Se på karta

tinnitus 

gav 287 företag inom detta område

Hörselskadades Riksförbund Insamlingsavd.

82626 Söderhamn
logo

Sveriges största organisation för hörselskadade - en rikstäckande, partipolitiskt och religiöst obunden intresseorganisation.

Osteopat Tobias Åblad - Billdal

Kungsporten 442750 Billdal
logo

Osteopatisk behandling syftar till att främja kroppens egen självläkande och självreglerande förmåga. På så vis fortgår effekterna av en behandling långt efter behandlingstillfället. Detta uppnås genom ingående kunskap om kroppens anatomi och dess funktion, samt vetskapen att kroppen är en enhet där alla delar är beroende av varandra. Osteopati är en mjuk behandlingsmetod där man använder händerna för diagnos och behandling(Osteopater behandlar de flesta typer av smärttillstånd) Välkommen!

Ryggkliniken Gert Wahlgren AB

Sören Norrbysgatan 462158 Visby
logo

Jag är leg.Naprapat som jobbat i 39 år.Har träffat på och behandlat de mesta åkommorna som man söker mig för .

Osteopatkliniken

(5)

Kyrkogatan 4441115 Göteborg
logo

Vi behandlar bl.a. besvär som smärta, värk och stelhet i rygg, nacke, leder och muskler. Du kan också få hjälp med huvudvärk, migrän, idrottskador, belastningsskador, whiplashskador, stressrelaterade besvär m. m. Vi har specialistkompetens i kraniell osteopati.

OM Rehab i Helsingborg AB

(5)

Nelly Krooks gata 8-1025444 Helsingborg
logo

Målet är att du på så få behandlingstillfällen som möjligt ska uppleva lindring av dina besvär och om möjligt bli besvärsfri.

Osteopat Tobias Åblad - Göteborg

Viktoriagatan 1941125 Göteborg
logo

Osteopatisk behandling syftar till att främja kroppens egen självläkande och självreglerande förmåga. På så vis fortgår effekterna av en behandling långt efter behandlingstillfället. Detta uppnås genom ingående kunskap om kroppens anatomi och dess funktion, samt vetskapen att kroppen är en enhet där alla delar är beroende av varandra. Osteopati är en mjuk behandlingsmetod där man använder händerna för diagnos och behandling(Osteopater behandlar de flesta typer av smärttillstånd) Välkommen!

Bellman & Symfon Europe AB

Södra Långebergsgatan 3043632 Askim
logo

Hörseln gör ingen comeback. Gör som Sveriges musiker- och artistelit. Skydda din hörsel med Bellman ER. Formgjutna hörselskydd med kompromisslös ljudkvalitet och oslagbar passform.

Dr Peter Lindgren Öron-Näsa-Hals

Sveavägen 911157 Stockholm
logo

I tredje Hötorgshuset, på plan 12, utreder vi öron-näs-halsåkommor. Tinnitus, hörselproblem, yrsel, nästäppa, allergier, heshet, sväljningsstörningar, snarkning och envetna luftvägsinfektioner. Hjärtligt välkommen! Dr Peter Lindgren

Praxis Naprapati och Friskvård AB

Kungsgatan 4158218 Linköping
logo

Praxis naprapati och friskvård är en klinik med specialinriktning på manuell bedömning och behandling av muskler, leder och ryggrad. Här arbetar legitimerade naprapater och massör.

Mats Fredland

(4.6)

Johan banérs gata 3225440 Helsingborg
logo

Vi hjälper dig att bli av med din smärta, så att du och din kropp mår bättre. Jag har 30 års erfarenhet av att behandla akuta och kroniska rygg-, nack- och ledbesvär, huvudvärk, migrän, idrottsskador m.m. Vi har även akutmottagning. Gratis parkering. Välkommen att kontakta oss.

Hälsocenter i Närke

Karlslundsgatan 2070341 Örebro
logo

Linné Hörsel

Linnégatan 4941308 Göteborg
logo

Välkommen till oss! Vi hjälper dig med din hörsel.

Gamla Stans Naprapatklinik

(5)

Rosenlundsgatan 5411863 Stockholm
logo

Agilokliniken: Ingen ska behöva ha ont i onödan! Har du länge dragits med ryggsmärta, ischias, ryggskott eller plågsamma muskelsmärtor? På Agilokliniken får du snabbt professionell hjälp av naprapat, sjukgymnast eller kiropraktor.

Agilokliniken

(4.56)

Västra Järnvägsgatan 1311164 Stockholm
logo

Agilokliniken: Ingen ska behöva ha ont i onödan! Har du länge dragits med ryggsmärta, ischias, ryggskott eller plågsamma muskelsmärtor? På Agilokliniken får du snabbt professionell hjälp av naprapat, sjukgymnast eller kiropraktor.

Olympia Hälsoklinik

(5)

Hövitsmansgatan 1525434 Helsingborg
logo

Välkommen till Olympia Hälsoklinik! Vi arbetar med ryggradsrelaterade problem och idrottsskador men vi arbetar även mycket med kiropraktisk behandling av barn och gravida kvinnor. Välkommen att kontakta oss för att boka behandling eller om Du har några frågor!

