Se på karta

testutrustningar 

gav 1373 företag inom detta område

Hörlings Ventilteknik AB

Bommelbergsvägen 889435 Själevad
logo

Vi kan erbjuda våra kunder service på plats. Genom att vi är ett serviceföretag är vi väldigt flexibla och anpassar oss till kundens önskemål. Det innebär att vi kan ställa upp med mycket kort varsel vid haveri. Välkommen att kontakta oss för mer information!

Kistler Nordic AB

Stängt

Kanalstråket 543376 Jonsered
logo

Kistler är en av världens ledande tillverkare av givare för mätning av tryck, kraft, moment samt acceleration. Vi tillverkar också roterande momentgivare samt linjärenheter med inbyggd kraftmätning. Kontrollenheter för mätning och övervakning i realtid ger 100% kvalité.

Opsis AB

Skytteskogsvägen 1624466 Furulund
logo

OPSIS AB är ett globalt företag som utvecklar, tillverkar och marknadsför innovativa system för gasanalys och processtyrning. Vårt mål är att förse våra kunder med de mest avancerade, tillförlitliga och kostnadseffektiva systemen, oavsett användningsområde. Systemen används för mätning av luftkvalitet samt för kontinuerlig emissionsmätning och processtyrning.

Sun Maskin & Service AB

Stängt

Lovartsgatan 865221 Karlstad
logo

SUN Maskin & Service är din leverantör av premium verkstadsutrustning. Vi är ett rikstäckande teknik- och kompetensföretag som riktar sig till motorbranschens olika aktörer så som märkesverkstäder, fristående verkstäder, "tunga verkstäder", bilbesiktningsorganisationer, skolor och Försvarsmakten. Vi erbjuder försäljning och service av test- och diagnosutrustning. Exempel på våra produkter är bromsprovare, avgasmätare, hjulinställningsutrustning, diagnosinstrument, billyftar samt utrustning för kontroll och reparation av luftkonditionering (AC).

Mekonomen

Stängt

(3.33)

Cementvägen 797345 Luleå
logo

En av landets ledande verkstäder för reparation av dieselinsprutningssystem. Brett sort. av bytesenheter för insprutningspumpar.

Element Metech AB

Torshamnsgatan 3516440 Kista
logo

Kalibrering av mätinstrument.Element Metech erbjuder kalibrering av mätinstrument, mätdon och givare inom ett mycket brett område. Vi utför även precisionsmätning av fixturer, utfallsprover m.m.för produktionskontroll.Vi hette tidigare Exova Metech och bytte namn 2018.

SPM Instrument AB

Stängt

Finningevägen 7164542 Strängnäs
logo

SPM Instrument AB är världsledande inom tillståndskontroll. Vi har levererat lösningar med överlägsen prestanda till industrier världen över i nästan femtio år, och vi brinner för det vi gör. Vi fokuserar helt på utveckling av produkter i världsklass, för driftsäkerhet och underhåll i världsklass – det skiljer oss från andra.Läs mer om oss här: https://www.spminstrument.se/Om-SPM/Om-SPM-Instrument-AB/

Magnetic Analysis Nordic AB

Arenavägen 4F83158 Östersund
logo

A leader in non-destructive testing.

teleradio

(5)

August barks gata 30A42132 Västra Frölunda
logo

Vi utvecklar, tillverkar och marknadsför radiostyrning i huvudsak för industriellt bruk. Över 60 års erfarenhet av radiostyrning.

Hyssna Measuring Equipment AB

Össlövsvägen 3443498 Kungsbacka
logo

Vi utvecklar mätverktyg för olika ändamål - bl.a. för mätning av virke, skor och personer, samt stänger till byggplatser för laser- och nivåmätning.

Jcel i Stockholm AB

Stockholm
logo

Vi har har god historisk kunskap av installation i kulturkänsliga miljöer. I dagsläget är våra kunder huvudsakligen företag.Kontakta oss gärna för med information.

Oleinitec Nordic AB

Stängt

Hammarbacken 6B19149 Sollentuna
logo

Oleinitec Nordic AB är en leverantör av instrument och lösningar för alla typer av analysuppgifter, från grundparametrar till krävande och komplexa system. Vår verksamhet är att fungera som en mycket effektiv länk mellan innovativ teknik och nordisk forskning & industri för material-, vätske- och gasanalys.

Cytiva Sweden AB

Stängt

Björkgatan 3075323 Uppsala
logo

Our customers undertake life-saving activities ranging from fundamental biological research to developing innovative vaccines, biologic drugs, and novel cell and gene therapies. Our job is to supply the tools and services they need to work better, faster and safer, leading to better patient outcomes.

