Om Vårby Färghall AB

Vårby Färghall är din färghandlare i Vårby och vi vill vara den bästa leverantören för att skapa hemtrivsel. Med stark betoning på idéer och inspiration har vi ambitionen att ta hand om och inspirera dig och hela Vårby till nya tankar om färg, tapeter och golv. Varje dag vill vi inspirera till att utveckla just dina idéer om ditt hus, din lägenhet eller dina möbler. Vi lyssnar och ger råd för att du ska hitta din stil med hjälp av vårt väl utvalda sortiment.

Vårby Färghall ABs utvalda länkar

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • Vårby Färghall AB Färgaffär, Huddinge - 1
  • Vårby Färghall AB Färgaffär, Huddinge - 2
  • Vårby Färghall AB Färgaffär, Huddinge - 3
  • Vårby Färghall AB Färgaffär, Huddinge - 4

Vårby Färghall AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnAktiebolaget Vårby Färghall
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande12.04.1973
Org.nr:5561795690
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital100000
Omsättn.intervall50000 - 99999 tkr
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch46731 Partihandel med virke och andra byggmaterial, 47523 Specialiserad butikshandel med färger, fernissor och lacker, 47531 Specialiserad butikshandel med mattor och annan vägg- och golvbeklädnad

Exekutiva befattningar/Administration

Per Mikael FalkOrdförande
Leif Ronnie NilssonVerkställande direktör
Per Mikael FalkLedamot
Leif Ronnie NilssonLedamot
Peter SaidLedamot
Kenth Mikael ArveredLedamot
Per Johan BlomgrenExtern verkställande direktör
Frida Marianne SylvénHuvudansvarig revisor

Omdömen om Vårby Färghall AB

Maria Scher

mer än ett år sedan

Beställde hemleverans och den kom snabbt. Tyvärr blev det ett litet fel. Efter ett kort samtal kom ny färg dagen efter hem till dörren. Inget strul, mycket vänliga och inga extra kostnader. Så jobbar proffs!

John Robert Wilson

mer än ett år sedan

Vi fick inga tapeter. Efter en vecka ringde vi dem. De hade restat en tapet och då inte skickat något av det vi beställt. De har inte meddelat oss angående detta och det gick heller inte att se något om lagerstatus på hemsidan. Svaret var rätt nonchalant ”vi ber om ursäkt ni inte fick veta tidigare vi upptäckte det här igår” och då hade en hel vecka gått. Vi hade en planering som sket sig. Vi får skylla oss själv som väntade så länge med att ringa men vi var naiva och litade på butiken. Vill ni ha era tapeter i rimlig tid och veta vad som händer med er order så säger jag baserat på vår upplevelse att ni bör välja en annan butik.

Bengt Eklund

mer än ett år sedan

Värdelös service. Besökte butiken kl 1205 den 4 april 2016. 2 st kvinnliga stod vid kassan och jag bad att få köpa jotun färg. Ja där har du hyllan och där är färgkulören. Sedan var de borta. Väntade i 20 minuter sedan var intresset för att handla borta. Under tiden jag väntade kom ytterligare 3 kunder och de blev ej heller bekänade. Ingen personal visade sig. Vi gick samtliga därifrån utan varor. Vi åkte till Hornbach i stället där vi fick både varor och service.

C

mer än ett år sedan

Beställde på torsdagen några olika Jotun-färger till ommålning av diverse möbler. På måndagen kunde jag hämta ut paketet. Allt var väl packat och dessutom var priserna bra och fri frakt. Man får mail med försändelsenummer så man kan följa paketet. Så nöjd med allt och kommer handla där igen när det är dags för nästa projekt!