Om Trappteknik I Sverige AB

TrappTeknik är företaget som tillverkar och säljer trappor och spiraltrappor för inomhusbruk av bästa kvalitet i olika träslag och efter din personliga smak! Allt för att just din trappa ska bli unik!

Unik design & smarta lösningar på trappor

Vi kombinerar vår mångåriga erfarenhet av trapptillverkning med dagens trender inom design, material och heminredning allt för att du ska bli så nöjd som möjligt med ditt köp. Din trappa förhöjs med funktionella detaljer som rostfritt stål och glas. Vi tillverkar en mängd olika typer av trappor som tex. spiraltrappor och lofttrappor för inomhusbruk. TrappTeknik jobbar enbart med professionella underleverantörer som klarar ställd leveranstid och ställda kvalitetskrav. Om du är i behov av att köpa trappor som ska användas inomhus så är vi företaget för dig!

Lofttrappor

Lofttrappan är den minsta trappan och kommer till användning när utrymmet är mycket begränsat. Dessa trappor har vartannat steg urfräst och är en kompromiss för att kunna ta sig mellan två våningar när yta för en vanlig trappa saknas. Vi har både fastmonterade och skjutbara lofttrappor. Den skjutbara lofttrappan är en ultimat utrymmessparare eftersom den helt går att skjuta in mot väggen när den inte används.

Spiraltrappor

Spiraltrappan är mycket populär eftersom dess form och design är mycket tilltalande. Den passar också utmärkt om man har en begränsad yta för trappan eftersom den bara tar upp den faktiska ytan som trappan står på, dvs. trappans diameter tar den i anspråk. Våra spiraltrappor går att kombinera i stor utsträckning vilket gör dom flexibla och lättplacerade.

Specialtrappor

Vi tillverkar alla typer av trappor för alla typer av utrymmen. Eftersom olika utrymmen och olika användningsområden kräver olika egenskaper av trappan så jobbar vi med olika konstruktioner och olika material för att kunna leverera den bästa lösningen. Vi har lång erfarenhet och bred kunskap när det gäller stora trappor med specifika krav.

Mer om företaget

Företaget TrappTeknik AB ligger i Östersund, Jämtland, och har varit verksam sedan 1943. Familjeföretaget drivs idag av tredje generationen, Martin Andersson. Vi har genom åren samlat på oss över 60 års erfarenhet av konstruktion och design av trappor. TrappTeknik jobbar både med privata- och företagskunder över hela Sverige, men har även köpare i övriga Norden, Tyskland och Frankrike.

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • Trappteknik I Sverige AB Möbler - Tillverkare, Grossist, Östersund - 1
  • Trappteknik I Sverige AB Möbler - Tillverkare, Grossist, Östersund - 2
  • Trappteknik I Sverige AB Möbler - Tillverkare, Grossist, Östersund - 3
  • Trappteknik I Sverige AB Möbler - Tillverkare, Grossist, Östersund - 4
  • Trappteknik I Sverige AB Möbler - Tillverkare, Grossist, Östersund - 5
  • Trappteknik I Sverige AB Möbler - Tillverkare, Grossist, Östersund - 6
  • Trappteknik I Sverige AB Möbler - Tillverkare, Grossist, Östersund - 7
  • Trappteknik I Sverige AB Möbler - Tillverkare, Grossist, Östersund - 8
  • Trappteknik I Sverige AB Möbler - Tillverkare, Grossist, Östersund - 9
  • Trappteknik I Sverige AB Möbler - Tillverkare, Grossist, Östersund - 10

Trappteknik I Sverige AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnTrappteknik i Sverige Aktiebolag
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande03.11.1994
Org.nr:5564981610
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital100000
Omsättn.intervall5000 - 9999
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch16239 Tillverkning av övriga byggnads- och inredningssnickerier, 43320 Byggnadssnickeriarbeten, 71121 Teknisk konsultverksamhet inom bygg- och anläggningsteknik, 31090 Tillverkning av andra möbler

Exekutiva befattningar/Administration

Olof Martin AnderssonLedamot
Gabriella Susanne SvärdSuppleant
Per Gustav Pelle LindbladRevisor