Piteå Mätcenter AB

Durrnäsvägen 1094139 Piteå
logo

Välkommen till Bygglaser teknik -den nya nätbutiken inom bygglaser och Geodesi. Vi finns för dig som söker de mest professionella bygglasrar och geodetiska instrument som marknaden har att erbjuda. Vi ser fram emot att få dig som kund-och vi lovar att göra vårt allra bästa för att ge vägledning och service så att du känner dig nöjd som kund hos oss.

Renishaw AB

Biskop henriks väg 217676 Järfälla
logo

Renishaws innovationer förbättrar precision, effektivitet och kvalitet inom områdena metrologi, rörelsestyrning, maskinkalibrering, dental CAD/CAM och spektroskopi. Vi är världsledande inom metrologi och spektroskopi med forskning, utveckling, tillverkning och försäljning.

Beckman Coulter AB

Ekbacksvägen 2816869 Bromma
logo

Vi tillverkar biotekniska och analytiska instrument till laboratorier för forskning och diagnostik.

SensorGruppen AB

Stängt

Krossverksgatan 5E21616 Limhamn
logo

SensorGruppen marknadsför och supportar antistat, antistatutrustningar, statisk elektricitet, nivåvakt, nivågivare, nivåmätning, panelinstrument, PLC med HMI, operatörspaneler, ethernet routrar och switchar, modem, Wifi, personsäkerhet, maskinsäkerhet, klämlister, streckkodläsare, visionsystem, fotoceller, kapacitiva- och induktiva-, sensorer, kommunikationslösningar. Vi har lång erfarenhet av automatisering inom svensk industri med en mängd olika produkter och tjänster.

Thermo Fisher Scientific, Phadia AB

Rapsgatan 7P75450 Uppsala
logo

Vi utvecklar, tillverkar och marknadsför kompletta blodtestsystem.

Triolab AB

Stängt

Bifrostgatan 3043144 Mölndal
logo

Triolab erbjuder instrument, reagenser, förbrukningsvaror samt applikationssupport och teknisk service inom diagnostik och forskning.

Easy-Laser AB

Stängt

Alfagatan 643149 Mölndal
logo

Easy-Laser® är en av världens ledande tillverkare och leverantörer av laserbaserade mät- och uppriktningssystem. Vi utvecklar lättbegripliga produkter gjorda för att snabbt och enkelt kunna utföra exakta mätningar och rikta upp alla typer av maskiner med högsta precision.

CIS Technic AB

Verkstadsgatan 429434 Sölvesborg
logo

Vi utvecklar, anpassar och marknadsför kompletta utrustningar för filmning och dokumentering av ledningsnät i mark m.m.

SITECH Sverige AB

Stängt

Stora Wäsby 19437 Upplands Väsby
logo

Vi på SITECH erbjuder lokal service, kundanpassade utbildningar och teknisk support – hela vägen. Vi vet hur innovativ teknik ska ska användas för att lösa våra kunders utmaningar. Självklart guidar vi dig i hur man bäst tillämpar våra effektiva mätsystem på allehanda maskiner och flottor.Välkommen att uppleva en ny nivå av produktivitet som gör din verksamhet lönsam i projekt efter projekt!

Sitech Sverige AB

Stängt

Enhörningsvägen 1228143 Hässleholm
logo

Vi på SITECH är auktoriserade återförsäljare av Trimbles maskinstyrnings- och mätteknikprodukter. Våra kunder finns inom entreprenadbranschen, den marina byggsektorn och havsbaserade projekt. SITECH Sverige AB ingår i Trimbles globala distributionsnät. Mätteknik och maskinstyrning är vår specialitet.

Techtum Lab AB

Stängt

Västra finnbodavägen 4B13130 Nacka
logo

Leverantör och samarbetspartner för kliniska laboratorier och forskningslaboratorier i Norden. Kontor i Umeå, Stockholm och Skåne. Techtum Lab AB levererar smartare reagens, förbrukningsvaror och instrument till kunder inom forskning och diagnostik. Dessutom levererar Techtum en egen plattform för provpreparation vid screening av MRSA vid sjukhus.

SITECH Sverige AB

Stängt

Aminogatan 2243153 Mölndal
logo

Vi på SITECH erbjuder lokal service, kundanpassade utbildningar och teknisk support – hela vägen. Vi vet hur innovativ teknik ska ska användas för att lösa våra kunders utmaningar. Självklart guidar vi dig i hur man bäst tillämpar våra effektiva mätsystem på allehanda maskiner och flottor.Välkommen att uppleva en ny nivå av produktivitet som gör din verksamhet lönsam i projekt efter projekt!