Om företaget

Söker du en ny yrkesinriktning eller vill du fräscha upp gamla kunskaper? Utbildning Nord i Tornedalen är en unik trenationsutbildare i Europa! Vi anordnar individuellt anpassade utbildningar för arbetsmarknadens behov i...

Läs mer om företaget
Telefonnummer
0927-751...
Adress

Skolvägen 12

95731 Övertorneå


Mer information

Öppettider

Stängt

Omdömen

Företaget har inga omdömen än

Karta

test
KartaGå till kartvy

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Bildgalleri

Company image
Company image

Om oss

Söker du en ny yrkesinriktning eller vill du fräscha upp gamla kunskaper? Utbildning Nord i Tornedalen är en unik trenationsutbildare i Europa! Vi anordnar individuellt anpassade utbildningar för arbetsmarknadens behov i Sverige, Norge och Finland.

Med vår utbildning är du en vinnare!

Vi erbjuder över 30 olika yrkesutbildningar inom teknik-industri, hantverk och bygg, IT, ekonomi och restaurang och vård. Utbildning Nord har ett nära samarbete med branschen i Sverige, Finland och Norge för att säkerställa att våra yrkesutbildningar motsvarar de behov som finns på arbetsmarknaden. Majoriteten av våra studerande får jobb efter utbildningen. Om du vill gå en arbetsmarknadsutbildning hos oss kontaktar du din arbetsförmedlare på din lokala Arbetsförmedling. Vill du köpa utbildning kontaktar du oss direkt. Bor du inte inom pendlingsavstånd till Övertorneå, ordnar vi boende under din studietid.

Utbildningar

Vi har utbildningar inom hantverk, byggnadsteknik, elteknik, kylteknik, it, restaurang och storkök, vård och omsorg, fordonsteknik, plåt- och ventilationsteknik, verkstads- och cncteknik och ekonomi.

Se hemsida för mer information.

Allmänt om utbildningar

De flesta utbildningar har successiv antagning. Det innebär att en studerande kan börja sina studier då det finns en ledig utbildningsplats. I praktiken börjar dock en ny grupp av studerande ungefär en gång per månad.

Individuellt anpassad utbildningsplan

För varje studerande upprättas en individuell utbildningsplan, där man tar hänsyn till tidigare kunskaper, yrkeserfarenhet, utbildning etc. Den individuella utbildningsplanen byggs upp av olika utbildningsmoduler. Det finns möjlighet till både spetsutbildningar och bredare utbildningar.

Företagare

Om du är företagare och intresserad av en utbildning eller kortare kurser vid Utbildning Nord, kontakta respektive utbildningschef för olika utbildningar. Vi är Prometric och Pearson Vue testcenter. Vi är godkänd examinationscentra av Incert. För mer information se hemsidan - "Företagsutbildning".

För dig som driver företaget

Att synas online
Vi fixar det åt dig

Att som företagare synas på internet är idag viktigare än någonsin, men digital marknadsföring kan ibland kännas krångligt och tidskrävande. Vi på Eniro kan hjälpa dig med din Google- och Facebook-annonsering samtidigt som vi ser över din sökmotoroptimering, nya hemsida och digitala närvaro.

Närvarokollen
Har du korrekt info på nätet?

Nästan 9 av 10 kunder uppger att de stött på felaktig företagsinformation online. Det skapar en dålig kundupplevelse och påverkar negativt din synlighet på Google.

Hemsidekollen
Bra hemsidor lockar fler kunder

Varannan besökare riskerar att lämna din hemsida om den tar mer än 3 sekunder för att ladda klart. Google älskar snabba och mobilanpassade hemsidor!

Företagsinformation

Utbildning Nord

Omsättning

0 tkr

Vinstmarginal

0.00 %

Anställda

50-99

Ytterligare finansiell information och gratis årsredovisning från Utbildning Nord finns på Proff.se

Läs mer om företaget på Proff
Juridiskt namn

UTBILDNING NORD

Org.nr:

8976005044

Bolagsform

Stiftelse/Fond

Arbetsgivaravgift

Ja, registrerad

SNI-bransch

85591 Utbildningsföretag m.m. för yrkesinriktad utbildning av arbetsmarknadsskäl

85321 Gymnasieskolans yrkesinriktade linjer

Registrerad för moms

Ja

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Datum för upprättande

10.12.1990

Exekutiva befattningar/Administration
Visar 4 av 12
Proff logo
Möjliga telefonnummerformat

092775100

09-277 51 00

092-77 51 00

0927-751 00