Se på karta

uppkörning 

gav 1781 företag inom detta område

Salekärrs Trafikskola AB

Skalbanksvägen 8A45155 Uddevalla
logo

Vi utbildar för UtökatB, BE, C1,C1E, C, CE, D och yrkeskompetens. Även arbete på väg m.fl. Välkommen in till oss.

Berndtssons Trafikskola i Ängelholm AB

(5)

Bruksgatan 826235 Ängelholm
logo

Välkommen till Berndtssons Trafikskola för en klimatsmart och effektiv utbildning. Hos oss tar du körkort i biogasbilar som minskar dina koldioxidutsläpp med 94%. Vi är en miljö- och kvalitetscertifierad trafikskola som har den bästa personalen för att just Du ska lyckas med din utbildning! Hos oss kan du utbilda dig för bil (manuell och automatväxlad), moped klass 1 & 2 och släp. Du kan också gå Intensivutbildning, Handledarkurs och Eco-drivingutbildning hos oss.

Björkmans Trafikskola AB

(4.33)

Schéelegatan 762145 Visby
logo

Välkommen till Björkmans Bilskola! Vi har utbildning på personbil (B) samt riskutbildningar. Även intensivkurser året om.

Berndtssons Trafikskola i Klippan AB

(3.83)

Tegelbruksgatan 1026435 Klippan
logo

Välkommen till Berndtssons Trafikskola för en klimatsmart och effektiv utbildning. Hos oss tar du körkort i biogasbilar som minskar dina koldioxidutsläpp med 94%. Vi är en miljö- och kvalitetscertifierad trafikskola som har den bästa personalen för att just Du ska lyckas med din utbildning! Hos oss kan du utbilda dig för bil (manuell och automatväxlad), moped klass 1 och släp. Du kan också gå Intensivutbildning, Handledarkurs och Eco-drivingutbildning hos oss.

Affes Trafikskola

(4.4)

Östergatan 5926235 Ängelholm
logo

Välkommen till en miljö-och kvalitetscertifierad trafikskola! Börja resan mot dina drömmar med en av Sveriges bäst utbildade trafiklärare.Vi erbjuder utbildning för bil, motorcykel, intensivutbildning, Handledarutbildning, Taxilegitimation och Eco-driving.

Linköpings Tungutbildning AB

(5)

Sviestad 158593 Linköping
logo

Trafikskola för tunga fordon. Lastbil, släp -och busskort. YKB grund och fortbildning.

Farsta Trafikskola

(3.85)

Larsbodavägen 5312341 Farsta
logo

Vi är en väletablerad trafikskola belägna i Farsta, söder om Stockholm. Vi har lång erfarenhet av körkortsutbildning, och hos oss finner du ett glatt erfaret gäng som ser fram emot att få utbilda just dig.

täby trafikskola

Näsbydalsvägen 1318331 Täby
logo

Vi på Norrorts Trafikskola har över 30 års erfarenhet av övningskörning och har lärt 1000-tals personer att köra bil. Välkomna!

Blåsuts Trafikskola

(3.5)

Sofielundsvägen 512132 Enskededalen
logo

Blåsuts Trafikskola ligger vid Blåsuts Tunnelbana och är specialiserade på B utbildning. Vi anpassar alltid utbildningen individuellt för att den skall passa just dig på bästa sätt. På Blåsuts Trafikskola är vi specialiserade på intensivkurser, traditionell körkortsutbildning och riskettankurser.

Po:s Trafikskola I Luleå AB

Norra Strandgatan 297239 Luleå
logo

Vi hälsar dig varmt välkommen till PO:s trafikskola!

Tyresö Trafikskola AB

Vintervägen 1213540 Tyresö
logo

Vår affärsidé är att med hög kvalitet utbilda trafiksäkra och riskmedvetna förare. Vi anser att det är viktigt att du blir bemött på ett vänligt och professionellt sätt. Vi vill att du ska trivas på Tyresö Trafikskola, vi bryr oss om Dig!

City Trafikskola Karlstad

Östra torggatan 1765224 Karlstad
logo

City Trafikskola Karlstad finns (som hörs på namnet) mitt i Karlstad City. Det gör det enkelt att komma till oss, speciellt om du inte har körkort.

Körkortspedagogen

(4.8)

Farsta strandplan 1212371 Farsta
logo

Körkortspedagogen Trafikskola har varit verksam i Farsta Strand sedan 2005. Vårt koncept är att finnas mitt i Vägverkets närområde så att vi kan erbjuda våra elever en så billig och effektiv utbildning som möjligt.

