Om Tre Advokater Service HB

Tre Advokater startade sin verksamhet 1995 och är en advokatbyrå med humanjuridisk inriktning. Det innebär att vi oftast biträder enskilda personer. Vi är specialiserade inom områdena brottmål, familjerätt, socialrätt och migrationsrätt.

Brottmål

På brottmålens område åtar vi oss både försvararuppdrag och uppdrag som målsägandebiträde.

Familjerätt

Vid äktenskapsskillnad eller vid upplösning av samboförhållanden ställs många frågor på sin spets, framför allt vad som skall gälla mellan föräldrarna om vårdnaden om barnen och deras boende, eller vid umgänge mellan barn och förälder. Likaså skall bodelning ske av tillgångar och skulder, och det kan många gånger vara svårt att själv avgöra vilken typ av egendom som skall ingå i delningen.

Förvaltningsrätt och socialrätt

På socialrättens område åtar vi oss främst uppdrag som rör omhändertaganden enligt Lag med särskilda bestämmelser om vård av unga (LVU) och Lag om vård av missbrukare (LVM). Att vara aktuell för insatser enligt någon av dessa bestämmelser är ofta en påfrestande erfarenhet. Vid den rättsliga prövningen är man berättigad till ett offentligt biträde, det vill säga en jurist som bekostas av det allmänna. Om du har rätt till ett offentligt biträde har du även rätt att begära vem som ska utses till uppdraget.

Migrationsrätt

En stor del av de ärenden som handläggs på Tre Advokater rör uppehållstillstånd och andra migrationsrättsliga frågor. Du har alltid rätt att anlita ett ombud att företräda dig under ansökningsprocessen. I många fall har den som befinner sig i Sverige och ansöker om uppehållstillstånd på grund av förföljelser i hemlandet, familjeanknytning till en person i Sverige, arbete eller studier även rätt att få ett offentligt biträde förordnat åt sig. Ett offentligt biträde är en jurist som arbetar självständigt gentemot myndigheterna och tillvaratar dina intressen. Kostnaderna för det offentliga biträdet bärs av det allmänna. Om du har rätt till ett offentligt biträde har du även rätt att begära vem som ska utses till uppdraget.

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • Tre Advokater Service HB Advokatbyrå, Malmö - 1
  • Tre Advokater Service HB Advokatbyrå, Malmö - 2
  • Tre Advokater Service HB Advokatbyrå, Malmö - 3
  • Tre Advokater Service HB Advokatbyrå, Malmö - 4
  • Tre Advokater Service HB Advokatbyrå, Malmö - 5

Tre Advokater Service HB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnTre Advokater Handelsbolag
BolagsformHandelsbolag
Datum för upprättande27.03.1995
Org.nr:9696134791
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital0
Omsättn.intervall-
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch69101 Advokatbyråverksamhet

Exekutiva befattningar/Administration

Jan Bo MellvéRevisor