Om Tuna Sanering AB

Dina konkurrenter har använt den här ytan för att berätta om sitt företag. Du vet väl att du som företagare enkelt kan uppdatera din företagsinformation här på Eniro?

Tuna Sanering AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnTuna Sanering Aktiebolag
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande25.10.1995
Org.nr:5565268066
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital150000
Omsättn.intervall5000 - 9999
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch81221 Rengöring av byggnader

Exekutiva befattningar/Administration

Bengt Tony Lage SkauLedamot
Bengt Erik Ingvar EdholmSuppleant
Kent Gunnar LundqvistRevisor

Omdömen om Tuna Sanering AB

JK

mer än ett år sedan

Tuna Sanering vilket fiasko från börja till slut!!!
Anlitade denna firma när jag dumt nog tittade bara på timpengen, ska aldrig göra om detta misstag. Skulle ha sugit ut sand från mitt källargolv som skulle ha tagit 2 tim enligt killen på kontoret men som tog hela dagen. Och när jag påpekade detta blev som han helt galeb och ville inte alls kännas vid vad dom hade sagt!!! Ska aldrig mera anlita denna fiaskofirma... Johan K

Anonym användare

mer än ett år sedan

Anlitade denna firma för att torrsuga spånet på våran vind och det skulle jag aldrig ha gjort med facit i hand!!! 2 gubbar kommer kl 9 på morgonen när dom skulle ha varit där kl 07.30, och när jag sa att dom var sena blev den ena helt tokig och börja gapa och slänga slangdetaljer omkring sig! Jag tänkte bara på att få jobbet gjort men självklart skulle jag ha slängt ut dom redan då! Och när dom började suga spånet så blev det stopp i slangen i stort sett hela tiden och när jag frågade varför dom sprang ut till sugbilen hela tiden fick jag till svar att dom hade bara gamla saker som tydligen mer eller minde aldrig funkande så började jag undra vad jag gett mig inpå, jobbet skulle ha tagit 3 tim enligt deras chef men som tog hela 8 tim och när jag ringde och bestred fakturan så fick till svar att det var bäst att betala annaras skulle det bli synd om mig! Då förstår ni själv vilken skitfirma jag dumt nog anlitade, så ALDRIG MERA TUNA SANERING!!!!!!!!