Om företaget

Det lönar sig att rekrytera och bemanna fritt från fördomar - och istället ha full fokus på kompetens och potential. Det är därför vi använder kompetensbaserad rekrytering och vår omvända rekryteringsprocess vid alla våra...

Läs mer om företaget
Telefonnummer
08-21 92...
Adress

Pyramidvägen 7

16956 Solna

Hemsida och e-postGå till hemsida

Mer information

Öppettider

Det finns inga öppettider för företaget.

Karta

test
KartaGå till kartvy

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Bildgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om oss

Det lönar sig att rekrytera och bemanna fritt från fördomar - och istället ha full fokus på kompetens och potential. Det är därför vi använder kompetensbaserad rekrytering och vår omvända rekryteringsprocess vid alla våra tillsättningar. Då får du inte bara de bäst lämpade nya medarbetarna, du får dessutom det bästa som finns, mångfald. Vill du veta mer om hur vi arbetar med rekrytering och bemanning? Hör av dig idag!

På TNG ser vi bortom det uppenbara. Det är också vår story. Att se potentialen i alla människor och jobba aktivt med fördomsfri rekrytering och bemanning. Det är något vi verkligen tror på och har fokuserat på sedan starten av företaget.

Vi är ett rekryteringsföretag och bemanningsföretag vars arbetssätt gynnar våra kunders mångfaldsarbete och skapar en hållbar arbetsmarknad. Men framförallt hittar vi medarbetare med rätt potential och kompetens som växer våra kunders affärer. Något som också våra kunder och jobbsökare upptäckt i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro, samt på de 40 andra orter runt om i Sverige där vi löpande hjälper till med rekrytering och bemanning.

Omdömen

S

Sara M

Mer än ett år sedan

Jag har varit på en intervju på TNG i Malmö, de hörde av sig fortare än utlovat, redan samma dag som intervjun. Då...

J

Johan Ek

Mer än ett år sedan

Var på intervju för två jobb, fick inget utav dem..de tog extremt lång tid att återkoppla också och dessutom så är de...

Svar från företaget

Hej Johan

Tråkigt att du har fått den uppfattningen om oss. Om du vill veta mer om hur vi behandlar ansökningar och vad som ligger till grund för att välja rätt person till de tjänster vi tillsätter så är du välkommen att kontakta mig.

Hälsningar
Christian Kielberg, TNG

För dig som driver företaget

Att synas online
Vi fixar det åt dig

Att som företagare synas på internet är idag viktigare än någonsin, men digital marknadsföring kan ibland kännas krångligt och tidskrävande. Vi på Eniro kan hjälpa dig med din Google- och Facebook-annonsering samtidigt som vi ser över din sökmotoroptimering, nya hemsida och digitala närvaro.

Närvarokollen
Har du korrekt info på nätet?

Nästan 9 av 10 kunder uppger att de stött på felaktig företagsinformation online. Det skapar en dålig kundupplevelse och påverkar negativt din synlighet på Google.

Hemsidekollen
Bra hemsidor lockar fler kunder

Varannan besökare riskerar att lämna din hemsida om den tar mer än 3 sekunder för att ladda klart. Google älskar snabba och mobilanpassade hemsidor!

Företagsinformation

TNG Group AB

Omsättning

128 012 tkr

Vinstmarginal

2.70 %

Anställda

219

Ytterligare finansiell information och gratis årsredovisning från TNG Group AB finns på Proff.se

Läs mer om företaget på Proff
Juridiskt namn

TNG Group AB

Org.nr:

5566482781

Bolagsform

Privat aktiebolag

Arbetsgivaravgift

Ja, registrerad

SNI-bransch

78200 Personaluthyrningsföretag

78100 Arbetsförmedlingar och rekryteringsföretag

Registrerad för moms

Ja

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Datum för upprättande

05.09.2003

Exekutiva befattningar/Administration
Visar 4 av 9
Proff logo
Möjliga telefonnummerformat

08219200

08-21 92 00

082-192 00