Vägbeskrivning

tinnitus

gav 578 företag
Karta
 • Kyrkogatan 44
  41115 GÖTEBORG
  Visa vägbeskrivning
  031-13 24...
  Visa nummer
  (1
  Vi behandlar bl.a. besvär som smärta, värk och stelhet i rygg, nacke, leder och muskler. Du kan också få hjälp med huvudvärk, migrän, idrottskador, belastningsskador, whiplashskador, stressrelaterade besvär m. m. Vi har specialistkompetens i kraniell osteopati.
 • Södra allégatan 6
  41301 GÖTEBORG
  Visa vägbeskrivning
  031-15 95...
  Visa nummer
  Vill du, ditt företag eller din förening ha hjälp med behandlingar, friskvård och prestation? Vi hjälper er med allt inom friskvård. Detta resulterar oftast i minskade sjuktal, ökad prestationsförmåga och trivsel, sammanhållning och lojalitet.Välkommen till oss!
 • Södra Långebergsgatan 30
  43632 ASKIM
  Visa vägbeskrivning
  031-68 28...
  Visa nummer
  Hörseln gör ingen comeback. Gör som Sveriges musiker- och artistelit. Skydda din hörsel med Bellman ER. Formgjutna hörselskydd med kompromisslös ljudkvalitet och oslagbar passform.
 • Södra Malmgatan 7
  39249 KALMAR
  Visa vägbeskrivning
  010-888 54...
  Visa nummer
  Stängt
  Välkommen till Audika på Kungstorpsvägen 8 A! Vi är experter på hörsel och erbjuder hörselvård, utprovning av hörapparater och andra hörselhjälpmedel. Audika har ett 30-tal hörselkliniker i södra och mellersta Sverige. I Region Skåne driver Audika ett antal privata hörselkliniker som är auktoriserade och arbetar på uppdrag av Regionen.
 • Hantverkaregatan 11
  76130 NORRTÄLJE
  Visa vägbeskrivning
  010-888 54...
  Visa nummer
  Stängt
  Välkommen till Audikas hörselklinik i Norrtälje. Våra legitimerade audionomer hjälper dig till en bättre hörsel. Hos oss på Audika kan du få hjälp med att testa din hörsel, prova ut hörapparat, prova ut arbetshjälpmedel och/eller prova ut individanpassade hörselskydd. Första steget mot en bättre hörsel är alltid ett hörseltest. Boka ett hörseltest i Norrtälje utan remiss (frikort gäller). Audikas hörselklinik i Norrtälje är auktoriserad av Region Stockholm.
 • Rosenlundsgatan 54
  11863 STOCKHOLM
  Visa vägbeskrivning
  08-34 31...
  Visa nummer
  (2
  Öppet
  Agilokliniken: Ingen ska behöva ha ont i onödan! Har du länge dragits med ryggsmärta, ischias, ryggskott eller plågsamma muskelsmärtor? På Agilokliniken får du snabbt professionell hjälp av naprapat, sjukgymnast eller kiropraktor.
 • Kyrkvägen 26
  19474 UPPLANDS VÄSBY
  Visa vägbeskrivning
  010-888 54...
  Visa nummer
  Stängt
  Välkommen till Audikas hörselklinik i Upplands Väsby. Våra legitimerade audionomer hjälper dig till en bättre hörsel. Hos oss på Audika kan du få hjälp med att testa din hörsel, prova ut hörapparat, prova ut arbetshjälpmedel och/eller prova ut individanpassade hörselskydd. Första steget mot en bättre hörsel är alltid ett hörseltest. Du behöver ingen remiss för att boka ett hörseltest i Upplands Väsby (frikort gäller). Audikas hörselklinik i Upplands Väsby är auktoriserad av Region Stockholm.
 • Kopparbergsvägen 14
  72213 VÄSTERÅS
  Visa vägbeskrivning
  010-888 54...
  Visa nummer
  Stängt
  Välkommen till Audikas hörselklinik i Västerås. Våra legitimerade audionomer hjälper dig till en bättre hörsel. Hos oss på Audika kan du få hjälp med att testa din hörsel, prova ut hörapparat, prova ut arbetshjälpmedel och/eller prova ut individanpassade hörselskydd. Första steget mot en bättre hörsel är alltid ett hörseltest. Ett hörseltest är kostnadsfritt och du behöver ingen remiss för att boka en tid.
 • Dragarbrunnsgatan 15
  75320 UPPSALA
  Visa vägbeskrivning
  010-888 54...
  Visa nummer
  Stängt
  Välkommen till Audikas hörselklinik på Dragarbrunnsgatan i Uppsala. Våra legitimerade audionomer hjälper dig till en bättre hörsel. Hos oss på Audika kan du få hjälp med att testa din hörsel, prova ut hörapparat, prova ut arbetshjälpmedel och/eller prova ut individanpassade hörselskydd. Första steget mot en bättre hörsel är alltid ett hörseltest. Ett hörseltest är kostnadsfritt och du behöver ingen remiss för att boka en tid. Audikas hörselklinik i Dragarbrunnsgatan i Uppsala är auktoriserad av Region Uppsala.
 • Drottninggatan 66
  60232 NORRKÖPING
  Visa vägbeskrivning
  010-888 54...
  Visa nummer
  Stängt
  Välkommen till Audikas hörselklinik i Norrköping. Våra legitimerade audionomer hjälper dig till en bättre hörsel. Hos oss på Audika kan du få hjälp med att testa din hörsel, prova ut hörapparat, prova ut arbetshjälpmedel och/eller prova ut individanpassade hörselskydd. Första steget mot en bättre hörsel är alltid ett hörseltest. Ett hörseltest kostar 200 kr (frikort gäller). Du behöver ingen remiss för att boka en tid. Audikas hörselklinik i Norrköping är auktoriserad av Region Östergötland.
