Om TrädgårdSmart i Sverige AB

Välkommen till TrädgårdSmart, den mest betrodda leverantören av trädgårdstjänster i Uppsala och Stockholm. Vi är specialiserade på skötsel av grönytor och erbjuder ett brett utbud av tjänster för att ge din trädgård den bästa möjliga omvårdnaden. Från gräsmatteskötsel och stubbfräsning till försäljning och installation av luftvärmepumpar, vi har allt för att göra din trädgård frodig och blomstrande.

Våra tjänster

Vi erbjuder också försäljning och installation av robotgräsklippare i Uppsala och Stockholm, samt felsökning av slingkabel och vinterförvaring av din robotgräsklippare. Oavsett om du är en privatperson, ett företag, en bostadsrättsförening eller en myndighet, garanterar vårt professionella team - toppkvalitet i alla projekt vi tar oss an.

Våra tjänster i Uppsala och Stockholm:

Försäljning av robotgräsklippare

Installation av robotgräsklippare

Felsökning av kabelbrott på singalkabel för robotgräsklippare

Service och vinterförvaring av robotgräsklippare

Renovering av gräsmattor, gräsmatterenovering

Gödslingabonnemang

Stubbfräsning Uppsala och Stockholm

Häckfräsning i Uppsala och Stockholm

TrädgårdSmart Webbshop

I vår webbshop finner du våra populära produkter som:

- Dressraka

- Gräsmatteluftare

- Solo by AL-KO robotgräsklippare

- Honda Miimo robotgräsklippare

Företagsuppgifter

Telefon: 010-214 61 50

E-post: [email protected]

Hemsida: https://tradgardsmart.se

Organisationsnummer: 559069-6364

Godkänd för F-skatt om Moms

Vårt mål - 100% nöjd-kund

Vi använder alltid material och produkter av högsta kvalitet för att ge din trädgård den bästa möjliga omvårdnaden. Vårt dedikerade team strävar efter att säkerställa din fullständiga tillfredsställelse, från första konsultationen till slutförandet av jobbet. Vi är stolta över att erbjuda utmärkt kundservice och våra nöjda kunder är vår främsta prioritet.

Oavsett om du befinner dig i Uppsala eller Stockholm, kan du lita på oss för att leverera enastående resultat. Kontakta oss idag och låt oss hjälpa dig att förvandla din trädgård till en fantastisk oas.

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • TrädgårdSmart i Sverige AB Trädgårdsmaskiner - Service, Uppsala - 1
  • TrädgårdSmart i Sverige AB Trädgårdsmaskiner - Service, Uppsala - 2
  • TrädgårdSmart i Sverige AB Trädgårdsmaskiner - Service, Uppsala - 3
  • TrädgårdSmart i Sverige AB Trädgårdsmaskiner - Service, Uppsala - 4
  • TrädgårdSmart i Sverige AB Trädgårdsmaskiner - Service, Uppsala - 5
  • TrädgårdSmart i Sverige AB Trädgårdsmaskiner - Service, Uppsala - 6
  • TrädgårdSmart i Sverige AB Trädgårdsmaskiner - Service, Uppsala - 7

TrädgårdSmart i Sverige AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnTrädgårdsmart i Sverige AB
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande07.07.2016
Org.nr:5590696364
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital50000
Omsättn.intervall1500 - 2999
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch42990 Övriga anläggningsarbeten, 43221 Värme- och sanitetsarbeten, 47522 Specialiserad butikshandel med järn- och VVS-varor, 81300 Skötsel och underhåll av grönytor

Exekutiva befattningar/Administration

Robert Louis HammarLedamot
Erja Leena HammarSuppleant
Henrik Anders HammarSuppleant

Sökord

få bort rötter och stubbarborttagning av stengräsanläggningstubbfräsninghålpipsluftningguide robotgräsklipparedra upp häckstubbfräsning hyrajämna av gräsmattajämna till gräsmattapris stubbfräsningautomower husqvarnasignalkabel robotgräsklipparegräsmattajämna av markgödselgräva upp häckgödsla gräsmattanhyra rotfrästrädgårdsservicestubborttagninginstallation av robotgräsklipparestenborttagningsignalfel robotgräsklippareingen slingsignal automowergräsklippareträdgårdsarbetensjälvgående gräsklipparefruktträd beskärninghusqvarna automowergödsla gräsmattaträdbeskärningta bort häckhonda miimogödsel gräsmattanköp av robotgräsklipparerobotgaragepiphålsluftningingen slingsignalgarage robotgräsklippareborttagning av häckluftning av gräsmattagräsmattorogräsborttagninghäckfräsningbuskborttagninggräsrenoveringarfelsökning begränsningskabelrobotgräsklippare med installationgardena robotgräsklippareogräsbekämpningtoppdress gräsmattavertikalskärning av gräsmattainstalationskabel robotgräsklipparefå bort en häckhyra stubbfräs prisbli av med stubbarträd beskärningträdgårdbegränsningskabel robotgräsklipparelufta gräsmattaträdgårdstjänsteravhjälp kabelbrottdressrakaservice rotogräsklippareogräsfräsa stubbargräsmatterenoveringhyra stubbfräskabel till robotgräsklipparegödselhanteringvertikalskära gräsmattahusqvarna robotgräsklippareträdbeskäringta bort äppelträdAL-KO Robolinhorenovering av gräsmattagräsmatteluftaregräsmattanojämn gräsmattaautomowerinstallation robotgräsklippareta bort stubbarrobotgräsklippareta bort rötter

Möjliga telefonnummerformat

010214615001-021 461 50010-214 61 500102-14 61 50010-2146150