utveckling 

gav 2310 företag inom detta område

Scheeletorget 122363 Lund
logo

Cancerdiagnostikbolaget BiBBInstruments AB (publ) (”BiBB”) baserat på Medicon Village i Lund utvecklar och tillverkar EndoDrill®, en patentsökt produktserie av eldrivna endoskopiska biopsiinstrument. EndoDrill®-instrumenten tar högkvalitativa vävnadsprover med hög precision med målet att förbättra diagnostiken av flera allvarliga cancersjukdomar, t ex i magsäck, bukspottkörtel, lever, lunga, och urinblåsa.

Rickards väg 50B79147 Falun
logo

Terapi skall vara lättillgängligt med låga trösklar! Att våga öppna sig och prata om sina problem lättar på tyngden inombords. Det finns goda möjligheter att må bättre och bra! Jag har tillgång till lugnt och tryggt samtalsrum på etablerad mottagning i centrala Falun eller digitalt. Tar emot kvällar och helger. Välkommen!

Möllegårdsvägen 144-3023594 Vellinge
logo

Vi bygger om din klassiska bil till ren eldrift! Vi ger ditt fossildrivna fordon en modern eldrivlina som är effektiv och snabb utan att släppa ut några avgaser. Du kommer inte bara att hjälpa miljön och klimatet genom att välja att konvertera ditt fordon, utan också bli en av dem som drar nytta av de många fördelarna med elbilar, såsom lägre drift och underhållskostnader, en mjuk, tyst körning och snabb respons.

Backa strandgata 242246 Hisings Backa
logo

Vi är redovisningsbyrån för er som vill ha det lilla extra för ditt företag. Vi fokuserar på finansiell rådgivning baserat på finansiella rapporterna för att få ditt företag att växa vidare. Tillsammans gör vi dina satsningar lönsamma genom utveckling och utbildning.

Rådstugatan 1697238 Luleå
logo

Är ni i behov av en chef eller specialist? Genom lång erfarenhet av ledarrekrytering och branschföreningen ESKs process för Executive Search använder vi en beprövad och strukturerad metodik för våra rekryteringar. Vi garanterar erfarenhet och bred kunskap om näringsliv samt offentlig verksamhet kombinerat med förmåga att analysera individers kompetens och personlighet. Med Besi-Chefsrekrytering får ni en långsiktig och hållbar rekryteringspartner.

(1)

Narvavägen 1211522 Stockholm
logo

Vi erbjuder mer än 180 olika certifieringar inom bland annat Agile, Cyber Security, IT och Projektledning. Vi använder eLearningkurser, virtuella kurser eller klassrumskurser för att tillgodose våra kunders önskemål och för att nå högsta resultat i kunskap, certifiering och kundnöjdhet.

Svalgången 172481 Västerås
logo

Working and cooperating with a highly professional selection of outstanding partners in the respective areas of our business we deliver high quality results to our customers. We are a complete international business partner to our extensive range of private and public customers, offering a range of English language based communications and presentation programmes, marketing and management support, networking and linking opportunities, benchmarking and translation work.

Datavägen 517543 Järfälla
logo

Fineline, Global PCB Experts. En av världens största leverantörer av mönsterkort. Vi levererar till alla branscher och hjälper våra kunder med teknisk support, design och logistik. Varmt välkomna till oss

Konvaljebacken 514264 Trångsund
logo

Fredrik Livheim är legitimerad psykolog, medicine doktor och internationellt erkänd ACT-trainer. Fredrik arbetar mycket med att utveckla ACT-gruppbehandlingar och utbilda andra behandlare i hur de kontinuerligt kan ge dessa gruppbehandlingar. Fredrik har utvecklat två svenska ACT-gruppformat, dels ”ACT – att leva livet fullt ut” som används för ungdomar och vuxna inom ramen för slutenvård av Statens Institutionsstyrelse (SiS), samt gruppformatet ”ACT – Att hantera stress och främja hälsa.

Slottsgatan 6B72211 Västerås
logo

Östs Samtalsterapi och Personlig Utveckling erbjuder samtalstjänster, konsultationer och psykoterapi i olika former samt coaching och handledning enskilt eller i grupp. Samtalen kan handla om bearbetning av kriser- och eller obehagliga minnen eller erfarenheter, oro och ångest. Det kan också handla om att bryta beroendeproblematik, lösa problem på jobbet eller att hantera en ansträngd relation med någon man håller kär. Ibland kan det heandla om att få till sitt livspussel.

Södergatan 669234 Kumla
logo

Vår verksamhetsinriktning är främst kompetensutvecklande föreläsningar och utbildningar inom kommunikation, konflikthantering, personlig utveckling och personligt ledarskap. Vi har sedan starten 1999, fått förtroendet att utbilda och coacha hundratusentals människor från tusentals olika företag och statliga verksamheter. Vi är måna om att de människor vi coachar och utbildar ska få med sig konkreta verktyg för att utveckla och optimera sig själva.

Jakobsvägen 2744297 Kode
logo

Mönsterkortsdesign med 25 års erfarenhet

Drottninggatan 10811360 Stockholm
logo

Koltrasten specialiserar sig på att ta vara på råvindar och att förädla fastigheter till vackra och unika vindsvåningar

Drottninggatan 10811360 Stockholm
Östra Långgatan 4743241 Varberg
logo

Coompanion är företagsrådgivaren för alla som vill starta företag tillsammans. Vårt kontor finns i Falkenberg, men vi arbetar i hela länet. Coompanion breddar entreprenörskapet och ger er som vill förverkliga företagsidéer tillsammans skräddarsydd information, företagsrådgivning och utbildning – från idé till framgångsrikt företagande.

Engelbrektsplan 111434 Stockholm
logo

AB Sagax är ett fastighetsbolag med affärsidé att investera i kommersiella fastigheter främst inom segmentet lager och lätt industri. Sagax fastighetsinnehav uppgick per 30 september 2017 till 2 409 000 kvadratmeter fördelat på 477 fastigheter. AB Sagax (publ) är noterat på Nasdaq Stockholm, Large Cap.

Gamla bo 11424395 Höör
logo

Gunilla Kajrup-Aspeborg, vd för företaget, har mångårig arbetslivserfarenhet från både offentlig och privat verksamhet där hon bland annat arbetat som chef i socialtjänst och kriminalvård, som samordnare inom rehabilitering för försäkringskassan, som lärare inom vuxenutbildning samt som projektledare för olika Europeiska socialfondsprojekt.

Linnégatan 1411447 Stockholm
logo

I över 25 år har vi arbetat med att skapa lösningar på hållbarhetsproblem kopplade till IT. Genom en kontinuerlig internationell dialog med användare, inköpare, producenter, oberoende forskare, ideella organisationer och andra intressenter skapar vi gemensamma spelregler och verkar tillsammans för en mer hållbar utveckling av IT.

Kontorsgatan 225471 Hasslarp
logo

Vi hyr ut:* Industrilokaler* Verkstadslokaler* Lager* Kontor

Spannvägen 416835 Bromma
Kopparbergsgatan 1921444 Malmö
Gårdatorget 141250 Göteborg
Gårdatorget 141250 Göteborg