Se på karta
Tagenevägen 14C42259 Hisings Backa

Vi tillhandahåller funktionella och kostnadseffektiva lösningar av kontrastmarkering, taktil skyltning samt taktila ledstråk. Vi arbetar även med utrymningssäkerhet i form av utbildningar och applicering av efterlysandelinjer/skyltar.

Heljestrandsgatan 463344 Eskilstuna

Service och omladdning av brandsläckare, projektering, service och montage av fasta släckanläggningar och utrymningsskyltning m.m.

Vintergatan 2359132 Motala

Vi på Byggritningar AB är byggnadsprojektörer och erbjuder arkitekt- och konstruktionsritningar. Även byggledning, kvalitetskontroll, projektledning, kopiering, brandskydd m.m. Ett bra resultat kräver noggrann planering, ledning och kontroll.Välkommen att kontakta oss.

Träffgatan 113644 Handen

5 (1)

Vi projekterar, installerar och underhåller låssystem, lås- och larmanläggningar, dörrstängare samt anläggningar för passerkontroll och tvättbokning.Vi är auktoriserade av SLR (Sveriges Låssmedsmästares Riksförbund) och innehar licenser för att arbeta med samtliga låsfabrikanter.

Fagerstagatan 316353 Spånga

Vi är en privatägd svensk företagsgrupp som förvärvar, äger och utvecklar teknikföretag inom utvalda nischer. Gruppen rymmer idag ett 40-tal bolag i 14 länder verksamma inom såväl handel som tillverkning. Våra kunder finns främst inom tillverkningsindustrin men också bland elinstallatörer och byggföretag.Några av våra bolag är EG Electronics, Scanditron, ETAL, Kamic Installation, Swetouch, Eltechno, Talema, Finelcomp, Tavlebyggern, Eltavler, Elproman, Amtele och MVS.

Säterivägen 1865341 Karlstad

Vi utvecklar och tillverkar marknadsledande elektroniska låslösningar för den Skandinaviska marknaden.

Ånghammargatan 872133 Västerås

Låsgiganten - Lås, larm, trygghet och säkerhet för allaHär hittar du allt du behöver för din säkerhet och brandskydd.

Göteborgsvägen 344330 Lerum

Vi erbjuder totala säkerhetslösningar inom lås och larm. Välkommen att kontakta oss för att få veta mer om våra tjänster.

Byfogdegatan 341505 Göteborg

Låssmeden Sven Alexandersson AB är en totalleverantör av säkerhetsproduter med projektering, försäljning, installation och service. I samråd med kunden gör vi även säkerhetsanalyser. Verksamheten bedrivs inom områdena mekanik, elektronik och smide.

Östansjö 56682670 Söderhamn

Söderhamn Innovation är ett familjeföretag som tillverkar Nödöppnaren, ett nödutrymmningsbeslag, i södra Hälsingland. Vi har funnits sedan 1986.