Axelsson Trafikskolor AB

Nygatan 1273130 Köping
logo

Trafikskola alla körkort. Intensiv-, handledarutbildning. Yrkesutbildning lastbil, släp och buss. EcoDriving taxi, fortbildning, YKB.

Håkans Trafikskola

Magasinsgränd 393129 Skellefteå
logo

Håkans Trafikskola hette tidigare Kinnestrands trafikskola och är fortfarande den lilla trafikskolan med små grupper och mycket personlighet.Vill du ha kontakt med oss så skicka SMS eller ett mail.

Fästningens Trafikskola AB

(4)

Kaplansgatan 3254934 Skövde
logo

Fästningens trafikskola har sedan många år specialiserats sig på intensivkurser med hög kvalitet. Vi tar emot elever från hela Sverige och det finns goda möjligheter till boende. Med erfarenhet, personligt engagemang och intresse hjälper vi dig att lyckas med ditt körkort, effektivt, säkert och roligt!

Pedalens Trafikskola, AB

Gröndalsvägen 19011769 Stockholm
logo

Välkomna! Våra omtyckta och erfarna instruktörer lär dig att ratta rätt i trafiken. Från det att du första gången kommer in till oss ser vi till att hela körkortsutbildningen anpassas efter just dina behov. Hos oss är även dina privata handledare välkomna att följa med på dina körlektioner. Vi är medlemmar i Sveriges Trafikskolor Riksförbund (STR), vilket innebär att vi uppfyller deras kriterier vad det gäller bl.a. undervisning, säkerhet, etik och miljö. Hos oss är det roligt att ta körkort!

Tomelilla Trafikskola AB

(4.2)

Norregatan 9B27330 Tomelilla
logo

Tomelilla trafikskola har funnits med ända sen mitten av 1950 - talet. Då hette företaget Malms trafikskola. 1979 köpet Kjell Persson och Egon Malm verksamheten och då hade vi utbildning för alla körkortsbehörigheter. Numera är det Henrik Persson som är ansvarig för företaget och nu har vi moped,mc,bil och tungt släp(BE,B96) som våra utbildningar. 2005 bytte vi namn till Tomelilla trafikskola och i samband med detta började vi också ha uppkörningar i Ystad.

N Trafikskola

(5)

Gamla Värmdövägen 613137 Nacka
logo

Välkommen till N Trafikskola! Vi på N Trafikskola är ett gäng som brinner för att coacha elever till körkortet. Ni hittar oss i Finntorp – Nacka

Froggys Trafikskola

Nyponvägen 7864730 Mariefred
logo

Froggys Trafikskola. Trafikskolan för dig erbjuder körkortsutbildning som är anpassad för dina behov och önskemål. Tillsammans kommer vi fram till vad som passar just dig bäst för att nå målet, ett körkort. Vi har både manuell och automatväxlad bil. Här på Froggys trafikskola kan du kan du även ta ditt körkort för EU-moped. Vi jobbar med webbaserade teoriböcker och övningsfrågor dessutom erbjuder vi lärarledda teorikurser.

Trafikskolan i Torsby AB

Levgrensvägen 468530 Torsby
logo

Erbjuder körkortsutbildning för motorcykel, personbil, personbil med tungt släp, Riskettan samt introduktionsutbildning körkort B.

Hälludds Trafikskola AB

Vänersborgsvägen 1A74634 Bålsta
logo

Behöver du körkort för bil eller Eu-moped då kan vi på Hälludds trafikskola hjälpa dig med din utbildning. Besök gärna vår hemsida, länk ovan. Vi hjälper även till med handledarkurser och risk 1 kurser för de som ska ta bilkörkort. Skicka ett mail, klicka på Skicka mejl ovan eller ring gärna på våra expeditionstider.

Örebro Trafikskola AB

Storgatan 3270363 Örebro
logo

Vi utbildar dig som aldrig kört tidigare eller dig som har övat mycket hemma och bara vill finslipa inför körprovet. Vi har även flerspråkiga teorikurser på persiska, bosniska, engelska och arabiska. Välkommen!

Östersunds Trafikskola AB

Prästgatan 5583134 Östersund
logo

Östersunds äldsta trafikskola, mitt i centrum! Personlig utbildningsplan anpassad efter dina behov och förkunskaper. Välkommen!

Karlstad Trafikskola, AB

(5)

Älvgatan 565225 Karlstad
logo

Karlstad Trafikskola är en komplett trafikskola där du kan ta körkort inom samtliga körkortsklasser samt taxilegitimation. Du kan gå riskutbildningar, handledarkurser och ta yrkesförarkompetensbevis hos oss. Även intensivutbildningar och distanskurser. Vi hjälper dig på vägen!