Se på karta

utbildningar 

gav 58547 företag inom detta område

Karolinska Institutet

Nobels Väg 617165 Solna
logo

Karolinska Institutet är ett av världens ledande medicinska universitet. Vår vision är att driva utvecklingen av kunskap om livet och verka för en bättre hälsa för alla.I Sverige står KI för den enskilt största andelen av den medicinska akademiska forskningen och har det största utbudet av medicinska utbildningar.Sedan 1901 utser Nobelförsamlingen vid Karolinska Institutet mottagare av Nobelpriset i fysiologi eller medicin.

Utbildning Nord

Skolvägen 1295731 Övertorneå
logo

Söker du en ny yrkesinriktning eller vill du fräscha upp gamla kunskaper? Utbildning Nord i Tornedalen är en unik trenationsutbildare i Europa! Vi anordnar individuellt anpassade utbildningar för arbetsmarknadens behov i Sverige, Norge och Finland.

Utbildning Sökord

På Utbildning Nord möts omkring 500 norska, svenska och finska studerande varje år. Vi erbjuder ett 30-tal olika yrkesutbildningar.

Visa mer

ABF Skaraborg

Gesällgatan 554150 Skövde
logo

Välkommen till ABF Skaraborg. Hos oss kan du testa nytt, förstå mer och utvecklas som person. Vad är du nyfiken på? Vi erbjuder studiecirklar, kurser, föreläsningar och kulturarrangemang. ABF är Sveriges största studieförbund. Läs mer om vad vi har att erbjuda på vår hemsida.

Minervaskolan I Umeå AB

Nygatan 4790330 Umeå

Motivera AB

Hagebovägen 557261 Oskarshamn
logo

Motivera Utbilding AB bedriver utbildnings- och utvecklingsverksamhet inom transport och anläggning. Vi strävar efter att bli det kompletta utbildningsföretaget. För mer information se hemsidan där det alltid finns aktuella utbildningar och kurser.

Utbildning Sökord

Vill du bli eller är grävmaskinist, hjullastarförare, teleskoplastarförare, lastbilschaufför eller bli maskinförare, så har du kommit rätt!

Visa mer

Domen

Slottsskogen Östra Björngårdsvillan 41308 Göteborg
logo

Vi erbjuder utbildningar som ger dig nödvändig kunskap för att kvalificera dig till konstnärliga högskoleutbildningar. De studerande får lära sig vägen till ett eget konstnärligt språk. Skolan har stora ateljéer, gips- och träverkstad, grafiska verkstäder, bibliotek, välutrustad datasal med uppdaterad utrustning m.m.

Utbildning Sökord

Dômen konstskola genomsyras högklassig undervisning. Våra utbildningar ger dig kunskap för att kvalificera dig till konstnärliga högskoleutbildningar.

Visa mer

Truckförarskolan AB

Skrika 11538473 Fliseryd
logo

Det är du som arbetsgivare som bär ansvaret för att personalen har tillräcklig utbildning, både för truckar samt för mobila arbetsplattformar. Vi ser till att din personal får rätt utbildning.

Nationellt centrum för kvinnofrid, NCK

Akademiska Sjukhuset 75309 Uppsala
logo

Nationellt centrum för kvinnofrid, NCK, är ett kunskaps- och resurscentrum vid Uppsala universitet. NCK arbetar på regeringens uppdrag med att höja kunskapen om mäns våld mot kvinnor och utveckla metoder för omhändertagande av våldsutsatta kvinnor.

EGA

(4)

Kyrkogatan 1682632 Söderhamn
logo

Vi utbildar samhällsbyggnadssektorn. EGA:s affärsidé är att vara det naturliga valet för entreprenörer, konsulter och beställare inom bygg-, anläggnings- och fastighetssektorn när det gäller verksamhetsrelaterade och kostnadseffektiva utbildningar. Varje år utbildar vi runt 6.000 personer och antalet växer stadigt.Hos oss är det alltid någon som svararVi på EGA trivs bäst med den personliga kundkontakten, därför är det alltid någon av oss som svarar när du ringer.

Bostadsrätterna

Drottninggatan 2511151 Stockholm
logo

En rikstäckande service- och intresseorganisation för Sveriges bostadsrättsföreningar.Bostadsrätternas uppdrag är att genom medlemskap stödja, hjälpa och utbilda de engagerade personer som valts till ett förtroendeuppdrag i en bostadsrättsförening. Vi vill underlätta styrelsearbetet i största möjliga mån och har framgångsrikt hjälpt föreningar med detta sedan 1921. Vi är stolta över att cirka 9 800 bostadsrättsföreningar är medlemmar hos oss idag.

