Se på karta

tegelfasad 

gav 13 företag inom detta område

Karlssons Fasadrenovering AB

(4)

Malmvägen 1057454 Holsbybrunn
logo

Vår affärsidé är att utföra fasadrenoveringar, tilläggsisoleringar samt putsningsarbeten av hög kvalité.

TV Fasad - Fasadrenovering

Stängt

Boråsvägen 543531 Mölnlycke
logo

Etablerad i Göteborg sedan 1990. Utför olika typer av fasadbehandlingar, även nybyggnation. Vi utför även grundliga balkongrenoveringar, kakel, klinker och murningsarbeten. Service, kvalitet och nöjda kunder är vårt mål. Kontakta oss så kommer vi med en offert!

Järnrikets Mur & Fasad

Rallarrosvägen 1180647 Gävle
logo

Vi utför all typ av puts, puts på isolering, murning, renovering av putsade fasader och tegelfasader på alla typer av fastigheter.

JPJ Fasad & Kakel AB

Granats väg 723179 Smygehamn
logo

JPJ Fasad & Kakel grundades av Jonas Larsson år 2000. Jonas har lång erfarenhet i branschen, började redan 1989. I dagsläget har företaget fem anställda. Företaget är verksamma i Malmö, Lund, Ystad och Trelleborg. Vi arbetar både mot företag och privatpersoner. Utnyttja rotavdrage!

Murverket I Vellinge AB

Stängt

Avenboksgatan 823534 Vellinge
logo

Vi på Murverket i Vellinge AB erbjuder våra kunder ett stort urval av olika tjänster inom murning, puts, kakel och klinker arbeten där vi har flera års erfarenhet inom områdena. Vi sätter alltid kundens behov och önskemål i första hand och arbetar nära kunderna för att skapa skräddarsydda lösningar som passar varje kunds unika behov tills alla är 100% nöjda.

KJ Mur & Puts AB

Stängt

Hyringa NYHEM 146795 Grästorp
logo

Utför alla typer av mur och putsarbeten. Fasader, skorstenar, eldstäder, grunder m.m.

Fasadvision Mälardalen AB

Backanäsgatan 5A63347 Eskilstuna
logo

Fasadvision är ett företag som utför Fasadarbeten med hög kvalité, vi utför murnings arbeten främst i Stockholm- och Mälardalsregionen. För dig som vill ha något utöver det vanliga. Vår inriktning är att utföra fasadarbeten mot en delad eller en totalentreprenad helt enligt kundens önskemål. Vi åtar oss alla typer av uppdrag från mindre fasadrenoveringar eller plattsättningar till större byggnadsprojekt.

Bjerkes Mureri och Kakel AB - Murning & Fasadrenovering Falköping

Stängt

Bolum Utsikten 152198 Broddetorp

Bjerkes Mureri och Kakel AB, din murare och fasadrenoverare i Skaraborg med omnejd! Vi har över 30 års erfarenhet och hjälper dig med allt från murning, plattsättning till fasadputsning och kakel samt klinkers. Vi utgår från Falköping men hjälper dig, både som företag och privatperson, i hela Skaraborgs län. Kontakta oss via telefon eller mail för ditt nästa projekt!

Dahlqvist Mureri AB

Stängt

Kullagärdevägen 2443964 Frillesås
logo

Dahlqvist Mureri AB är ett företag som besitter lång erfarenhet och yrkesstolthet.Vi lovar snabb återkoppling och sätter kunden i fokus.Murare är ett yrke som ofta går i generationer och så gjorde det även för min del. Jag som grundare började min karriär för 20 år sedan i familjeföretaget där jag blev upplärd av min far.Renovering eller nybyggnation, privatpersoner eller företag? Vi åtar oss stora som små projekt. ”Vi är det lilla företaget med den stora kompetensen”.

Tingvalla Byggtjänst

Stängt

(3.8)

Galoppstigen 1565348 Karlstad

Mattias Homestyling & Consulting AB

Stängt

Krönleinstigen 355311 Jönköping

Allt i Murning i Karlshamn AB

Stängt

(5)

Giselsbergsvägen 246-3537454 Asarum

Byggnytt i Väst AB

Stängt

(4.63)

Länsmansvägen 1B43375 Jonsered