Om företaget

Thule Group är världsledande på produkter som gör det enkelt att lätt, säkert och snyggt ta med sig det man behöver och bryr sig om när man lever ett aktivt liv. Våra produkter säljs på 139 marknader över världen. Vi är drygt...

Läs mer om företaget
Telefonnummer
040-635 90...
Adress

Fosievägen 13

21431 Malmö

Hemsida och e-postGå till hemsida
Senaste årsredovisning

Mer information

Öppettider

Det finns inga öppettider för företaget.

Omdömen

Företaget har inga omdömen än

Karta

test
KartaGå till kartvy

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Bildgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om oss

Thule Group är världsledande på produkter som gör det enkelt att lätt, säkert och snyggt ta med sig det man behöver och bryr sig om när man lever ett aktivt liv. Våra produkter säljs på 139 marknader över världen. Vi är drygt 2000 anställda som arbetar på 9 fabriker och fler än 35 försäljningskontor. Thule

är företagets största varumärken. Thule Group är ett publikt företag listat på Nasdaq Stockholm.

Starka varumärken för global tillväxt

Starka varumärken ger en stabil plattform för lönsam tillväxt. Bring your life är mottot för Thule, ett av världens starkaste varumärken inom produkter för ett aktivt fritidsliv.

Vi lägger stor kraft på att värna, stärka och utveckla våra varumärken för tillväxt på en global marknad.

Inom Thule Group jobbar designers, produktutvecklare, inköpare och produktionspersonal för att tillsammans skapa produkter som lockar en global kundkrets. Influenser hämtas från hela världen och från en mängd olika fritidsaktiviteter. Nya idéer föds i samtal med extremskidåkare i Chamonix, joggande föräldrar i Central Park och cyklande tonåringar i Berlin. Utvecklingen inom mode-, rese- och sportindustrin inspirerar.

Hållbarhet

Enkelt uttryckt vill Thule Group vara en del av ett hållbart och fungerande samhälle. Vi tar självklart hänsyn till miljön vi alla lever i när vi själva utvecklar, producerar och säljer våra produkter. Vi går dock längre än så och engagerar oss även i produktion, transport och andra aspekter på vår verksamhet som ligger utanför ”vårt eget hus”.

Investerare

Thule Groups arbete inom investor relations ska kännetecknas av öppenhet och tydlighet, vara relevant och korrekt för att därigenom upprätthålla och öka kunskapen om Thule Group bland investerare, analytiker och media, och därigenom bidra till en korrekt värdering av företagets aktie.

Thule Group ABs utvalda länkar

För dig som driver företaget

Att synas online
Vi fixar det åt dig

Att som företagare synas på internet är idag viktigare än någonsin, men digital marknadsföring kan ibland kännas krångligt och tidskrävande. Vi på Eniro kan hjälpa dig med din Google- och Facebook-annonsering samtidigt som vi ser över din sökmotoroptimering, nya hemsida och digitala närvaro.

Närvarokollen
Har du korrekt info på nätet?

Nästan 9 av 10 kunder uppger att de stött på felaktig företagsinformation online. Det skapar en dålig kundupplevelse och påverkar negativt din synlighet på Google.

Hemsidekollen
Bra hemsidor lockar fler kunder

Varannan besökare riskerar att lämna din hemsida om den tar mer än 3 sekunder för att ladda klart. Google älskar snabba och mobilanpassade hemsidor!

Företagsinformation

Thule Group AB

Omsättning

18 000 tkr

Vinstmarginal

4.00 %

Anställda

7

Ytterligare finansiell information och gratis årsredovisning från Thule Group AB finns på Proff.se

Läs mer om företaget på Proff
Juridiskt namn

Thule Group AB

Org.nr:

5567706311

Bolagsform

Publikt aktiebolag

Arbetsgivaravgift

Ja, registrerad

SNI-bransch

70220 Konsultbyråer avseende företags organisation

Registrerad för moms

Ja

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Datum för upprättande

21.11.2008

Exekutiva befattningar/Administration
Visar 4 av 10
Proff logo
Möjliga telefonnummerformat

0406359000

04-063 590 00

040-635 90 00

0406-35 90 00

040-6359000