Om To Care City

Vi erbjuder vårdcentral, MVC, BVC, specialistläkare, vaccination, naprapat, sjukgymnast, dietist och KBT-terapeut under samma tak.

Om oss

To Care Sweden AB är ett hälsoföretag som bedriver husläkarverksamhet och vårdcentral i enlighet med avtal med Stockholms Läns Landsting. Största ägare är Mama Mia AB som bedrivit vård sedan 1988 och är idag skandinaviens största privata kvinno- och barnhälsomottagning.

To Care öppnade den 10/1 2011 sin första husläkarmottagning på Sibyllegatan 30 i Stockholm. I mars 2013 öppnade mottagning nummer två, denna gång belägen i Solna Business Park ett stenkast från Sundbybergs centrum. Inom en snar framtid kommer fler mottagningar att öppna runt om i Stockholm och även i andra städer. Genom vår moderna vårdcentral i Solna Businesn Park erbjuder vi högklassig vård för alla boende i Solna, Bromma och Sundbyberg.

Vårdcentral

To Care är en vårdcentral och husläkarmottagning med bredd! Kanske borde vi snarare kalla oss ett hälsocenter. På To Care möter primärvården (vårdcentral) specialistvården genom våra specialistläkare på plats. Tack vare vårt nära samarbete med Mama Mias BVC och MVC möter vi våra patienter var de än befinner sig i livet. Genom samarbete med kurator, psykologer och KBT-terapeuter finns vi till hands även när livet känns som svårast. Vi har också ett brett utbud av vaccinationer både för barn och vuxna!

Vårdcentralen består av distriktsläkare, barnläkare och läkare under utbildning. Vi erbjuder givetvis distriktsköterskemottagning och gör även hembesök vid behov. Behöver du ta prover har vi ett eget laboratorium.

Boka tid

To Care erbjuder akuta tider till läkare och sköterska varje dag. Vi har även öppen mottagning till läkare måndag - fredag mellan kl 08:00 -10:00 då vi har möjlighet att ta emot dig som har enklare besvär eller som behöver förnya ett recept. Vänligen notera att det vid hög belastning kan komma att bli väntetider och att vi har ett begränsat antal besökstider.

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • To Care City Vårdcentral, hälsocentral, Stockholm - 1
  • To Care City Vårdcentral, hälsocentral, Stockholm - 2
  • To Care City Vårdcentral, hälsocentral, Stockholm - 3
  • To Care City Vårdcentral, hälsocentral, Stockholm - 4
  • To Care City Vårdcentral, hälsocentral, Stockholm - 5

To Care City, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnTO Care Husläkarmottagning Sweden AB
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande18.05.2010
Org.nr:5568086366
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital50000
Omsättn.intervall20000 - 49999
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsNej
SNI-bransch86212 Annan allmän öppen hälso- och sjukvård, ej primärvård

Exekutiva befattningar/Administration

Hugo Lennart Yngve LewnéOrdförande
Hugo Lennart Yngve LewnéVerkställande direktör
Nils Eric Fleming SjögrenLedamot
Hugo Lennart Yngve LewnéLedamot
Charlotte Anita Kerstin TörnquistSuppleant
Marie Kristina StinnerbomSuppleant
Carl-Johan Christer WidénSuppleant
Lars Johan RasmussonRevisor

Omdömen om To Care City

Deanne Rauscher

mer än ett år sedan

Jag tyckte att mottagningen var väldigt bra för ca fem år sedan men har med åren blivit allt sämre. Svårt att få tid och stor omsättning på läkare. Trodde att kulmen var nådd när jag som riskpatient gjorde ett besök under början av pandemin och läkare som skulle göra en kroppsundersökning vägrade att använda munskydd och dessutom ljög om att det inte fanns några på mottagningen vilket tillbakavisades när jag i efterhand talade med en ansvarig. Har flera klagomål men utrymmet här är begränsat.

Maria Lindblom

mer än ett år sedan

Kan bara uttrycka det med ett ord. Katastrof! Tar en evighet att få en bokad tid. Då man väl får det får man 3 minuter på sig hos läkaren och blir utskälld för att man tar upp mer än ett symptom och tillsagd att om det inte passar så kan man välja en annan vårdcentral. Det rörigaste kölappssystemet man kan tänka sig. Vårdcentralen fungerade bra för några år sedan men nu är det under all kritik. Har gått gråtande därifrån så många gånger nu pga extremt otrevligt bemötande av läkare. Även om vårdcentralen har hög belastning så förväntar man sig ändå att bli bemött som en människa. Kommer definitvt att byta vårdcentral!

Lisa Stridfeldt

mer än ett år sedan

Varning!!!!
Lista er his någon annan!
Sämsta läkarmottagningar som finns!

Christine Dunsved

mer än ett år sedan

Dåligt och oproffisionellt bemötande av två läkare, blev ifrågasatt för det jag sökte för (fick direkt förtur till op när jag sökte till annan specläkare) läk tog privat samtal under mitt besök, mådde sämre efter besök på denna läkarmottagning.
Rekommenderas icke!

Martin

mer än ett år sedan

Korta väntetider, supertrevlig personal, hög professionalitet och bra råd. Mer än nöjd!

Katherine

mer än ett år sedan

jag är jättenöjd med denna vårdcentral! Kenneth Ilvall är jätteduktig, han lyssnar och ser verkligen hela människan. Superfina lokaler, lätt tillgänglighet. Rekommenderas!

Michaela Ek

mer än ett år sedan

Ett ord och det är katastrof !( city )

Erika Madebrink

mer än ett år sedan

Jag har tidigare varit supernöjd med denna vårdcentral, men senaste åren har det blivit mycket sämre. Otrevlig personal när man ringer till dem och helt omöjligt att få en bokad tid inom rimlig tid!

Noe Andra

mer än ett år sedan

Två gånger bokat tid,och två gången träffar ingen läkare. To Care! Eat Shit och Tocare!!

Mirjam Ekstedt

mer än ett år sedan

Två veckors väntetid för en fotskada som är halvakut, Blir rekommenderad en drop-in-tid men får ingen information om att det innebär att sitta i väntrummet en timma med 4 personer i kö till en läkare! Blir dessutom otrevligt bemöttt i receptionen då jag förväntas veta hur systemet fungerar. Ett proffsigt bemötande vore det minska man kunde begära, och att hänvisa till någon annan vårdgivare när man inte har tid att ta hand om sina kunder! Nej tack - jag kommer inte tillbaka.

Sussie

mer än ett år sedan

Jätte trevliga personal och jag har blivit välbemött. Min läkare Catrine är också jätte bra. Man känner att de är engagerad och som Katrine tidigare nämnt, läkarna på To Care lyssnar och ser hela människan.

Rekommenderar varmt.

Clara

mer än ett år sedan

Kenneth Ilvall på Tocare husläkarmottagning är den absolut mest sympatiska och utan tvivel bästa läkaren jag stött på.
Han lyssnar, är genuint intresserad av att hjälpa patienten och ser till helheten och stirrar sig inte blind på endast blodprov,
Dessutom är lokalerna fina och sköterskorna trevliga!
Troligen Sveriges bästa husläkarmottagning...
Varmaste rekommendationer!

Möjliga telefonnummerformat

084002214008-400 221 40084-002 21 400840-02 21 40084-0022140