Om företaget

Välkommen till Västerviks Vandrarhem! Västerviks Vandrarhem ligger i de centrala delarna precis vid Resecentrum, buss och tågstation. Här har du gångavstånd till centrumhandeln skärgårdsbåtarna och badklippor.

Läs mer om företaget
Telefonnummer
076-803 75...
Adress

Hallströmsgatan 12A

59331 Västervik

Senaste årsredovisning

Mer information

Öppettider

Det finns inga öppettider för företaget.

Omdömen

Företaget har inga omdömen än

Karta

test
KartaGå till kartvy

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Bildgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om oss

Välkommen till

Västerviks Vandrarhem! Västerviks Vandrarhem ligger i de centrala delarna precis vid Resecentrum, buss och tågstation. Här har du gångavstånd till centrumhandeln skärgårdsbåtarna och badklippor.

Om oss

Västerviks Vandrarhem ligger i de centrala delarna precis vid Resecentrum, buss och tågstation. Här har du gångavstånd till centrumhandeln skärgårdsbåtarna och badklippor. Det ligger på bottenplan i ett anrikt hus från 1909 som då byggdes som Hotell Malmen. Här finns en trevlig uteplats med trädgårdsmöbler i solläge. I vårt gemensamma köket finner du det du behöver för att förvara och laga din mat frukost som middag när det passar dig.

Vandrarhemmet har 10 bäddar fördelat på fem nyrenoverade rum med två bäddar i varje rum. Rummen har fasta resårsängar inköpta till sommaren 2021, handfat och TV. Dusch och wc finns i korridoren. Vårt vandrarhemmet är rökfritt. Vandrarhemsvärden tar emot er vid ankomsten alternativt så få du koder till dörrar. incheckning tidigast från kl 14,00 och utcheckning senast kl 11,00.

För dig som driver företaget

Att synas online
Vi fixar det åt dig

Att som företagare synas på internet är idag viktigare än någonsin, men digital marknadsföring kan ibland kännas krångligt och tidskrävande. Vi på Eniro kan hjälpa dig med din Google- och Facebook-annonsering samtidigt som vi ser över din sökmotoroptimering, nya hemsida och digitala närvaro.

Närvarokollen
Har du korrekt info på nätet?

Nästan 9 av 10 kunder uppger att de stött på felaktig företagsinformation online. Det skapar en dålig kundupplevelse och påverkar negativt din synlighet på Google.

Hemsidekollen
Bra hemsidor lockar fler kunder

Varannan besökare riskerar att lämna din hemsida om den tar mer än 3 sekunder för att ladda klart. Google älskar snabba och mobilanpassade hemsidor!

Företagsinformation

Västerviks Vandrarhem

Omsättning

1 546 tkr

Vinstmarginal

32.80 %

Anställda

0

Ytterligare finansiell information och gratis årsredovisning från Västerviks Vandrarhem finns på Proff.se

Läs mer om företaget på Proff
Juridiskt namn

Centrumfastigheter Västervik AB

Org.nr:

5567148332

Bolagsform

Privat aktiebolag

Arbetsgivaravgift

Ja, registrerad

SNI-bransch

68201 Fastighetsbolag, bostäder

55201 Vandrarhem m.m.

Registrerad för moms

Ja

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Datum för upprättande

06.11.2006

Exekutiva befattningar/Administration
Proff logo
Möjliga telefonnummerformat

0768037580

07-680 375 80

076-803 75 80

0768-03 75 80

076-8037580