Om Västra Ramlösa Måleri Firma AB

Dina konkurrenter har använt den här ytan för att berätta om sitt företag. Du vet väl att du som företagare enkelt kan uppdatera din företagsinformation här på Eniro?

Västra Ramlösa Måleri Firma AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnVästra Ramlösa Måleri Firma AB
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande28.03.2012
Org.nr:5568889330
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital50000
Omsättn.intervall1000 - 1499
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch43341 Måleriarbeten

Exekutiva befattningar/Administration

Lars Magnus OlssonOrdförande
Lars Magnus OlssonVerkställande direktör
Lars Ingvar OlssonLedamot
Lars Magnus OlssonLedamot
Anette Linnéa MöllerSuppleant

Omdömen om Västra Ramlösa Måleri Firma AB

Lars Olsson

mer än ett år sedan

Har haft Västra Ramlösa Måleri vid två tillfälle för att spackla och måla 5 rum o kök jag säger bara vilket toppen jobb Magnus gjorde. Uppstädat och snyggt efter avslutat arbete

Patrik

mer än ett år sedan

Vi hade Magnus från västra ramlösa måleri hos oss under tiden vi renoverade, tog in honom för att bredspackla en ganska jobbig strukturtapet samt måla våra väggar släta + en fondvägg, totalt cirka 80kvm.
Kan säga att vi stod med byxorna nere då vi inte hittade en målare, alla hade fullt upp, plus att vi hade en deadline på 9 dagar (pga lev av nytt kök). Sedan fick vi tag på denna firman genom vår snickare.
Magnus tog detta jobbet extra på kvällar iom att han haft fullt upp på dagtid. För att hinna deadlinen fick jag höra från vissa grannar att han var där fram till klockan 23 vissa kvällar. Betyder oerhört mycket för oss att han inte bara skiter i jobbet och går hem när han känner för det.
Utöver detta är jobbet han gjort extremt väl utfört, har haft många vänner och bekanta som påpekat det för mig, inte för det behövs men alltid kul att höra att hemmet är fint.


Kan skriva hur mycket som helst, men bottom line är att den här killen tar sitt jobb på allvar, han bryr sig om att det ska bli snyggt och jag tycker den här typen av hantverkare ska synas och hoppas på att han får mer jobb och att det går bra för honom i framtiden.
Tvekar inte en sekund att ta in den här firman igen.

Stort tack för hjälpen!
Patrik i Rydebäck