Om Tylebäck Hotell & Konferens

Tylebäck är en modern boende och konferensanläggning med ett brett utbud. Du hittar oss åtta kilometer från Halmstads centrum, vid Tylösands berömda sandstränder med några av Sveriges bästa golfbanor som granne.

Konferens i Tylösand

Tylebäcks konferensmiljö inspirerar till kreativa möten, nya kunskaper och erbjuder stor flexibilitet. Hos oss finns ett antal moderna hotellflyglar och konferenslokaler som kantar vår naturliga park med öppna gräsytor och höga tallar. Perfekt för teamaktiviteter, avkopplande boulespel eller bara njuta av kvällssolen.

Totalt har vi nio välutrustade lokaler som alla erbjuder naturligt dagsljus, är funktionella och ändamålsenliga. Utöver dessa har vi 10 grupprum som även fungerar som möteslokal för mindre sällskap. Vår största lokal har plats för upp till 150 personer vid biosittning och hundratals kreativa tankar.

Alla mötesrum är vackert belägna inom vårt natursköna område. Vi anordnar allt från mässor, events och större konferenser till små personliga möten. Med gediget yrkeskunnande hjälper vi dig att få ut det bästa av vistelsen hos oss.

Varmt välkommen för träning!

Vi gissar tom. att det kanske är Sveriges bäst utrustade hotellgym! I samarbete med New Body Fitness Center www.mbnewbody.se erbjuder vi ett fullutrustat gym på ca 100 kvm inrett med Life Fitness utrustning med allt från fria vikter och stänger till löpband, crosstrainers, cyklar, kettlebells och inomhuscage. Under ditt besök hos oss - passa på att kombinera nytta med nöje!

Fri tillgång till träning på vårt gym för våra övernattande hotellgäster. Öppet alla dagar 5-24 för såväl hotellgäster som övriga besökare.

Boende

Vårt hotell består av 69 twinrum fördelade i hotellflyglar och separata hus, alla lika arkitektoniskt smakfulla och i harmoni med vår unika natur.

I tre separata hotellhus inryms sammanlagt 24 av våra smakfulla rum med dusch & toalett. En stor fördel med detta boendet är just flexibiliteten. Rummen har kompletterats med ett trevligt vardagsrum samt köksdel per fyra rum. En trevlig yta för samkväm och samtidigt kan vi erbjuda kvalitativa hus för grupper och familjer. Allt för att kunna tillmötesgå våra gäster på bästa tänkbara sätt.

I vår Nissanbyggnad erbjuder vi nu vandrarhem bestående av 16 fina twinrum med två bekväma hotellsängar, skrivbord, toalett & handfat. Separata herr- & damduschar finns i korridoren.

Vi erbjuder även annat boende med självhushåll i form av vandrarhem, stugor av varierande storlek samt en liten husvagnscamping.

Perfekt för dig som söker boende i Tylösand och självklart även för er som vill arrangera en unik konferens i Halmstad.

Vi är i huvudsak en familjeanläggning med minimiålder 20 år för att boka/vistas hos oss. Åldersgränsen gäller givetvis inte om du besöker oss med en familj. Vi välkomnar hundar till en ersättning om 150 kr per natt i ett fåtal rum.

Vi erbjuder fri utomhusparkering för alla våra gäster och det finns även möjlighet till laddning av el-fordon, vid mån av plats.

Restaurang

Vare sig du vill fira din födelsedag, överraska någon, anordna en oförglömlig fest för dina anställda eller vänner - stora som små arrangemang, vi ordnar ditt event efter dina önskemål.

Festlokal

Under många år har Tylebäck haft förmånen att arrangera fantastiska fester för brudpar, födelsedagsfirare och andra glada jubilarer. Vi arrangerar allt från den lilla tillställningen till den stora festen för flera hundra gäster.

Även vår underbara park står värd för vigslar och utomhusfester –möjligheterna att göra er dag till ett minne för livet är många på Tylebäck! Vi vet hur viktiga detaljerna är och kan hjälpa till med planering av hela festen. Vi finns här för er!

Tylebäck Hotell & Konferens utvalda länkar

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Äger du företaget?

Logga in
  • Tylebäck Hotell & Konferens Konferenslokal, Halmstad - 1
  • Tylebäck Hotell & Konferens Konferenslokal, Halmstad - 2
  • Tylebäck Hotell & Konferens Konferenslokal, Halmstad - 3

Tylebäck Hotell & Konferens, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn

Tylebäck Kursgård

Bolagsform

Ideell förening

Datum för upprättande

01.01.1976

Org.nr:

8492008944

Arbetsgivaravgift

Registrerad

Aktiekapital

0

Omsättn.intervall

20000 - 49999

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Registrerad för moms

Ja

SNI-bransch

55102 Drift av konferensanläggningar

Exekutiva befattningar/Administration

Finansiell information

Omsättning

-

Vinstmarginal

-

Anställda

0