Se på karta

teckningar 

gav 204 företag inom detta område

Metropol Auktioner

Sveavägen 11611350 Stockholm
logo

På Metropol håller vi varje vecka auktioner med dekorativa föremål och bättre konst och antikviteter för de riktigt kräsna. Givetvis säljer vi även mindre exklusiva objekt, såsom prydnadsföremål, inredningsdetaljer, glas, silver och porslin m.m. Välkommen!

Papperskonservator Peder Werner

Fyrverkarbacken 2711260 Stockholm
logo

Jag arbetar sedan 35 år med konservering, restaurering, montering, inramning och förvaring av konst på papper och arkivmaterial.

J B Illustration & Design

Norra västkustvägen 7323741 Bjärred
logo

Jag är en frilansare som har jobbat med reklambyråer, filmbolag, förlag och företag sedan '87.Hoppas att du tycker om det du ser och att min stil kanske passar i ditt spännande projekt!

Grafisk Formgivare Anders Djerf

Bränningevägen 2512058 Årsta
logo

Min ateljé, "Anders Tecknarstuga", hittar du i hörnet Södermanna- och Skånegatorna på Söder i Stockholm. Besöksadress Skånegatan 69. Anders Djerf är aktiv konstnär, illustratör, skribent, fotograf, grafisk formgivare och sedan 2010 auktoriserad guide. Omfattande guideverksamhet i södra Stockholm och i Norrtälje. Frilansande egenföretagare inom kulturområdet sedan 1978. Målar ute i naturen, gärna på en klippa vid vatten.

Studio Svensson

Gamla Varuträskvägen 4093142 Skellefteå
logo

Målar, tecknar och designar. Motiven är både natur och människor och många bilder handlar om relationer. Både människor emellan och mellan människor och natur. Designen handlar främst om produkter i trä. Har haft ett trettiotal utställningar runt om i Sverige och en i Norge.

JIL illustration, John Löf

Stängt

Skälsätravägen 29E13554 Tyresö
logo

Annika Eklind Art- konst, konsthantverk och workshopar i sydöstra Skåne

Öppet

Vanstadvägen 7A27576 Äsperöd
logo

Annika Eklind är konstnär, konsthantverkare och workshoparrangör verksam i sydöstra Skåne.Eklind Art erbjuder kreativa evenemang i naturen och i webbshopen finner du unika konst- och hantverksföremål i form av akrylmåleri, teckningar i torrpastell, keramiska bruks- och konstföremål och även nålbundna och virkade mössor och vantar i egen design.

Astrid Bergdahl

Stängt

Rutger Fuchsgatan 7A11667 Stockholm
logo

Astrid Bergdahl is a Graphic Designer and Visual Artist with a creative passion for art, design, strong concepts, layout and typography. Creating Graphic Design and Art Direction for clients in printed matter and digital platforms including social media. Painting in oil and creates illustrations in graphite and coal.

Nordbergs Antikvariat

Stängt

Södra hamngatan 1445140 Uddevalla
logo

Vi köper och säljer böcker, gamla vykort, serier. Kontakta oss gärna med frågor om vårt antika sortiment.

Antikvariat August

Stängt

(3)

Drottninggatan 8511160 Stockholm
logo

Antikvariatet i Strindbergshuset. Vi köper böcker inom flertalet områden gärna större partier eller enstaka böcker av högre värde. Till oss kommer folk med olika litterära intressen för att både köpa och sälja böcker.

h:ström

Stängt

Skiftesvägen 690354 Umeå
logo

h:ström - Antikvariat & Bokhandel är ett av Norrlands största antikvariat och bokhandlare. Vi har fokus på skönlitteratur och humaniora, men har böcker inom de flesta genrer. OBSERVERA: vi bedriver i första hand postorderverksamhet och en del böcker i våra kataloger på vår egen webplats och på andra sökmotorer finns inte tillgängliga för omedelbar upphämtning.

Antikvariat Lyktan

Christian Barnekowsgatan 1927232 Simrishamn
logo

Specialantikvariat för religion och livsåskådning. Endast postorderförsäljning. Välkommen!

Limmareds Auktionshall

Stängt

Storgatan 4051441 Limmared
logo

Hos Antik & Antikvariat Tranan hittar du möbler från 1700-talet till 1900-talet och annan kuriosa. Vi säljer också glas, speciellt från Limmareds Glasbruk. Vi har även ett antikvariat med flera olika typer av böcker.

Rönnells Antikvariat AB

Stängt

(3.8)

Birger Jarlsgatan 3211429 Stockholm
logo

Rönnells Antikvariat, grundat 1929, är Sveriges största och kanske Nordens sista stora antikvariat. Ett antikvariat med stora lokaler och brett sortiment, kunnig personal och högt utvecklad service.

BOK-Galleriet

Stängt

Kristinagatan 2060226 Norrköping
logo

Hos oss kan du köpa eller sälja - efter överenskommelse - begagnade böcker, pocketböcker, serietidningar, seriealbum och liknande litteratur. Vi handlar även med faktalitteratur, antikvarisk och topografisk litteratur. Det finns tiotusentals titlar att fynda bland. Villkor: Vi köper böcker och tidningar, men restriktivt!

Antikvariat Viktoriagatan

Viktoriagatan 530246 Halmstad

Ryös Antikvariat AB

Swedenborgsgatan 4011827 Stockholm

Bokcentralen Eftr

Myrvägen 1078542 Mockfjärd

Antikvariat Mimer

Kryddgränd 412358 Farsta

Roman, Lena Christina

Sunnäs 768195 Kristinehamn

Gunna Grähs

Klippgatan 14F11635 Stockholm

Almgren Illustration

Prästgatan 18A11129 Stockholm

Kusens

Åhs 5443276 Tvååker

Nagano AB

Såggatan 4441458 Göteborg

Graphica Design

Slåttervägen 5343440 Kungsbacka