Se på karta
Smattervägen 329691 Åhus

1 (1)

Kristianstad Taxi / Åhus Taxi - ditt taxibolag i Kristianstad och Åhus! Boka din taxi hos oss och få en trygg och bekväm resa dit du vill. Chaufförens fokus ligger på att göra din resa så enkel som möjligt. Våra ledord är punktlighet, service och säkerhet.

Stationsvägen 379232 Mora

Mora Taxi AB är ett anrikt taxiföretag som genom säkerhet, service och finess erbjuder hög kvalité. Vi är verksamma i Siljans regionen med omnejd där vi dagligen utför olika logistiklösningar till privatresenärer såväl som företagskunder - vi finner en lösning på det mesta! Vi utför även en hel del budtransporter med våran budbil då vi även innehar transporttillstånd för detta. Väl mött och Välkomna med er förfrågan!

Hasselvägen 2029160 Kristianstad

Taxi C4 Kristianstad, din taxifirma i Kristianstad och Åhus tillgänglig dygnet runt och med service samt kundnöjdhet i fokus. Kontakta oss via telefon eller mail för din nästa resa. Varmt välkommen!

Strandvägen 6B83532 Krokom

Vi kör Taxi i Östersund och Krokom med omnejd.

Birger Jarlsgatan 37B11145 Stockholm

Hej, vi hjälper dig att boka eller förboka en taxi över hela Sverige, behöver du hjälp med att boka en taxi för en person & budtransporter, inga problem vi hjälper dig, vi hjälper dig med allt från med att boka en taxi för 1-8 passagerare, för dig med mycket bagage, taxi som tillåter husdjur till taxi med bilbarnstol Vi skickar en taxi till dig genom att hitta taxibolag närmast dig.Vi önskar er en trevlig resa & hoppas ni bli nöjda, för att boka, samtalet kostar 1 kr per minut.Ring +469391925

Kålfjärilsvägen 1946165 Trollhättan

5 (2)

Lokalt Taxibolag med mångårig erfarenhet kring person samt budtransporter. Erfarna chaufförer.

Färgargränd 1983153 Östersund

Erbjudande - Fast pris på flygplatstransfer till centrala Åre. Från 7 december till 1 maj. Kombibil för 1850 kr: Bekväm resa med plats för mycket bagage och med takräcke för upp till 6 skidor/snowboards. Stor bil för 2300 kr: Rymlig och bekväm, perfekt för grupper eller extra bagage. Erbjudandet gäller enkelresa från Östersunds flygplats till centrala Åre.

Rydsvägen 208A58432 Linköping

Linköping Taxi Point – Din pålitliga taxi i Linköping.

Rapsvägen 9523238 Arlöv

Res smidigt med Taxi Malmö Skåne. Pålitlig, bekväm och snabb transport för dina behov i Malmö och omnejd.

Sandspåret 342431 Angered

5 (1)

Taxi Kaif är ett taxibolag i Vänersborg och Trollhättan som lägger kundens önskemål och behov i centrum. Med komfort, punktlighet och trygghet som ledord ser vi till att göra din taxiupplevelse så enkelt som möjligt, oavsett om du befinner dig i Göteborg centrum eller besöker alpackorna i Vänersborg. Och Trollhättan Med våra taxibilar i Uddevalla och Vänersborg ser vi till att finnas där våra kunder behöver oss. Dessutom kör vi till och från Trollhättan.

Nygatan 647131 Skärhamn

Taxi Tjörn! Vårt verksamhetsområde är på Tjörn med omnejd men vi utför även längre transporter vid behov. Till exempel till Landvetter. Vi utför även budtransporter. Vi har både vanlig personbil och storbil som tar upp till 8 personer. Vi är tillgängliga dygnet runt!