Om Tenders Sverige AB

Med ett korrekt och affärsmässigt anbud ökar du dina möjligheter att skapa nya och lönsamma offentliga affärer. Tenders ger dig stöd i allt från marknadsanalys och kartläggning till anbudsskrivning, granskning och kvalificerad affärsjuridisk rådgivning. Våra specialister hjälper dig optimera alla delar i ditt anbudsarbete. Eller de delar du själv väljer.

Om oss

VI STÖDER DIG GENOM HELA ANBUDSPROCESSEN!

Tenders Sverige AB i Linköping startade verksamheten för drygt tio år sedan. Vi är en professionell partner i anbudsprocesser och ger dig operativt stöd eller rådgivning i alla steg i en anbudsprocess, eller i de delar du väljer. Vårt mål är att optimera anbudsarbetet så att våra kunder når större framgång i offentliga affärer. I Linköping producerar vi årligen cirka 500 anbud.

Våra jurister och anbudskonsulter har alla specialkompetens inom upphandlingsområdet och vår VD har sälj- och marknadsföringsstrategier som specialområde. Bland kunderna finns allt från enmansföretag till multinationella företag, över hela Sverige och i alla typer av branscher. Vi har 600 kunder som återkommande anlitar Tenders.

Våra tjänster

Ungefär 100 000 nya avtal tecknas inom den offentliga sektorn varje år. Offentlig marknad i Sverige omsätter över 800 miljarder kronor, den växer och regelverken utvecklas. Det är många företag som vill ha sin del av kakan. Är din verksamhet med bland dem?

Upphandlingarna är ofta komplicerade och bygger på omfattande dokumentation. Det kräver både tid och kunskap, vilket de flesta inte har. Känner du igen situationen? Välkommen till oss på Tenders. Vi ger operativt stöd och rådgivning i alla steg i anbudsprocessen, så att du kan fortsätta fokusera på din kärnverksamhet. Vi kan också hjälpa dig med valda delar i arbetet, helt beroende på vilken tid och kunskap din organisation har.

ERFARNA AFFÄRSJURISTER

Tendersgruppen verkar för den korrekta och affärsmässiga upphandlingen. Vi är tre företag som på olika sätt stöder säljande företag i anbudsprocessen, Tenders Sverige AB i Linköping, Tenders International Consulting AB i Stockholm och Tenders Norge AS i Oslo. Företagsgruppen ägs av Tenders International Holding AB.

Tenders Sverige ABs utvalda länkar

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Tenders Sverige AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnTenders Sverige AB
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande30.12.2004
Org.nr:5566736616
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital100000
Omsättn.intervall5000 - 9999 tkr
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch70220 Konsultverksamhet avseende företags organisation

Exekutiva befattningar/Administration

Bengt Daniel Oliveira De SousaOrdförande
Björn Larsson LedeliusVerkställande direktör
Dan Torsten FrödénLedamot
Bengt Daniel Oliveira De SousaLedamot
Björn Larsson LedeliusSuppleant
Anna Sofia IngmanRevisor