JS Sjukvårdsutbildning AB

(5)

Sällströmsgatan 957636 Sävsjö
logo

Vi hjärtsäkrar verksamheter i hela Sverige och erbjuder specialanpassad utbildning i första hjälpen vid nödsituationer. Välkomna!

Utbildning Sökord

I samarbete men Hjärt-Lungfonden skapar Vi Hjärtsäkra Zoner enligt godkända kriterier. Professionellt anpassad utbildning godkänd hjärtstartare etc. Ring så berättar vi mer

Visa mer

Helsingborg Förskola AB

Hjälmshultsgatan 6-825441 Helsingborg

Vår förskola är belägen i ett modernt bostadshus i stadsdelen Tågaborg och verksamheten är väl inarbetad sedan starten 1992. Vi bedriver Maria Montessoris pedagogik med tonvikt på det svenska språket kompletterat med stora inslag av musik och motorik. De styrmedel vi arbetar efter är Skollagen, förskolans läroplan Lpfö 98 samt vår egen Verksamhetsplan och Likabehandlingsplan. Vi har 75 platser och har öppet mellan måndag-fredag kl. 7:00-17:15.

Borås Folkhögskola

Solvarvsgatan 450740 Borås
logo

Allas skola! Välkommen till Borås folkhögskola! En mötesplats för människor som vill studera och utvecklas i en miljö rik på kulturell mångfald. Engagemang, aktivitet och eget ansvar är kännetecken för studier på folkhögskola!

Klubbans Biologiska Station

Rödbergsviksvägen 1345178 Fiskebäckskil
logo

Klubbans Biologiska Station är Uppsala universitets biologiska station, förlagd vid Gullmarsfjorden i det vackra Fiskebäckskil på Västkusten. Stationen kom till genom en donation till Uppsala universitet 1915 för att stödja forskning och undervisning i marinbiologi, framförallt inom zoologi. Den ursprungliga byggnaden har tillbyggts flera gånger och är idag väl anpassad för undervisningsverksamhet och forskning.

KompetensUtvecklingsInstitutet (KUI) - VÄSTERÅS

Karlsgatan 372214 Västerås
logo

KompetensUtvecklingsInstitutet (KUI) är specialiserade på utbildning inom vård och omsorg samt förskola, skola och fritidsverksamhet. Vi erbjuder gymnasial yrkesutbildning (Komvux), yrkeshögskoleutbildning samt kompetensutveckling och fortbildning för yrkesverksamma.

Medborgarskolan Stockholm

(4)

Hagagatan 23A11347 Stockholm
logo

Medborgarskolan – ett humanistiskt studieförbund som sätter viljan att lära först – spelar en viktig roll i dagens Sverige. Vi drivs av att skapa en högre mening, av att utveckla människors intressen till ny kunskap – genom hela livet. Hos oss är det självklart att du respekterar andra lika mycket som de ska respektera dig.

Barn och utbildning Markaryds kommun

Drottninggatan 1128531 Markaryd
logo

Företagsuniversitetet AB

Vasagatan 2811120 Stockholm
logo

Företagsuniversitetet är den perfekta arenan för just det. Hos oss lär du dig att bli ännu bättre i ditt jobb och får de aktuella kunskaper, de utmaningar och den inspiration som gör att du kan fortsätta utvecklas i din yrkesroll, att gå från bra till bäst.

Munkfors kommun Utbildning och barnomsorg

Smedsgatan 1668430 Munkfors
logo

Barn & utbildning Gnesta kommun

Västra Storgatan 1564631 Gnesta
logo

Utbildning & barnomsorg Mjölby kommun

Burensköldsvägen 1159530 Mjölby
logo

Utbildning & barnomsorg Torsby kommun

Hantverkaregatan 168530 Torsby
logo

ABF Örebro län

Fredsgatan 1870362 Örebro
logo

Vi finns i alla landets kommuner. Vi erbjuder studiecirklar, kurser, föreläsningar och kulturarrangemang.

Jobb och utbildning Region Östergötland

Sankt Larsgatan 49B58224 Linköping
logo

Barn & utbildning Vadstena kommun

Klosterledsgatan 3559232 Vadstena
logo