Se på karta

uthyrning stockholm 

gav 3260 företag inom detta område

Westmans Uthyrningsservice AB

Hantverkarvägen 818766 Täby
logo

Låt oss på Westmans Uthyrningsservice hjälpa dig att göra ditt arrangemang till en oförglömlig upplevelse. Över 50 års erfarenhet.

Table Uthyrning & Arrangemang

Ranhammarsvägen 1816867 Bromma
logo

Hyr allt från möbler, bord, stolar och porslin till mobila kök och containrar. Table är det moderna, flexibla och effektiva valet av leverantör för dig som söker en helhetslösning när du ska du anordna ett arrangemang.

Partyproffsens Uthyrning i Stockholm HB

(3.38)

Helgesons Väg 1313137 Nacka
logo

Välkommen till Partyproffsens Uthyrning - här börjar festen! Hos oss kan du hyra porslin, glas, möbler. Låt festen börja hos oss.

Riksteatern

Hallundavägen 3014569 Norsborg
logo

Scenkonst som sätter tankar och känslor i rörelse, för alla överallt. Närmare 40.000 medlemmar skapar möjligheternas scen och öppnar mötesplatser i hela Sverige.

Åkersberga Hyresmaskiner AB

(2.5)

Sågvägen 718440 Åkersberga
logo

Välkommen till Åkersberga Hyresmaskiner!Vi på Åkersberga Hyresmaskiner är specialister på maskiner inom tomt, bygg och trädgård. Vi både hyr ut, säljer och reparerar maskiner, helt beroende på kundens behov. Vi säljer även gas och gasol, samt kringutrustning som kaminer och grillar. En annan specialitet är att hyra ut, sälja och reparera släpvagnar av olika modeller.

Norrorts Partyservice AB

Industrivägen 917148 Solna
logo

Norrorts Partyservice erbjuder olika typer av utrustning för fester och evenemang i Stockholm och Mälardalen. Hos oss kan du hitta ett brett sortiment av porslin, möbler, tält och annat hyrgods, så som bardiskar, grillar och kylskåp, till fest och evenemang. Vi hyr ut till såväl privatpersoner som företag och kan även erbjuda personal och vidare hjälp med planering av olika tillställningar.

GT Trading Entreprenadmaskiner AB

Ullevivägen 3019740 Bro
logo

GT Trading AB grundades år 1989 och har varit verksamma inom maskinförsäljning sedan dess. Vi bedriver handel i Sverige och internationellt. GT Trading exporterar maskiner, kranar, transportfordon och reservdelar till bland annat Afrika, Sydamerika och mellanöstern.

Grop AB Entreprenad

Kyrkvägen 2713560 Tyresö
logo

Property Partner

Kungsgatan 6411122 Stockholm
logo

Property Partner är en fastighetskonsult. Vi tillhandahåller ett brett och flexibelt utbud av tjänster och anpassar oss efter våra kunders behov. Våra medarbetare har stor erfarenhet och gedigen kompetens, välkommen att kontakta oss!

Stureby Maskiner AB

Tussmötevägen 23912264 Enskede
logo

Tholmarks Uthyrning AB

Åkerivägen 9B15242 Södertälje
logo

Tholmarks Uthyrning AB hyr ut bygg- och anläggningsmaskiner för att tillgodose ny, till och ombyggnadsarbeten inom bygg- och industrisektorn. #nl#Tholmarks Uthyrning AB jobbar med Service, Engagemang och Kvalité. Efter många års verksamhet har vi ett brett urval med kvalitetsmaskiner från leverantörer, där kunskap och service motsvarar våra högt ställda krav. Vi arbetar ständigt med kunden i fokus, där vi med personlig service och professionellt bemötande. #nl#

Höjdpunkten AB

Saldovägen 2017562 Järfälla
logo

Uthyrning av liftar, ställning och byggmaskiner. Även försäljning av maskiner. Välkommen att kontakta oss för mer information.

OBM Norden AB

Generatorgatan 1219560 Arlandastad
logo

OBM Norden produkter och tjänster skall ha en kvalitetsnivå som lever upp till kundens behov, krav och förväntningar. Vi skall dessutom sträva efter att överträffa kundens outtalade förväntningar på oss som leverantör.

Festspecialisten

Karlsborgsvägen 11119533 Märsta
logo

Festspecialisten arbetar med festarrangemang, catering och uthyrning. Vår bas och catering kök ligger ute på Kolsta vid Arlanda Flygplats. Här bedriver vi även en lunchrestaurang samt arrangerar konferenser. Restaurangen passar mycket bra som festlokal där ni helt ostört kan festa loss med plats för 120 gäster. Under sommartid har ni även till en uteplats och scen. Festspecialisten har en egen uthyrningsverksamhet med lager på Arlanda. Vi hyr ut allt som behövs till stora som små arrangemang.

Cramo Stockholm Länna

Slipstensvägen 514250 Skogås
logo

Focusfastigheten i Malmberget AB

Stockholm 11157 Stockholm
logo

Enkelrum

Rehnsgatan 311357 Stockholm
logo

Enkelrum är nyckelfärdiga små småhus i en enkel och tidlös design som ritas och byggs i Sverige och levereras nyckelfärdiga i hela Norden. De kommer som friggebodar i 10-15 kvadrat, attefallshus i 20-30 kvm med loft, fritidshus 34-68 kvadrat och som boenden i vilken storlek av dessa du behöver.

AB Handdukskompaniet Hk

Sjösavägen 8712455 Bandhagen
logo

Vi har tagit hand om tvätten, hyrt ut linne och entrémattor till restauranger, kontor och verkstäder i Storstockholmsområdet sedan 1934. Idag är vi även kompletta inom disk, torkpapper och rengöring. Vårt mål är att våra produkter och tjänster ska göra att vardagen i din verksamhet flyter på så smidigt som det bara är möjligt!

SKF / Konstnärshuset

Smålandsgatan 711146 Stockholm
logo

En unik och öppen plats för konst och kultur – samtid, tradition och framtid mitt i Stockholms City

Cramo Stockholm Järfälla

Saldovägen 2B17562 Järfälla
logo

Cramo Stockholm Jordbro Byggetablering

Rudanvägen 613650 Jordbro
logo

Cramo Stockholm Kungsholmen

Nordenflychtsvägen 7411251 Stockholm
logo

Cramo Stockholm Södermalm

Ringvägen 3411867 Stockholm
logo

Cramo Stockholm Täby

Fogdevägen 518364 Täby
logo

Cramo Stockholm Bromma

Bällstavägen 15916859 Bromma
logo