Audionommottagning Lund, Rehabiliteringscentrum i Lund

(3)

Sankt lars väg 8222270 Lund
logo

Vi är till för dig som har fyllt 20 år och har nedsatt hörsel. Vi utreder ditt behov och gör tillsammans med dig en plan för din rehabilitering. Vi provar ut och anpassar hörapparater och hörseltekniska #nl#hjälpmedel.

Hälsa & Helhet AB

Energigatan 943437 Kungsbacka
logo

Vi jobbar med osteopati, massage, laser och kosttillskott. Våra behandlingar utförs av kvalificerad personal med inriktning på hälsa och friskvård.

Audika hörselklinik Södermalm

Ringvägen 9311860 Stockholm
logo

Välkommen till Audikas hörselklinik på Södermalm. Våra legitimerade audionomer hjälper dig till en bättre hörsel. Hos oss på Audika kan du få hjälp med att testa din hörsel, prova ut hörapparat, prova ut arbetshjälpmedel och/eller prova ut individanpassade hörselskydd. Första steget mot en bättre hörsel är alltid ett hörseltest. Du behöver ingen remiss för att boka hörseltest och frikort gäller. Audikas hörselklinik på Södermalm är auktoriserad av Region Stockholm.

Audika hörselklinik Helsingborg

Södra kyrkogatan 325223 Helsingborg
logo

På Audikas hörselklinik i Helsingborg får du hjälp med din hörsel. Hos Audikas legitimerade audionomer kan du göra hörseltest och få rådgivning vid utprovning av hörapparater. Audika i Helsingborg arbetar på uppdrag av Region Skåne.

Audika hörselklinik Landskrona

Eriksgatan 90B26133 Landskrona
logo

Hos Audika i Landskrona får du hjälp att nå din fulla hörselpotential. Audikas legitimerade audionomer är experter på hörsel och de utför hörseltest och ger dig rådgivning vid utprovning av hörapparater. Audika arbetar på uppdrag av Region Skåne och du behöver ingen remiss för att besöka Audika i Landskrona.

Audika hörselklinik Dalagatan

Dalagatan 3211324 Stockholm
logo

Välkommen till Audikas hörselklinik på Dalagatan i Vasastan. Våra legitimerade audionomer hjälper dig till en bättre hörsel. Hos oss på Audika kan du få hjälp med att testa din hörsel, prova ut hörapparat, prova ut arbetshjälpmedel och/eller prova ut individanpassade hörselskydd. Första steget mot en bättre hörsel är alltid ett hörseltest. Du behöver ingen remiss för att boka ett hörseltest (frikort gäller). Audikas hörselklinik på Dalagatan i Vasastan är auktoriserad av Region Stockholm.

Audika hörselklinik Norrtälje

Hantverkaregatan 1176130 Norrtälje
logo

Välkommen till Audikas hörselklinik i Norrtälje. Våra legitimerade audionomer hjälper dig till en bättre hörsel. Hos oss på Audika kan du få hjälp med att testa din hörsel, prova ut hörapparat, prova ut arbetshjälpmedel och/eller prova ut individanpassade hörselskydd. Första steget mot en bättre hörsel är alltid ett hörseltest. Boka ett hörseltest i Norrtälje utan remiss (frikort gäller). Audikas hörselklinik i Norrtälje är auktoriserad av Region Stockholm.

Audika hörselklinik Upplands Väsby

Kyrkvägen 2619474 Upplands Väsby
logo

Välkommen till Audikas hörselklinik i Upplands Väsby. Våra legitimerade audionomer hjälper dig till en bättre hörsel. Hos oss på Audika kan du få hjälp med att testa din hörsel, prova ut hörapparat, prova ut arbetshjälpmedel och/eller prova ut individanpassade hörselskydd. Första steget mot en bättre hörsel är alltid ett hörseltest. Du behöver ingen remiss för att boka ett hörseltest i Upplands Väsby (frikort gäller). Audikas hörselklinik i Upplands Väsby är auktoriserad av Region Stockholm.

Audika hörselklinik Södertälje

Storgatan 3-515172 Södertälje
logo

Välkommen till Audikas hörselklinik i Södertälje. Våra legitimerade audionomer hjälper dig till en bättre hörsel. Hos oss på Audika kan du få hjälp med att testa din hörsel, prova ut hörapparat, prova ut arbetshjälpmedel och/eller prova ut individanpassade hörselskydd. Första steget mot en bättre hörsel är alltid ett hörseltest. Boka ett hörseltest i Södertälje utan remiss (frikort gäller). Audikas hörselklinik i Södertälje är auktoriserad av Region Stockholm.

Audika hörselklinik Kista

Kistagången 2616440 Kista
logo

Audikas Hörselklinik i Kista hjälper dig att höra bättre. Våra legitimerade audionomer är experter på hörsel och erbjuder hörseltest och rådgivning vid utprovning av hörapparater. Audika arbetar på uppdrag av Region Stockholm och har ett brett sortiment av hörapparater för allas individuella behov. Du behöver ingen remiss för att besöka Audika i Kista.