Om Taxi Vänersborg och Vargön

Taxi Kaif är ett taxibolag i Vänersborg och Trollhättan som lägger kundens önskemål och behov i centrum. Med komfort, punktlighet och trygghet som ledord ser vi till att göra din taxiupplevelse så enkelt som möjligt, oavsett om du befinner dig i Göteborg centrum eller besöker alpackorna i Vänersborg. Och Trollhättan Med våra taxibilar i Uddevalla och Vänersborg ser vi till att finnas där våra kunder behöver oss. Dessutom kör vi till och från Trollhättan.

En trygg och säkerhet professionell taxi i Vänersborg och Trollhättan

Behöver du en trygg och professionell taxi i Vänersborg och Trollhättan Taxi Kaif finns här för att ge dig en kundupplevelse i högsta klass. Våra chaufförer har en lång erfarenhet som chaufförer av olika slag. Vi är en smidig lösning när du enkelt vill ta dig från plats A till plats B. Kontakta oss redan idag för prisförslag och mer information!

En professionell Taxi

Vi är ett taxibolag som tar ansvar för miljön. Vår målsättning är att kunna utföra alla körningar utsläppsfritt inom en snar framtid.

Taxi Vänersborg och Vargöns utvalda länkar

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Taxi Vänersborg och Vargön, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn-
Bolagsform-
Datum för upprättande-
Org.nr:-
Arbetsgivaravgift-
Aktiekapital-
Omsättn.intervall-
F-skatt-
Registrerad för moms-
SNI-bransch

Exekutiva befattningar/Administration

Omdömen om Taxi Vänersborg och Vargön

Kaif said Ibraahim

för 11 månader sedan

Jag åker dagligen med Taxi Kaif och kan säga, de bäst kvalitet service, rena taxi och trevliga chaufförer, åk med dem och hitta Göteborg, Vänersborg och Trollhättan.