Tylebäck Hotell & Konferens logo

Tylebäck Hotell & Konferens

Om företaget

Tylebäck är en modern boende och konferensanläggning med ett brett utbud. Du hittar oss åtta kilometer från Halmstads centrum, vid Tylösands berömda sandstränder med några av Sveriges bästa golfbanor som granne.

Läs mer om företaget
Telefonnummer
035-19 18...
Adress

Kungsvägen 1

30270 Halmstad

Hemsida och e-postGå till hemsida
Senaste årsredovisning

Mer information

Öppettider

Öppet

Omdömen

Företaget har inga omdömen än

Karta

test
KartaGå till kartvy

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Bildgalleri

Tylebäck Hotell & Konferens Konferenslokal, Halmstad - 1
Tylebäck Hotell & Konferens Konferenslokal, Halmstad - 2
Tylebäck Hotell & Konferens Konferenslokal, Halmstad - 3
Tylebäck Hotell & Konferens Konferenslokal, Halmstad - 4
Tylebäck Hotell & Konferens Konferenslokal, Halmstad - 5
Tylebäck Hotell & Konferens Konferenslokal, Halmstad - 6
Tylebäck Hotell & Konferens Konferenslokal, Halmstad - 7
Tylebäck Hotell & Konferens Konferenslokal, Halmstad - 8
Tylebäck Hotell & Konferens Konferenslokal, Halmstad - 9
Tylebäck Hotell & Konferens Konferenslokal, Halmstad - 10

Om oss

Tylebäck är en modern boende och konferensanläggning med ett brett utbud. Du hittar oss åtta kilometer från Halmstads centrum, vid Tylösands berömda sandstränder med några av Sveriges bästa golfbanor som granne.

Konferens i Tylösand

Tylebäcks konferensmiljö inspirerar till kreativa möten, nya kunskaper och erbjuder stor flexibilitet. Hos oss finns ett antal moderna hotellflyglar och konferenslokaler som kantar vår naturliga park med öppna gräsytor och höga tallar. Perfekt för teamaktiviteter, avkopplande boulespel eller bara njuta av kvällssolen.

Totalt har vi nio välutrustade lokaler som alla erbjuder naturligt dagsljus, är funktionella och ändamålsenliga. Utöver dessa har vi 10 grupprum som även fungerar som möteslokal för mindre sällskap. Vår största lokal har plats för upp till 150 personer vid biosittning och hundratals kreativa tankar.

Alla mötesrum är vackert belägna inom vårt natursköna område. Vi anordnar allt från mässor, events och större konferenser till små personliga möten. Med gediget yrkeskunnande hjälper vi dig att få ut det bästa av vistelsen hos oss.

Varmt välkommen för träning!

Vi gissar tom. att det kanske är Sveriges bäst utrustade hotellgym! I samarbete med New Body Fitness Center www.mbnewbody.se erbjuder vi ett fullutrustat gym på ca 100 kvm inrett med Life Fitness utrustning med allt från fria vikter och stänger till löpband, crosstrainers, cyklar, kettlebells och inomhuscage. Under ditt besök hos oss - passa på att kombinera nytta med nöje!

Fri tillgång till träning på vårt gym för våra övernattande hotellgäster. Öppet alla dagar 5-24 för såväl hotellgäster som övriga besökare.

Boende

Vårt hotell består av 69 twinrum fördelade i hotellflyglar och separata hus, alla lika arkitektoniskt smakfulla och i harmoni med vår unika natur.

I tre separata hotellhus inryms sammanlagt 24 av våra smakfulla rum med dusch & toalett. En stor fördel med detta boendet är just flexibiliteten. Rummen har kompletterats med ett trevligt vardagsrum samt köksdel per fyra rum. En trevlig yta för samkväm och samtidigt kan vi erbjuda kvalitativa hus för grupper och familjer. Allt för att kunna tillmötesgå våra gäster på bästa tänkbara sätt.

I vår Nissanbyggnad erbjuder vi nu vandrarhem bestående av 16 fina twinrum med två bekväma hotellsängar, skrivbord, toalett & handfat. Separata herr- & damduschar finns i korridoren.

Vi erbjuder även annat boende med självhushåll i form av vandrarhem, stugor av varierande storlek samt en liten husvagnscamping.

Perfekt för dig som söker boende i Tylösand och självklart även för er som vill arrangera en unik konferens i Halmstad.

Vi är i huvudsak en familjeanläggning med minimiålder 20 år för att boka/vistas hos oss. Åldersgränsen gäller givetvis inte om du besöker oss med en familj. Vi välkomnar hundar till en ersättning om 150 kr per natt i ett fåtal rum.

Vi erbjuder fri utomhusparkering för alla våra gäster och det finns även möjlighet till laddning av el-fordon, vid mån av plats.

Restaurang

Vare sig du vill fira din födelsedag, överraska någon, anordna en oförglömlig fest för dina anställda eller vänner - stora som små arrangemang, vi ordnar ditt event efter dina önskemål.

Festlokal

Under många år har Tylebäck haft förmånen att arrangera fantastiska fester för brudpar, födelsedagsfirare och andra glada jubilarer. Vi arrangerar allt från den lilla tillställningen till den stora festen för flera hundra gäster.

Även vår underbara park står värd för vigslar och utomhusfester –möjligheterna att göra er dag till ett minne för livet är många på Tylebäck! Vi vet hur viktiga detaljerna är och kan hjälpa till med planering av hela festen. Vi finns här för er!

Tylebäck Hotell & Konferens utvalda länkar

För dig som driver företaget

Att synas online
Vi fixar det åt dig

Att som företagare synas på internet är idag viktigare än någonsin, men digital marknadsföring kan ibland kännas krångligt och tidskrävande. Vi på Eniro kan hjälpa dig med din Google- och Facebook-annonsering samtidigt som vi ser över din sökmotoroptimering, nya hemsida och digitala närvaro.

Närvarokollen
Har du korrekt info på nätet?

Nästan 9 av 10 kunder uppger att de stött på felaktig företagsinformation online. Det skapar en dålig kundupplevelse och påverkar negativt din synlighet på Google.

Hemsidekollen
Bra hemsidor lockar fler kunder

Varannan besökare riskerar att lämna din hemsida om den tar mer än 3 sekunder för att ladda klart. Google älskar snabba och mobilanpassade hemsidor!

Företagsinformation

Tylebäck Hotell & Konferens

Omsättning

0 tkr

Vinstmarginal

0.00 %

Anställda

50-99

Ytterligare finansiell information och gratis årsredovisning från Tylebäck Hotell & Konferens finns på Proff.se

Läs mer om företaget på Proff
Juridiskt namn

Tylebäck Kursgård

Org.nr:

8492008944

Bolagsform

Ideell förening

Arbetsgivaravgift

Ja, registrerad

SNI-bransch

55102 Konferensanläggningar

Registrerad för moms

Ja

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Datum för upprättande

01.01.1976

Exekutiva befattningar/Administration
Proff logo
Möjliga telefonnummerformat

035191800

03-519 18 00

035-19 18 00

0351-918 00