Om Unit4

Unit4 arbetar för människor. Vi har specialiserat oss inom mjukvara för tjänsteorganisationer i över 40 år och idag bygger vi världens smartaste affärssystem.Vår teknik är central för de företag vi tjänar – den förbättrar effektiviteten och produktiviteten och gör det möjligt för människor att spendera mer tid på de arbetsuppgifter som gör skillnad.Med hjälp av AI, maskininlärning och den senaste digitala tekniken kan våra kunder få ut mer av sin affärskritiska data än någonsin tidigare.

ERP - Affärssystem

Vad vi erbjuder: Med Unit4 kan du administrera hela verksamhetens processer i en enhetlig, integrerad och molnbaserad affärssystemssvit. Våra applikationer är utvecklade med fokus på användarnas behov. Det innebär bland annat att de går snabbt att införa och är roliga att arbeta med samt att det är enkelt att förändra systemen och att de levererar affärsnytta på kort tid.

Detta särskiljer oss: Traditionella affärssystem är relativt svåra att förstå och att använda. Det är också en komplex uppgift att förändra dem efter införandet. Oftast krävs programmering av tekniska experter för att ändra systemen. Våra integrerade affärsapplikationer är genomgående utvecklade på ett sätt som gör det enkelt för användarna att själva anpassa och förändra dem. Därmed kan våra kunder alltid vara i synk med omvärldens förändringar, eller snabbt ställa om systemstödet för att kunna fånga nya affärsmöjligheter eller möta oväntade utmaningar. Med Unit4 kan ni navigera snabbt och smidigt i en snabbföränderlig värld.

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • Unit4 IT-konsulter, datakonsulter, Solna - 1
  • Unit4 IT-konsulter, datakonsulter, Solna - 2
  • Unit4 IT-konsulter, datakonsulter, Solna - 3
  • Unit4 IT-konsulter, datakonsulter, Solna - 4
  • Unit4 IT-konsulter, datakonsulter, Solna - 5
  • Unit4 IT-konsulter, datakonsulter, Solna - 6

Unit4, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn-
Bolagsform-
Datum för upprättande-
Org.nr:-
Arbetsgivaravgift-
Aktiekapital-
Omsättn.intervall-
F-skatt-
Registrerad för moms-
SNI-bransch

Exekutiva befattningar/Administration

Omdömen om Unit4

Olle Andersson

mer än ett år sedan

Agressos affärsystem är ett skolboksexempel på hur hur man inte bör designa IT-system. Vill man ha ett system där man kan få ut rapporter och information på ett hyfsat enkelt sätt bör man definitivt undvika Agresso.