Om företaget

Torpa stenhus ligger vackert beläget vid sjön Åsunden i Västergötland. Med sin unika arkitektur och vackra interiörer är slottet ett av Sveriges bäst bevarade herresäten från 1500-talet. Godset är privatägt och har varit i...

Läs mer om företaget
Telefonnummer
033-28 10...
Adress

Torpa gård 1

51452 Länghem

Hemsida och e-postGå till hemsida
Senaste årsredovisning

Mer information

Öppettider

Det finns inga öppettider för företaget.

Karta

test
KartaGå till kartvy

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Bildgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om oss

Torpa stenhus ligger vackert beläget vid sjön Åsunden i Västergötland. Med sin unika arkitektur och vackra interiörer är slottet ett av Sveriges bäst bevarade herresäten från 1500-talet. Godset är privatägt och har varit i samma familjs ägo sedan slutet av 1400-talet.

Cafémeny

Varmt välkommen att besöka vårt mysiga café och restaurang!

Här finner du ett stort urval av hembakade kakor, olika smörgåsar, glass och lättluncher i form av sallader , bakad potatis mm. Naturligtvis kan du också äta gott i vår restaurang.

Firar ni något speciellt eller och vill boka ett bord? Se våra förbokningsmenyer eller kontakta oss så sätter vi samman en meny efter ert önskemål.

Mat & dryck

Torpa slottscafé & restaurang ligger beläget i gårdens gamla 1700-tals magasin. Vår meny inspireras av säsong och slottets hundraåriga jakttraditioner. Då gården har ett eget hjorthägn hamnar naturligtvis tyngdpunkten på vilt.

I vårt mysiga café möts du av doften från nybakat. Kanelbullar, kärleksmums och härliga gräddtårtor är en del av vad som finns att välja på till kaffet.

Konferera i en unik och inspirerande miljö

Njut av lugnet, hämta inspiration och låt kreativiteten flöda i en av Sveriges vackraste miljöer!

Som konferensdeltagare på Torpa är ni gäster på ett privatägt gods i Västergötland. Vi tror oss därför kunna erbjuda en mer personlig och exklusiv atmosfär, där vår unika slottsmiljö blir en del av upplevelsen. Att våra kunder dessutom väljer att återkomma gång efter gång ser vi som ett gott betyg.

Boende i historisk miljö

Vakna till den vackraste utsikt du kan tänka dig. På Torpa bor du bekvämt och sjönära med närhet till natur, kultur och historia. I närområdet finns också flera intressanta sevärdheter och vackra vandringsleder.

Bröllop & Fest

Stormiga förälskelser och kungliga förlovningar, ja redan på 1500-talet blomstrade romantiken på Torpa . Och visst andas de tjocka stenväggarna i slottet romantik, sluter man ögonen så kan man nästan höra frasandet av de magnifika klänningarna som i århundraden glidit fram genom de stora salarna.

Att arrangera ett bröllop eller en fest innebär många stora och små beslut, allt från att välja rätt lokal till, meny, färgtema och dukning. Vi har stor erfarenhet av att arrangera både små och stora fester och hjälper er gärna med det mesta som behöver tas om hand inför och under er bröllopsdag. Vi har även ett stort kontaktnät när det gäller florister, fotografer, skräddare, bröllopsbutiker mm. och har ni långväga gäster hjälper vi er med att ordna övernattning.

Drömmer ni också om ett bröllop i slottsmiljö? Allt ni behöver är kärlek, resten ordnar vi.

Omdömen

Björn-Ola Kronander

Mer än ett år sedan

Mycket trevligt cafe i en fantastisk omgivning. En pärla!

För dig som driver företaget

Att synas online
Vi fixar det åt dig

Att som företagare synas på internet är idag viktigare än någonsin, men digital marknadsföring kan ibland kännas krångligt och tidskrävande. Vi på Eniro kan hjälpa dig med din Google- och Facebook-annonsering samtidigt som vi ser över din sökmotoroptimering, nya hemsida och digitala närvaro.

Närvarokollen
Har du korrekt info på nätet?

Nästan 9 av 10 kunder uppger att de stött på felaktig företagsinformation online. Det skapar en dålig kundupplevelse och påverkar negativt din synlighet på Google.

Hemsidekollen
Bra hemsidor lockar fler kunder

Varannan besökare riskerar att lämna din hemsida om den tar mer än 3 sekunder för att ladda klart. Google älskar snabba och mobilanpassade hemsidor!

Möjliga telefonnummerformat

033281042

03-328 10 42

033-28 10 42

0332-810 42