Om To Care City

Vi erbjuder vårdcentral, MVC, BVC, specialistläkare, vaccination, naprapat, sjukgymnast, dietist och KBT-terapeut under samma tak.

Om oss

To Care Sweden AB är ett hälsoföretag som bedriver husläkarverksamhet och vårdcentral i enlighet med avtal med Stockholms Läns Landsting. Största ägare är Mama Mia AB som bedrivit vård sedan 1988 och är idag skandinaviens största privata kvinno- och barnhälsomottagning.

To Care öppnade den 10/1 2011 sin första husläkarmottagning på Sibyllegatan 30 i Stockholm. I mars 2013 öppnade mottagning nummer två, denna gång belägen i Solna Business Park ett stenkast från Sundbybergs centrum. Inom en snar framtid kommer fler mottagningar att öppna runt om i Stockholm och även i andra städer. Genom vår moderna vårdcentral i Solna Businesn Park erbjuder vi högklassig vård för alla boende i Solna, Bromma och Sundbyberg.

Vårdcentral

To Care är en vårdcentral och husläkarmottagning med bredd! Kanske borde vi snarare kalla oss ett hälsocenter. På To Care möter primärvården (vårdcentral) specialistvården genom våra specialistläkare på plats. Tack vare vårt nära samarbete med Mama Mias BVC och MVC möter vi våra patienter var de än befinner sig i livet. Genom samarbete med kurator, psykologer och KBT-terapeuter finns vi till hands även när livet känns som svårast. Vi har också ett brett utbud av vaccinationer både för barn och vuxna!

Vårdcentralen består av distriktsläkare, barnläkare och läkare under utbildning. Vi erbjuder givetvis distriktsköterskemottagning och gör även hembesök vid behov. Behöver du ta prover har vi ett eget laboratorium.

Boka tid

To Care erbjuder akuta tider till läkare och sköterska varje dag. Vi har även öppen mottagning till läkare måndag - fredag mellan kl 08:00 -10:00 då vi har möjlighet att ta emot dig som har enklare besvär eller som behöver förnya ett recept. Vänligen notera att det vid hög belastning kan komma att bli väntetider och att vi har ett begränsat antal besökstider.

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Äger du företaget?

Logga in
  • To Care City Vårdcentral, hälsocentral, Stockholm - 1
  • To Care City Vårdcentral, hälsocentral, Stockholm - 2
  • To Care City Vårdcentral, hälsocentral, Stockholm - 3
  • To Care City Vårdcentral, hälsocentral, Stockholm - 4
  • To Care City Vårdcentral, hälsocentral, Stockholm - 5

To Care City, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn

TO Care Husläkarmottagning Sweden AB

Bolagsform

Aktiebolag

Datum för upprättande

18.05.2010

Org.nr:

5568086366

Arbetsgivaravgift

Registrerad

Aktiekapital

50000

Omsättn.intervall

50000 - 99999

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Registrerad för moms

Nej

SNI-bransch

86212 Annan allmän öppen hälso- och sjukvård, ej primärvård

Exekutiva befattningar/Administration

Ordförande

Hugo Lennart Yngve Lewné

Verkställande direktör

Hugo Lennart Yngve Lewné

Ledamot

Nils Eric Fleming Sjögren

Ledamot

Hugo Lennart Yngve Lewné

Suppleant

Marie Kristina Stinnerbom

Suppleant

Carl-Johan Christer Widén

Revisor

Lars Johan Rasmusson

Finansiell information

Omsättning

59 043 tkr

Vinstmarginal

3,4 %

Anställda

50