Se på karta
Elsa Brändströms Gata 5412952 Hägersten

Våra produkter är särskilt användningsbara där konstruktionen och de estetiska kraven är komplexa.

Hästvägen 2B21235 Malmö

Vi fixar det mesta till de flesta! Med 20 års erfarenhet monterar vi de flesta produkter som finns på marknaden, Ecophon, Roxull, Danogips m.m. Vi monterar på skolor, industrier, företag, sjukhus och hos privatpersoner. Alla är välkomna. Kontakta oss gärna för kostnadsfri offert!

Undertak Sökord

Med mer än 20 års erfarenhet monterar vi de flesta produkter som finns på marknaden. Ex. Ecophon, Roxull, Danogips m.m.

Falkåsvägen 431132 Falkenberg

AKUSTIKMILJÖ HAR MER ÄN 30 ÅRS erfarenhet av akustiska produkter och lösningar. Tillsammans är vi ett kompetent team som täcker alla områden från kunskap, egen produktion och platsbesök vilket gör att vi kan leverera en komplett lösning på dina akustiska problem. Tack vare att vi arbetar tillsammans med några av landets absolut mest respekterade och välrenomerade akustiker, har vi en kompetens som få kan mäta sig med.

Formaregatan 157236 Oskarshamn

Vi tillhandahåller tjänster inom undertak & akustik, teknisk isolering samt plåtarbeten i Oskarshamn, Kalmar & Västervik och närliggande orter.

Hässlebergsvägen 3569434 Hallsberg

PO:s Akustikmontage är ett familjeföretag som startades 1996. Vi monterar undertak/akustiktak i alla lokaler runtom i Örebro.

Ristorpsvägen 313237 Saltsjö-boo

Allt inom undertak och akustik. Välkommen att kontakta oss!

Winquists väg 10-1216341 Spånga

5 (1)

Flera undertaksspecialister under samma takDu får tillgång till flera företags kunnande och rutin.Vi ställer upp för varandra, så att du inte behöver vänta.Vi snappar upp den nya utvecklingen, som du får glädje av.Starkare i våra inköp, till glädje både för kunder och leverantörer.

Undertak Sökord

Vi hjälper dig med din undertakslösning som entreprenör med en helhetslösning, eller som leverantör om du vill köpa materialet och göra jobbet själv.

Dinglevägen 70B45643 Väjern

Vi bygger kompletta överbyggnader men även delar av så som fasader, mellanväggar, undertak, kyl- och frysrum/lager, produktionslokaler, renrum och all förekommande byggnation där sandwichpaneler är inkluderade.

Fagerbacken 6883148 Östersund

1 (1)

Östersunds Rörisolering AB utför rör- och ventilationsisolering samt plåtklädnader. Välkommen att kontakta oss.

Kalmarleden 5074637 Bålsta

Gyprocs strategi är att erbjuda innovativa, ekonomiska och hållbara lösningar som bidrar till en god inomhusmiljö för människor i de byggnader där de bor och arbetar. Vi stöttar våra kunder med gedigen teknisk kompetens och lösningar under hela byggprocessen - från start till mål. Gyproc är ett affärsområde inom Saint-Gobain Sweden AB.

Kungsgatan 8463221 Eskilstuna

Vi är ett företag i hjärtat av Sörmland!. Vårt mål är att skapa bättre akustik i alla miljöer och hittills har vi lyckats. Vi ser inga problem, enbart lösningar och vi garanterar ett resultat ni blir nöjd med. Vi utgår från Eskilstuna men hjälper dig med ditt projekt oavsett vart du befinner dig. Kontakta oss gärna för mer information!

Gjutargatan 4978170 Borlänge

Vi utför byggentreprenader som omfattar alltifrån nybyggnation och reparationer till om- och tillbyggnader. Välkommen!

Datavägen 243632 Askim

Backa Byggmontage AB är ett byggföretag specialiserat på akustik och bullerdämpning i Göteborg och Västra Sverige. Vi hjälper företag och fastighetsägare med akustiklösningar i offentliga och privata miljöer såsom kontor, skolor, restauranger m.m.

Bjuvsleden 1225356 Mörarp

5 (2)

Hålgruppen finns i hela Skåne och hjälper dig med allt från rivningsarbeten med bilningsrobot till håltagning.

Skjutbanevägen 870384 Örebro

Vi skapar rumsakustikkomfort för människor. Med vår långa erfarenhet inom branschen ser vi till att du får rätt undertak, i rätt tid, med rätt utförande.Kontakta oss så hjälper vi dig!

Fakturavägen 217562 Järfälla

Smarta undertak med bra akustik för kontor, offentliga miljöer och industrier. Tillsammans med FLEX Interior Systems erbjuder vi smarta helhetslösningar för både väggar och tak.

Hantverksvägen 2544361 Stenkullen

Vi är företaget som specialiserat oss på praktisk bullerbekämpning och ljudisolering med tillämpning inom många olika områden. Vi tillverkar, säljer och monterar olika typer av ljudabsorbenter och ljuddämpande material. Vi projekterar och skräddarsyr ljuddämpande åtgärder efter behov och önskemål.

Smedjegatan 20B35246 Växjö

Vi utför renovering av gamla tak, såväl som lägger nya. Vi kan utföra alla slags tak och garanterar ett gediget utfört arbete.

Sånnavägen 44026590 Åstorp

N.U.S. AB tillverkar och levererar metall- och fjäderprodukter. Vi har specialiserad oss på innertak/undertak system. Vad innebär alla montagetillbehör med som huvudprodukt den justerbara pendel. Vi utvecklar även nya produkter i samspråk med våra kunder. Vi kan vara konkurrenskraftig tack vare en stor fabrik vi har bakom oss, som är placerad i Öst-Europa. N.U.S. AB har som marknadsområde de Nordiska länder. Just nu levererar vi till: Sverige, Danmark, Norge och Finland.

Fraktgatan 925464 Helsingborg

Vi erbjuder en totallösning. Som specialister på undertak och akustikmontage kan vi utforma en lösning åt flertalet varierande kunder. Vi arbetar mot flera olika sorters organisationer, till exempel företag, skolor & daghem, butiker & varuhus, industrier, restuaranger & storkök, byggentreprenörer, kommuner och fastighetsägare. Vi är baserade i Helsingborg, men har stora delar av Skåne som arbetsområde.

Industrivägen 1473730 Fagersta

Yrkesengagemang direkt från VästmanlandJonas Erland Bygg AB grundades 2011 av just Jonas Erland själv. Erland – snickare sedan 2002 – satte stort värde i att bygga sin firma på kvalitet och engagemang, och idag jobbar här 13 yrkesstolta hantverkare med fokus på snickeri och plattsättning.Är ni i behov av en hantverkare som bygger på kvalitét? Välkommen till Jonas Erland Bygg!

Libro Ringväg 34B75228 Uppsala

Erbjuder alla typer av undertak och akustikarbeten. Utför såväl stora- som små jobb, från att byta fönster till att bygga nytt.

Poppelvägen 283254 Frösön

Akustik & Miljö AB är ett väl etablerat företag inom undertaksbranschen. Vi levererar och monterar de flesta typer av undertak och systemväggar.

Kabelvägen 12D90133 Umeå

Med stor erfarenhet och bred kunskap löser vi dina akustiska behov!

Puckgränd 2012949 Hägersten

Din byggfirma i Stockholm som bland annat erbjuder totalrenoveringar, VVS-arbeten, köksrenovering, badrumsrenovering och stambyten. Kontakta oss för offert!