Om Uppsalakliniken

Vill du ha ett friskt vackert leende! Uppsalakliniken erbjuder allmän och specialisttandvård under samma tak.Förutom allmän tandläkare och tandhygienister erbjuder vi specialistkompetens inom tandlossning, implantat, protetik, tandköttsplastik och kosmetisk tandvård.

Allmän och specialisttandvård under samma tak

Uppsalakliniken består av två team, team Astbäck/Karlsson och team Brandmaier. Förutom allmän tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor erbjuder vi specialistkompetens inom tandlossning, implantat, protetik, tandköttsplastik och kosmetisk tandvård. Utför allt inom tandvård. Vi erbjuder dig som patient allt från förebyggande vård, konserverande behandling, behandling av tandlossning och infektionssjukdomar, tandblekning och kosmetisk tandvård, kronor och broar till implantat. Vi har tandvård för hela din familj.

Uppsalaklinikens utvalda länkar

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • Uppsalakliniken Tandläkare, Uppsala - 1

Uppsalakliniken, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn-
Bolagsform-
Datum för upprättande-
Org.nr:-
Arbetsgivaravgift-
Aktiekapital-
Omsättn.intervall-
F-skatt-
Registrerad för moms-
SNI-bransch

Exekutiva befattningar/Administration

Omdömen om Uppsalakliniken

Sandra L Hadford Argenius

mer än ett år sedan

En tandläkare som var favoriten för sex år sedan får nu mindre poäng. Det känns som gänget har för mycket att göra. De hinner inte vara lugna, glada och välkomnande.

Kategorier

Sökord

akuttandvårdtandstensborttagningtandblekningkäkproblemrotfyllningtandläkaretandläkarskräckpraktikertjänsttandundersökningtandhygienistfamiljetandvårdrotbehandlingimplantatbehandlingartandhygienansluten till praktikertjänsttandbroartandvårdsmottagningakut tandvårdtandgnisslandetandpoleringtandklinikporslinskronorflourbehandlingarblödande tandköttbettproblemakuttandläkareguldkronafriska tändertandröntgenkosmetisk tandvårdtandlossningtandskyddoperera visdomständerbleka tänderproblem med tandgnisslingtandläkarklinikbarntandläkarebettrehabiliteringarkariesbehandlingmunhälsacompositfyllningarfrisktandvårdamalgamsaneringUppsalaklinikenkariesskalfasaderjourtandläkaretandläkarpraktiktandvårdsräddadentalvårdoperera visdomstanddra ut tandtandkronorflourbehandlingtandputsninglegitimerad tandläkareortodontitandbryggorkäkledsbesvärkäkkirurgibettskenatandfasadsnarkskenortandsköterskatandläkartidtandimplantattandgnisslingrotfylla tandsnarkskenaestetisk tandvårdguldkronortandregleringandedräktsbesvärboka tandundersökningtandlossningsbehandlingarlaga tänderblekning av tänderboka tandläkartidbettskenortandläkarbesökplastfyllningarspecialisttandläkaretandsmyckeimplantatbettfelborttag av visdomstandtandvårdsrädslabarntandvårdamalgamfrittborttag av visdomständerdra ut tänderförebyggande tandvårdtandproteservuxentandvårdjourhavande tandläkareallmäntandvårdimplantatkirurgitandteknikerkompositfyllningartandutdragningungdomstandvårdäldretandvårdtandställningporslinskronakirurgikronorvisdomständerimplantatprotetiktandvärkbryggor och broar

Möjliga telefonnummerformat

01813708001-813 70 80018-13 70 800181-370 80