp och säger att det kan vara något på röntgen ändå och skall skicka remiss till ortoped. På BVC är det vänligt men också lite förvirrat. De skulle skicka brev till förskola att min son skulle få laktosfri mjölk under en period för att testa en evt intolerans. Behöver jag säga att det ej skett. Ändå kan jag inte ogilla dem..

Chockad!

mer än ett år sedan

För egen del varit hos 4 olika läkare på mottagningen varav en är duktig och intresserad av att faktiskt bota patienter. När jag försöker få en tid till sonen som är sju och som har ont i ett ben så blir det nej. Det finns inga tider. Läkaren kan ringa om en vecka. Det var sista gången mina barn får gå dit. Tänk om ont i benet visar sig vara en blodsjukdom. Jag vänder mig till en annan läkarstation nu.

Besviken

mer än ett år sedan

Den mest konstiga Läkarmottagning jag besökt, jag måste ringa upp och begära om mina provsvar, läkaren ringde aldrig upp, när han äntligen ringer så är alla prov bra, sedan efter 2 månader ringer läkaren hem på kvällen och talar om att jag har för högt Kolestrol och att medecin finns att hämta på Apoteket. Jag tycker det är helt Sjukt, kan inte lite på den här Husläkaren, Alltid när jag besökt mottagningen har jag fått ringa upp och frågat efter mina provsvar.Vill inte besöka den Vårdcentralen nån mer gång.

Malin

mer än ett år sedan

Senast jag besökte distriktssköterskan så hade man bytt entre. Numera är ingången mot busstorget. Servicen och bemötandet har alltid varit bra, men nu har det blivit ännu bättre i en lugnare miljö

Anonym användare

mer än ett år sedan

Oengagerade läkare! Sök en annan vårdcentral om du kan!

tacksam

mer än ett år sedan

Lyssnar aktivt på vad patienten säger och kommer med förslag, inte negativ till frågor.

Möjliga telefonnummerformat

01757410001-757 41 00017-57 41 000175-741 00