Om företaget

Av oss och du får professionell hjälp med dina träd. På Trädnu, (f.d. Västsvenska Trädspecialisten AB) Utför säker och professionell trädfällning i hela Västra Götalands län med utgångspunkt från Göteborg. Allt från, Bit för...

Läs mer om företaget
Telefonnummer
070-735 85...
Adress

Övre Skräddaregårdsvägen 8

51737 Bollebygd

Senaste årsredovisning

Mer information

Öppettider

Stängt

Karta

test
KartaGå till kartvy

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Bildgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om oss

Av oss och du får professionell hjälp med dina träd. På Trädnu, (f.d. Västsvenska Trädspecialisten AB) Utför säker och professionell trädfällning i hela Västra Götalands län med utgångspunkt från Göteborg.

Allt från, Bit för bit nedtagning, trädbeskärning, fällning av stora träd, stubbfräsning, bortforsling och även Tomt röjning. Vi har många års erfarenhet bakom oss.

Avancerad trädfällning

Västsvenska Trädspecialisten arbetar med trädfällning i Göteborg med omnejd. Att fälla träd från marken är oftast det mest kostnadseffektiva alternativet. Vi har ett mycket skickligt team som även utbildar i trädfällning. Hos oss finns behörighet att fälla träd i närheten av elledningar, det innebär för dig som kund att vi har kunskap att hjälpa er med trädfällning även i de svåraste situationerna.

Anledningen till att fälla träd kan vara många. Kanske rör det sig om ett sjukt träd, att du behöver ett trädfritt område eller att du har skuggande träd där trädbeskärning helt enkelt inte räcker. Efter en grundlig bedömning, väljer vi hur trädet ska fällas. Trädfällning intill hus kan vara knepigt ibland med det finns lösningar på det också, vi säkrar trädet innan det fälls, det medför att trädet faller åt rätt håll, eller en s.k. Bit-för-bit trädfällning/sektionsfällning.

Trädbeskärning

Som arborist i Göteborg utför vi givetvis trädbeskärning av stora träd så som Ek, Bok, Alm, Kastanj, Lönn, Avenbok, Björk, Tall, Poppel, Asp, Lind, mm. Arbetet omfattar även beskärning av småträd och beskärning av fruktträd. Stora träd beskärs professionellt bara av en arborist och hjälpmedel som sele och klätterrep används alltid för att nå hela trädet och för att inte orsaka skador på trädets rotsystem eller grenverk.

Trädbeskärning av träd och trädvård är något som görs av en mängd olika orsaker, ibland av utseendemässiga skäl. Men trädbeskärning av fruktträd görs mestadels för att de ska bära mer frukt av högre kvalitet, bli vackrare och för att det skall bli lättare att plocka av frukten från trädet. T.ex äppleträdet som är en förädlad sort av träd som tagits fram för att speciellt bära äpplen. Äppleträdet måste vårdas och beskäras rätt så att det behåller sin frukt och inte återgår till sin ursprungliga form av ett mer vilt tillstånd som det ursprungligen var. Detta sker genom att man gör s.k. trädbeskärning underhåll och trädbeskärning under uppbyggnadsperiod.

Stubbfräsning

Som Arborist i Göteborg sysslar vi även med stubbfräsning, det sker med en maskin som är speciellt avsedd för att fräsa stubbar. Maskinen som som gör stubbfräsning är 120 cm bred, så grindstolpar, öppningar m.m. måste minst vara 120 cm i bredd. Efter fräsning så blir det endast en hög spån kvar och ett hål. Sedan är det bara att fylla igen hålet, med en påse jord och så gräsfrö, så att platsen blir ”återsälld” till det skick som önskas. Spånet kan ni lägga i rabatter som jordförbättring. Stubbfräsning är det mest kostnadseffektiva sättet att få bort en stubbe. Men om ni gräver upp stubbarna med en grävmaskin som t.ex vid ett nybygge så kan vi erbjuda bortforsling av stubbarna, i samband med övrig bortforsling av trädrester.

Utför Professionell Trädvård i Göteborg

Jag som driver Trädnu, dvs företaget Västsvenska Trädspecialisten AB i Göteborg heter Michael Austad och är certifierad Arborist. Mitt företag har arbetat med trädfällning och trädvård runtom Göteborg i många år nu. Företaget grundades 2002 men jag har alltid haft ett stort intresse för träd och natur.

När jag inte arbetar som arborist kan det hända att jag håller i utbildningar som motorsågsinstruktör eller så hjälper jag Husqvarna att testa och utveckla deras nya motorsågar. Emellanåt när det blir en och annan trädstam över förser jag gärna Björns Motorsågskonst med dem. Det är riktigt häftigt vad man kan göra av en stam och en motorsåg.

Omdömen

Malin Pearce

Mer än ett år sedan

Fantastiskt duktiga & trevliga killar! Snabbt svar på min förfrågan. Trädet kom ner samma dag som jag kontaktade dem...

För dig som driver företaget

Att synas online
Vi fixar det åt dig

Att som företagare synas på internet är idag viktigare än någonsin, men digital marknadsföring kan ibland kännas krångligt och tidskrävande. Vi på Eniro kan hjälpa dig med din Google- och Facebook-annonsering samtidigt som vi ser över din sökmotoroptimering, nya hemsida och digitala närvaro.

Närvarokollen
Har du korrekt info på nätet?

Nästan 9 av 10 kunder uppger att de stött på felaktig företagsinformation online. Det skapar en dålig kundupplevelse och påverkar negativt din synlighet på Google.

Hemsidekollen
Bra hemsidor lockar fler kunder

Varannan besökare riskerar att lämna din hemsida om den tar mer än 3 sekunder för att ladda klart. Google älskar snabba och mobilanpassade hemsidor!

Företagsinformation

Trädnu AB

Omsättning

8 493 tkr

Vinstmarginal

7.60 %

Anställda

3

Ytterligare finansiell information och gratis årsredovisning från Trädnu AB finns på Proff.se

Läs mer om företaget på Proff
Juridiskt namn

Trädnu AB

Org.nr:

5567019582

Bolagsform

Privat aktiebolag

Arbetsgivaravgift

Ja, registrerad

SNI-bransch

43320 Firmor för byggnadssnickeriarbeten

81300 Företag för skötsel och underhåll av grönytor

Registrerad för moms

Ja

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Datum för upprättande

12.04.2006

Exekutiva befattningar/Administration
Proff logo
Möjliga telefonnummerformat

0707358595

07-073 585 95

070-735 85 95

0707-35 85 95

070-7358595