Om företaget

Teater De Vill bildades 1996. Utifrån egna Scenen Pipersgatan 4 blandar vi konstnärliga uttryck, korsbefruktar det konstnärliga med det pedagogiska, skapar unika projekt, tar fram nyskrivna pjäser för ungdomar och turnerar med...

Läs mer om företaget
Telefonnummer
08-652 08...
Adress

Pipersgatan 4

11224 Stockholm

Hemsida och e-postGå till hemsida
Senaste årsredovisning

Mer information

Öppettider

Det finns inga öppettider för företaget.

Omdömen

Företaget har inga omdömen än

Karta

test
KartaGå till kartvy

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Bildgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om oss

Teater De Vill bildades 1996. Utifrån egna Scenen Pipersgatan 4 blandar vi konstnärliga uttryck, korsbefruktar det konstnärliga med det pedagogiska, skapar unika projekt, tar fram nyskrivna pjäser för ungdomar och turnerar med redan framtagna.

Teater De Vill

Teater De Vills pjäser berör och skildrar alltid den verklighet vi lever i. Nästan alltid handlar det om att låta den marginaliserade människan komma till tals. Pjäserna granskar vårt samhälle, dess attityder, fördomar och ideal. Ofta ur ett ungt perspektiv. Vi arbetar gärna i gränslandet mellan teater, dans, livemusik, poesi, film, drömspel, naturalism och berättar i bilder snarare än ord. Det fysiska skådespeleriet står i centrum. I anslutning till föreställningarna arrangeras seminarier för publiken, med målsättning att väcka diskussion om pjäsernas tema. Till alla pjäser finns lärarhand ledningar och efterarbetesmaterial. Stora delar av gruppens verksamhet genomsyras av arbetet med tillgänglighet. En övergripande målsättning är att tillgängliggöra och öppna teaterscenen för personer med funktionsnedsättningar.

Historik

Teater De Vill grundades 1996 och var då en fri scenkonstgrupp som varvade politiska pjäser med företagsteater. Gruppen spelade på scener som Galeasen, Södra Teatern, Teater Pero, mm. Namnet anspelade på att gruppen bestod av viljestarka personer och att skådespeleri mycket handlar om att följa en vilja. Central var också viljan att med teater som medel förändra och skapa en bättre värld. Namnet blev då de som vill. Teater De (Dom) Vill helt enkelt. Att namnet dessutom påminde om franskans Théâtre de la Ville (stadens teater) gav en skön internationell snärt. År 2001 fick gruppen egen scen på Kungsholmen i Stockholm. I dag har Teater De Vill ett 30-tal produktioner bakom sig.

Scenen Pipersgatan 4

Scenen Pipersgatan 4 är en blomstrande teaterscen med en mängd konstnärliga uttryck. Här ges egna premiärer och föreställningar, repetitioner, gästspel, kurser, seminarier, kabaréer, readings, konserter m.m. Från scenen tar gruppens verksamhet avstamp för landsomfattande turnéer. I takt med att gruppen växt har turnéverksamheten utvecklats och gjort Teater De Vill till en väl etablerad fri teatergrupp, som flitigt anlitas av arrangörer i hela landet.

Tillgänglighet

Teater De Vill har sedan år 2003 arbetat för tillgänglighet på flera plan. Förenklat kan man säga att allt gruppen gör genomsyras av tillgänglighet. Vi arbetar med integrerade ensembler bestående av skådespelare med och utan funktionsnedsättningar. Vi ger seminarier på temat vid Biennaler, festivaler, utbildningar, kommunkonferenser, riksteaterdagar, landstingsdagar, mm. Vi håller nybörjarkurser i skådespeleri för personer med funktionsnedsättningar över hela landet.

Hyr Scenen Pipersgatan 4

Letar ni efter en scen att spela er föreställning på?

Då kanske detta är något för er…

Teater De Vill och Teater Barbara driver tillsammans Scenen Pipersgatan 4, på Kungsholmen i Stockholm. Vi producerar och spelar föreställningar som riktar sig till barn, ungdomar och vuxna. Då dessa även är på turné i landet, använder vi inte scenen hela tiden och har därför möjlighet att hyra ut den till just er.

Teater De Vills utvalda länkar

För dig som driver företaget

Att synas online
Vi fixar det åt dig

Att som företagare synas på internet är idag viktigare än någonsin, men digital marknadsföring kan ibland kännas krångligt och tidskrävande. Vi på Eniro kan hjälpa dig med din Google- och Facebook-annonsering samtidigt som vi ser över din sökmotoroptimering, nya hemsida och digitala närvaro.

Närvarokollen
Har du korrekt info på nätet?

Nästan 9 av 10 kunder uppger att de stött på felaktig företagsinformation online. Det skapar en dålig kundupplevelse och påverkar negativt din synlighet på Google.

Hemsidekollen
Bra hemsidor lockar fler kunder

Varannan besökare riskerar att lämna din hemsida om den tar mer än 3 sekunder för att ladda klart. Google älskar snabba och mobilanpassade hemsidor!

Företagsinformation

Teater De Vill

Omsättning

0 tkr

Vinstmarginal

0.00 %

Anställda

10-19

Ytterligare finansiell information och gratis årsredovisning från Teater De Vill finns på Proff.se

Läs mer om företaget på Proff
Juridiskt namn

TEATER DE VILL

Org.nr:

8024053830

Bolagsform

Ideell förening

Arbetsgivaravgift

Ja, registrerad

SNI-bransch

90010 Producenter av konstnärliga, litterära och artistiska verk

Registrerad för moms

Nej

F-skatt

Nej, inte registrerad för F-skatt

Datum för upprättande

26.02.1998

Exekutiva befattningar/Administration
Proff logo
Möjliga telefonnummerformat

086520801

08-652 08 01

086-52 08 01

0865-208 01