Se på karta

ultrarent 

gav 6 företag inom detta område

Specialrengöringar på Gotland

Hyvelgatan 1262141 Visby
logo

Vi på Specialrengöringar Gotland hjälper kunder när de stöter på olika rengöringsproblem. Det kan handla om sanering efter fåglar, fasadtvätt, sopkärlstvätt eller avlopps- eller mögelsanering. Vi fokuserar på olika sorters specialrengöringar. Vi levererar alltid den bästa kvalitén på arbeten som utförs. Vi kan lova att du som kund kommer att bli nöjd. Kontakta oss redan idag.

Visby Fönsterputs

Hyvelgatan 1262141 Visby
logo

Vi håller fastigheter rena från topp till tå! Vi erbjuder professionell fönsterputsning och fastighetsrengöring för företag och privatpersoner.

JTP Service AB

Sikforsvägen 871234 Hällefors

Vi erbjuder våra kunder anpassade lösningar och inget jobb är för stort eller för litet för oss! Hos oss kan du hyra skylift och vi har även jour! Vi jobbar även med avloppsrensning, avloppsspolning och högtrycksspolning med hetvatten, rörinspektion, rörfilmning och tv-inspektion. Med lång erfarenhet och stor kunskap ger vi den bästa servicen. Kontakta oss för mer information!

C Rent Fönsterputs

Hedbäcksvägen 6642837 Kållered
logo

Fönsterputs till ett rimligt pris!Vi hjälper både företag och privatpersoner med fönsterputs i Göteborgsområdet.Det behöver varken vara dyrt eller krångligt med fönsterputs. Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser och personlig service.

Ultrarent Vadstena

Pilgrimsvägen 9D59231 Vadstena

Ultrarent I Höganäs, AB

Backavändan 526371 Jonstorp