Om Underverket

December 2005 slog mor och dotter upp portarna till Underverk1 i Hammarby Sjöstad. En butik med ett brett sortiment både när det gäller varor, storlekar och priser. Även om basen i sortimentet är underkläder så har vi också nattplagg och badkläder året runt samt spraytan

Underverkets utvalda länkar

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • Underverket Underkläder, Stockholm - 1
  • Underverket Underkläder, Stockholm - 2

Underverket, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnX-Ray Gross AB
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande11.01.2000
Org.nr:5565834461
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital100000
Omsättn.intervall3000 - 4999 tkr
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch86222 Specialistläkarverksamhet inom öppenvård, ej på sjukhus, 47711 Specialiserad butikshandel med herr-, dam- och barnkläder, blandat, 47641 Specialiserad butikshandel med sport- och fritidsartiklar utom cyklar och båtar

Exekutiva befattningar/Administration

Marek Daniel GrossLedamot
Anette Elisabeth GrossSuppleant
Bo Lennart SamuelssonRevisor

Omdömen om Underverket

Nathalie Gross

mer än ett år sedan

Vilken fantastisk butik! Urgullig personal som bär på så mycket kunskap när det kommer till material o annat. Väldigt fint sortiment om man behöver bad- och underkläder :)

Mikael B

mer än ett år sedan

Min fru hade varit inne och tittat ut ett par badbyxor, hon hade då frågat om man fick prova det skulle gå så bra sa hon då, bara ta med maken sa hon . När jag.några dagar senare själv går in i butiken och ställde samma fråga. Fick jag till svar: "Ni brukar oftast veta vilken storlek ni har, så nej det får man i inte. Detta sa hon väldigt snorkigt. Jaha svarade jag då måste jag fundera lite och gick därifrån. Butiken hade inga andra kunder så man kan inte påstå att man jobbade ihjäl sig. Jag tänker aldrig handla där mer.

Svar från företaget

Som butikschef hoppas jag att det hela var ett missförstånd och jag vill be om ursäkt för att du upplevde en snorkig attityd hos personalen. Självklart ska man kunna prova plaggen och få hjälp med storlek, alltid.