Om Triolab AB

Triolab erbjuder instrument, reagenser, förbrukningsvaror samt applikationssupport och teknisk service inom diagnostik och forskning.

Triolab

Triolab AB grundades 1986 och har i dag över 50 medarbetare, jämnt fördelade på huvudkontoret i Göteborg och kontoret i Stockholm. Sedan 2016 tillhör Triolab AddLife-koncernen, en avknoppning från AddTech AB. Triolab har systerföretag i Norge, Danmark och Finland.

Grunden för vår positiva utveckling ligger i personligt engagemang, kompetens och kvalitet, både för produkter och service. Vi arbetar också aktivt med miljö och kvalitet.

Vår affärsidé

TRIOLAB ska med hög kvalitet och kompetens vara ledande diagnostikasamarbetspartner.

Vår vision

TRIOLAB ska alltid vara det naturliga valet för kunderna inom de segment vi verkar.

Kvalitet

Triolab är ISO 9001:2008 certifierade och var ett av de första diagnostikabolagen på den svenska marknaden som uppfyllde denna internationella standard. Vi anser att högsta kvalitet på produkter, utbildningar samt service är vårt kännemärke. Vi arbetar för att ständigt förbättra vår kvalitet med kunden i fokus.

Detta innebär bl.a. att i valet av leverantörer, som Triolab skall representera, är deras erkänt höga kvalitet av stor vikt samt deras uppfyllelse av lagar, förordningar och föreskrifter. Vi som din leverantör i Sverige erbjuder full spårbarhet på artiklar, system och instrument i alla situationer. Vid avvikelseinformation från vår leverantör eller avvikelse rapporterade från våra kunder, kan vi med hjälp av lotnummer eller serienummer alltid spåra varje enskild produkt i händelse av fel eller risk för olycka eller tillbud. Vi har ett väl inarbetat avvikelsesystem så att informationen snabbt lämnas till berörd grupp och handläggare.

Vid val av produktlösningar från Triolab kommer kunden att få en trygg relation med en pålitlig leverantör med hög servicegrad.

Produkter

Vi erbjuder ett brett sortiment av produkter för hälso-och sjukvården. Under respektive rubrik finner du information sorterat efter aktuella kategorier och produkter.

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Äger du företaget?

Logga in
  • Triolab AB Medicinteknisk utrustning, Solna - 1
  • Triolab AB Medicinteknisk utrustning, Solna - 2

Triolab AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn

Triolab Aktiebolag

Bolagsform

Aktiebolag

Datum för upprättande

02.03.1989

Org.nr:

5563529295

Arbetsgivaravgift

Registrerad

Aktiekapital

100000

Omsättn.intervall

100000 - 499999

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Registrerad för moms

Ja

SNI-bransch

46750 Partihandel med kemiska produkter, 46769 Partihandel med övriga insatsvaror, 46460 Partihandel med medicinsk utrustning och apoteksvaror, 33130 Reparation av elektronisk och optisk utrustning, 33200 Installation av industrimaskiner och -utrustning

Exekutiva befattningar/Administration

Ordförande

Kai Tapani Rantanen

Verkställande direktör

Göran Fredrik Brandt

Ledamot

Göran Fredrik Brandt

Ledamot

Kai Tapani Rantanen

Ledamot

Gøran Lysø-Jakobsen

Huvudansvarig revisor

Jan Jörgen Nilsson

Finansiell information

Omsättning

514 456 tkr

Vinstmarginal

26,7 %

Anställda

56