Om Västra Cykelaffären

Cyklar i alla dess former; standard, citybikes, hybrider, el-cyklar, motionscyklar och extrema tävlingscyklar m.m. Reparationer.#nl#

Västra Cykelaffärens utvalda länkar

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • Västra Cykelaffären Cykelaffär, Linköping - 1
  • Västra Cykelaffären Cykelaffär, Linköping - 2
  • Västra Cykelaffären Cykelaffär, Linköping - 3

Västra Cykelaffären, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnVästra Cykelaffären i Linköping AB
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande11.07.2007
Org.nr:5567346415
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital100000
Omsättn.intervall5000 - 9999 tkr
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch47642 Specialiserad butikshandel med cyklar, 95290 Reparation av andra hushållsartiklar och personliga artiklar

Exekutiva befattningar/Administration

Christian Michael Ingvar GustafssonLedamot
Monica Birgitta Desiréé GustafssonSuppleant
Fridolf Elmer GustavssonRevisor

Omdömen om Västra Cykelaffären

Axel Stenquist

mer än ett år sedan

Otroligt dåligt bemötande från personalen där man blir ignorerad, nonchalerad och rent av förnedrad av personalen.
Kom in med ett par hjul för att se om de gick rakt. Fick att däcken behövde bytas så jag köpte nya där. Frågade om jag kunde testa montera däcken, det var okej.
Kom tbk dagen efter för att returnera däcken. Fick att det absolut inte går och att jag borde fatta bättre trots att det tidigare sagts vara okej. Blev anklagad för att "hunsa" när jag förklarade mig. Oerhört oproffsigt.

Anonym användare

mer än ett år sedan

Har både servat min egen cykel som inte är köpt där och köpt cykel till min sambo av dom samt diverse tillbehör. Alltid ett bra jobb och bemötande och stor kunskap när jag frågat om saker och varit osäker på, och har det inte funnits hemma har det snart kommit hem.

Magnus

mer än ett år sedan

Västracykel har alltid lösning på mina problem allt från enkla till komplicerade,
Personalen uppfattas som kunniga o hjälpsamma
Rekomenderar denna butiken starkt

Kinna

mer än ett år sedan

Lämnade in min cykel för repration när den blivit vandaleserad för ett år sedan vart inte helt okej i bakhjulet, de svara att det inte gick att få bättre ,men allt gick på 300kr om jag mins rätt. men jag köpte ett hjul på Biltema som min man instalerade med ny växel. Cykeln går fin fint igen. Köpte en begagnad damcykel för 700kr inte snygg men fungreande helt okej. Gillar inte atityden, när man frågar något som man inte vet och de tittar på en som man är korkad och blir behandlad som mindre vetande, alla är inte cykel repratörer,ni kanske borde gå en charm kurs! Letar barn cykel till min minsta, men det tar emot att besöka butiken igen,sorgligt! För min far har köpt cyklar där när jag var mindre och även jag själv, men det är ny ägare nu. Än då. Lasse hade fått 5 men jag kan inte ge det nu ,men det kan vara något ni kan ta och sträva efter, om ni vill det. Bara ett tips!

JB

mer än ett år sedan

Efter att jag och kompisen ställt in växlarna på min racer, men inte var helt nöjda med hur det fungerade i ändlägena, så lämnade jag in cykeln för att finjusteras.

När jag fick tillbaks den konstaterade dom fisförnämnt "det var inte ett rätt". Efter att ha provcyklat min första runda sen "fixen", så kan jag konstatera att växlarna nu är mycket sämre. Det knastrar och låter på ett antal växlar och själva växlingen går inte heller precist.

Borde inte ett proffs klara av en sån sak bättre än ett par kompisar som ger sig på det hela för första gången?

Att byta slang kan dom göra till ett bra pris och nya fina cyklar har dom också, vilket räddar upp betyget till en tvåa, men undvik dom om du vill ha något lite mer "avancerat" fixat.

Svar från företaget

Du får gärna komma in med din (scottracer) så ska vi ordna till problemet.Vi vill ha nöjda kunder.. Mvh västra cykelaffären...

Flygräv

mer än ett år sedan

Om man inte råkar ha en dyr märkescykel så möts man bara av ett drygt hånflin. Stannat till några gånger då det ligger på vägen och varje gång får man känslan av att man kan dra åt h****te eftersom man har en cykel från Biltema. För det mesta är det ägaren (?) som står för denna attityd medan medarbetarna är mycket trevligare.
Drygt, dyrt och snobbigt sammanfattar eländet. Blir inga fler besök för min del den saken är klar.

Leif Skarp

mer än ett år sedan

Det absolut värsta kundbemötande jag stött på. Med den attityden ska man inte stå vid disken. Synd, för sådant sprider sig och drabbar i slutändan de trevliga killar som arbetar i affären. Jag köper aldrig mer något eller lagar någon cykel där.

Per

mer än ett år sedan

Jobben dom utför blir oftast bra,dock är kundbemötandet dåligt.Har dom mycket jobb så blir man nonchalant bemött.I längden tröttnar folk på det och går någon annanstans. I en liten stad sprids ryktet fort.

olof

mer än ett år sedan

Perfekt service.. punkt slut!!!

CV

mer än ett år sedan

Behövde en enkelt främdrev byte. Försökte att sälja mig en hel vevparti. Hade ingen åsikt när jag frågade vilken störlek jag skulle köpa i så fall att jag kunde hitta drev själv. Två manader senare är projekt klar men utan tack till Västra. Fortfarende behover justera drivlina efter att jag har hämtat cykeln från butiken som sättet på vevarmen och bytet kedjan.

Chrille

mer än ett år sedan

Har i dag köpt en cykel av grabbarna på västracykelaffären. Mkt trevliga & kunniga killar där samt att dom håller väldigt bra priser.

nordin

mer än ett år sedan

Lämnade in en cykel för att byta baknavet. Det nya navet höll i ett halvår, sedan var det totalt ihjäl. Jag bytte nav hos en annan reparatör, vilket bara kostade hälften och har hittills hållit i två år utan problem.