Om företaget

Vi erbjuder lunchservering och catering med en service utöver det vanliga. Vi ser som en självklarhet att våran mat alltid lagas från de bästa utvalda råvarorna och att vi alltid kan erbjuda den bästa servicen både i...

Läs mer om företaget
Telefonnummer
08-590 920...
Adress

Jupitervägen 12

19443 Upplands Väsby

Senaste årsredovisning

Mer information

Öppettider

Stängt

Omdömen

Företaget har inga omdömen än

Karta

test
KartaGå till kartvy

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Bildgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om oss

Vi erbjuder lunchservering och catering med en service utöver det vanliga. Vi ser som en självklarhet att våran mat alltid lagas från de bästa utvalda råvarorna och att vi alltid kan erbjuda den bästa servicen både i restaurangen och på cateringen. Välkommen!

Verksamheten

Vi har sedan starten erbjudit våra kunder en matlagning från grunden med genuin kärlek till detta fantastiska yrke. Vår inspiration hämtar vi främst från det svenska husmansköket, men också med aktuella inslag från världens många hörn. Medelhavet ligger oss, såsom många svenskar varm om hjärtat och även de orientaliska och sydostasiatiska smakerna är populära inslag i både vår lunch- och cateringverksamhet.

I Skanskas faciliteter har vi ett lunchrum där vi serverar diverse dagens rätter och i vårt cateringkök tillagar vi mat till alla sorters tillställningar, stora som små.

I vår verksamhet ingår även uthyrning av lokaler, personal, möbler, dukar, glas och porslin. Allt Ni kan tänkas behöva inför Ert event. Vi kan stolt säga att vi är totalentreprenörer!

Thomas Kök & Caterings utvalda länkar

För dig som driver företaget

Att synas online
Vi fixar det åt dig

Att som företagare synas på internet är idag viktigare än någonsin, men digital marknadsföring kan ibland kännas krångligt och tidskrävande. Vi på Eniro kan hjälpa dig med din Google- och Facebook-annonsering samtidigt som vi ser över din sökmotoroptimering, nya hemsida och digitala närvaro.

Närvarokollen
Har du korrekt info på nätet?

Nästan 9 av 10 kunder uppger att de stött på felaktig företagsinformation online. Det skapar en dålig kundupplevelse och påverkar negativt din synlighet på Google.

Hemsidekollen
Bra hemsidor lockar fler kunder

Varannan besökare riskerar att lämna din hemsida om den tar mer än 3 sekunder för att ladda klart. Google älskar snabba och mobilanpassade hemsidor!

Möjliga telefonnummerformat

0859092000

08-590 920 00

085-909 20 00

0859-09 20 00

085-9092000