Se på karta

traumaterapi 

gav 24 företag inom detta område

Fredriksdal Höglandets Utredningshem AB

Sjöafallsvägen 957175 Fredriksdal
logo

Vi på Höglandets Utredningshem, FREDRIKSDAL tar emot familjer med barn i åldrarna 0-13 år samt blivande föräldrar för utredning och behandling. Verksamheten vilar på en humanistisk värdegrund och anknytningsteori, systemteori och ett hälsofrämjande perspektiv har en central roll i utrednings- och behandlingsarbetet.Hos oss ska alla mötas med respekt för sin person, etnicitet, religion, sexualitet, ålder och kön.

Östs Samtalsterapi och Personlig Utveckling AB

Slottsgatan 6B72211 Västerås
logo

Östs Samtalsterapi och Personlig Utveckling erbjuder samtalstjänster, konsultationer och psykoterapi i olika former samt coaching och handledning enskilt eller i grupp. Samtalen kan handla om bearbetning av kriser- och eller obehagliga minnen eller erfarenheter, oro och ångest. Det kan också handla om att bryta beroendeproblematik, lösa problem på jobbet eller att hantera en ansträngd relation med någon man håller kär. Ibland kan det heandla om att få till sitt livspussel.

Mikael Skogsmo Psykologkonsult & Psykoterapi AB

Vegagatan 1641309 Göteborg
logo

Jag är legitimerad psykolog och psykoterapeut utbildad på Göteborgs universitet. Vid misstanke om ADD, ADHD och/eller autism så utför jag neuropsykiatriska utredningar tillsammans med psykiater. Vi har korta väntetider.

Samtalsmottagningen Umeå AB

Storgatan 28D90321 Umeå
logo

Samtalsmottagningen är en privat psykoterapimottagning i centrala Umeå som bland annat arbetar med stress, utmattning, ångest och oro, depression, fobier och relationsproblem. Mottagningen erbjuder individuell psykoterapi och parsamtal samt handledning.

Omstarten

Lilla Hantverksgatan 7 (2a vån)43442 Kungsbacka
logo

På Omstarten kan du bearbeta sorg och förlust. Göra en personlig utveckling. Bearbeta trauma, släppa gamla minnen. Vända på negativa tankegångar. Hantera stress och oro, skapa mindfulness. Lära dig kommunicera med din partner, familj och kollegor på ett nytt sätt. Sätta gränser. Här kan du och din partner jobba på relationen, ventilera, hitta nya vägar. Få samtalsstöd i en svår livssituation. Prata ut om något som är känsligt, i en objektiv och trygg miljö. Lär känna dig själv. Varmt välkommen!

ifkp

Studentstaden 3175233 Uppsala
logo

Leg psykolog/psykoterapeut Sven-Erik Levin. UHP har sedan 1988 bedrivit psykoterapiverksamhet för individer och par. Metoder: Samtalsterapi, hypnos, EMDR, kroppspsykoterapi. Mottagning i Uppsala främst kvällstid. Verksamhet även i Stockholm. Välkomna att kontakta oss.

Mälardalens Psykiatri och Terapi AB

Flodins Väg 27F64550 Strängnäs
logo

Med lång erfarenhet och bred kompetens tar jag emot dig som önskar professionell hjälp med din psykiska hälsa eller vill samtala om livets utmaningar. Jag är leg. psykoterapeut, präst samt lärare och jobbar med psykoterapi, existentiella samtal samt företagsstöd i ärenden gällande psykisk hälsa.Tidigare arbetade vi i lokaler på Örebro slott, men nu har vi vår mottagning i Strängnäs.Vi tar också emot kunder som vill jobba med behandlande samtal online och på telefon. Välkommen!

Raimond Karlsson samtalsterapi i Kristianstad

Östra Boulevarden 3429131 Kristianstad
logo

Välkommen till Raimond Karlsson samtalsterapi i Kristianstad.

Psykoterapisamtal, handledning, konsultatin, Mona Wilhelmsson Göstas

Svartå Bangata 10C70232 Örebro

Leg. Psykoterapeut. Långvarig erfarenhet av terapi och handledning inom psykiatri och privatmottagning. Bedriver terapi med inriktning på känslor och relationer. Avtal med Region Örebro Län.

Studio Syntes Parterapi & Samtalsterapi

Åsögatan 16611632 Stockholm
logo

Studio Syntes erbjuder parterapi, individuell samtalsterapi och familjerådgivning.Studio Syntes erbjuder samtal på plats på Södermalm i Stockholm eller online beroende på vad som passar er bäst. Sessionerna hålls på svenska eller engelska.Relationer kan vid tillfällen i livet behöva stöd utifrån. I parterapin får ni möjlighet att fördjupa förståelsen för varandra och hitta nya sätt att kommunicera. Få stöd i att identifiera eventuella utmaningar och ta hand om och utveckla er relation.

Sigridur Thordardottir ICT Terapeut

Norregårdsvägen 13B35244 Växjö
logo

Jag arbetar med ICT Terapi, djupgående, snabba, bestående förändringar. Uppgradera versionen av dig själv, hitta din egen kraft. Mår du dåligt, har ångest, bär på sorg och trauma? Välkommen!

Helena Harrysson HH

Barrsätra furuväg 3381136 Sandviken
logo

Helena Harrysson - Handledare Författare Terapeut Moderator Föreläsare Vigselförrättare Begravningsförrättare

AnnChatrin Lasu Forsén, Leg Psykolog/Leg Psykoterapeut

Heurlins plats 141301 Göteborg

Tri Psykologi AB

Västra hamngatan 1141117 Göteborg

Psykologkonsult Martin Kullander

Björsund 61564592 Strängnäs

Magnus Lagerlöf Psykologkonsult

Vegagatan 16B41309 Göteborg

Psykoterapimottagning Ingela Kihlberg

Ångaren Ernas gata 1141761 Göteborg

Medicin med Spets, Tommy Porsli

(5)

Storgatan 3541138 Göteborg

Contactvis AB

Prästgatan 4071331 Nora

Visus Terapi

Torggatan 458219 Linköping

Psykolog Rose-Marie Bresäter

Västra hamngatan 1141117 Göteborg

Psykolog Lisbeth Lindahl AB

Vasagatan 3441124 Göteborg

Psykoterapitjänst Jordan AB

Storgatan 8595331 Haparanda