 • Sankt eriksgatan 44
  11234 STOCKHOLM
  Visa vägbeskrivning
  010-888 54...
  Visa nummer
  Stängt
  Välkommen till Audikas hörselklinik på Kungsholmen. Våra legitimerade audionomer hjälper dig till en bättre hörsel. Hos oss på Audika kan du få hjälp med att testa din hörsel, prova ut hörapparat, prova ut arbetshjälpmedel och/eller prova ut individanpassade hörselskydd. Första steget mot en bättre hörsel är alltid ett hörseltest. Boka ett hörseltest på Kungsholmen utan remiss, frikort gäller. Audikas hörselklinik på Kungsholmen är auktoriserad av Region Stockholm.
 • Kistagången 26
  16440 KISTA
  Visa vägbeskrivning
  010-888 54...
  Visa nummer
  Stängt
  Audikas Hörselklinik i Kista hjälper dig att höra bättre. Våra legitimerade audionom är experter på hörsel och erbjuder hörseltest och rådgivning vid utprovning av hörapparater. Audika arbetar på uppdrag av Region Stockholm och har ett brett sortiment av hörapparater för allas individuella behov. Du behöver ingen remiss för att besöka Audika i Kista.
 • Sibyllegatan 36
  11443 STOCKHOLM
  Visa vägbeskrivning
  010-888 54...
  Visa nummer
  Stängt
  Välkommen till Audikas hörselklinik på Östermalm. Våra legitimerade audionomer hjälper dig till en bättre hörsel. Hos oss på Audika kan du få hjälp med att testa din hörsel, prova ut hörapparat, prova ut arbetshjälpmedel och/eller prova ut individanpassade hörselskydd. Första steget mot en bättre hörsel är alltid ett hörseltest. Du behöver ingen remiss för att boka hörseltest på Östermalm (frikort gäller). Audikas hörselklinik på Östermalm är auktoriserad av Region Stockholm.
 • Ringvägen 93
  11860 STOCKHOLM
  Visa vägbeskrivning
  010-888 54...
  Visa nummer
  Stängt
  Välkommen till Audikas hörselklinik på Södermalm. Våra legitimerade audionomer hjälper dig till en bättre hörsel. Hos oss på Audika kan du få hjälp med att testa din hörsel, prova ut hörapparat, prova ut arbetshjälpmedel och/eller prova ut individanpassade hörselskydd. Första steget mot en bättre hörsel är alltid ett hörseltest. Du behöver ingen remiss för att boka hörseltest och frikort gäller. Audikas hörselklinik på Södermalm är auktoriserad av Region Stockholm.
 • Dalagatan 32
  11324 STOCKHOLM
  Visa vägbeskrivning
  010-888 54...
  Visa nummer
  Stängt
  Välkommen till Audikas hörselklinik på Dalagatan i Vasastan. Våra legitimerade audionomer hjälper dig till en bättre hörsel. Hos oss på Audika kan du få hjälp med att testa din hörsel, prova ut hörapparat, prova ut arbetshjälpmedel och/eller prova ut individanpassade hörselskydd. Första steget mot en bättre hörsel är alltid ett hörseltest. Du behöver ingen remiss för att boka ett hörseltest (frikort gäller). Audikas hörselklinik på Dalagatan i Vasastan är auktoriserad av Region Stockholm.
 • Storgatan 3
  15172 SÖDERTÄLJE
  Visa vägbeskrivning
  010-888 54...
  Visa nummer
  Stängt
  Välkommen till Audikas hörselklinik i Södertälje. Våra legitimerade audionomer hjälper dig till en bättre hörsel. Hos oss på Audika kan du få hjälp med att testa din hörsel, prova ut hörapparat, prova ut arbetshjälpmedel och/eller prova ut individanpassade hörselskydd. Första steget mot en bättre hörsel är alltid ett hörseltest. Boka ett hörseltest i Södertälje utan remiss (frikort gäller). Audikas hörselklinik i Södertälje är auktoriserad av Region Stockholm.
 • Sveavägen 83
  11350 STOCKHOLM
  Visa vägbeskrivning
  010-888 54...
  Visa nummer
  Stängt
  Välkommen till Audikas hörselklinik på Sveavägen i Vasastan. Våra legitimerade audionomer hjälper dig till en bättre hörsel. Hos oss på Audika kan du få hjälp med att testa din hörsel, prova ut hörapparat, prova ut arbetshjälpmedel och/eller prova ut individanpassade hörselskydd. Första steget mot en bättre hörsel är alltid ett hörseltest. Du kan boka ett hörseltest i Vasastan utan remiss (frikort gäller). Audikas hörselklinik på Sveavägen i Vasastan är auktoriserad av Region Stockholm.
 • Kungsgatan 20
  58218 LINKÖPING
  Visa vägbeskrivning
  010-888 54...
  Visa nummer
  Stängt
  Välkommen till Audikas hörselklinik i Linköping. Våra legitimerade audionomer hjälper dig till en bättre hörsel. Hos oss på Audika kan du få hjälp med att testa din hörsel, prova ut hörapparat, prova ut arbetshjälpmedel och/eller prova ut individanpassade hörselskydd. Första steget mot en bättre hörsel är alltid ett hörseltest. Ett hörseltest kostar 200 kr (frikort gäller). Du behöver ingen remiss för att boka en tid. Audikas hörselklinik i Linköping är auktoriserad av Region Östergötland.
tinnitus gav 578 företag
Static map