Se på karta
Högbergsgatan 25A11620 Stockholm

Inramningar med kvalitetsprodukter, specialglas, förgyllningar, uppfodringar, plexiarbeten, stora format samt passepartouter.

Malmgatan 563355 Eskilstuna

5 (3)

Freddies Glas är ett traditionellt glasmästeri. Det innefattar bl.a. reparationsglasning, bilrutor, solfilm, inramning och nyglasning.

Bredgatan 1022221 Lund

4 (4)

Vi har stort urval av konstnärsmaterial, pappersvaror och linoljefärg för snickerier. Vi skär passepartout och ramar in bilder.

Östra Storgatan 4755321 Jönköping

Du är alltid välkommen in till vårt galleri för en konstupplevelse.Vi är ett galleri för både nutida och klassiskt måleri.

Dvärsätt 61383541 Dvärsätt

Certifierad Konstinramare med försäljning av konst. Mästarbrev i konstinramaryrket. Medlem i GBF-Inramningsgruppen.

Lövvägen 246830 Vargön

Det brukar ju sägas att kärt barn har många namn och det stämmer bra på Vargöns Varuhus. Ibland frågar våra kunder - men är det inte järnhandeln? Fortfarande kan man hitta ett utbud som även förknippas med järnhandeln som verktyg, skruvar, el-artiklar, målarfärg och redskap, men vi har även fyllt ut butiken med kläder, heminredning, garn, leksaker, hushåll & köksartiklar, kem- & städartiklar samt fiskeutrustning. En sak är säker att på Vargöns Varuhus hittar man det mesta till de flesta!

Posthusgatan 276130 Norrtälje

Vi ramar in oljemålningar, afficher, litografier, sydda tavlor och i stor sett allt som går att rama i och lite till.

Götgatan 1129031 Kristianstad

4 (4)

Vi är en fullservice- och webbutik med mål att täcka alla dina behov. Vi säljer konstnärsmaterial och utför alla typer av inramningsarbeten. Vi har över 30 000 artiklar och erbjuder marknadens bredaste sortiment. Varmt välkomna in på hemsidan.

Katarina bangata 2511639 Stockholm

Vi har inga begränsningar för inramningar. Hos Ramverkstan Södermalm AB i Stockholm går allt att rama in!Värdefull konst eller en tröja? Vi spänner med glädje upp din olje- eller akrylduk i kilram, ramar in dina litografier, affischer, familjefoton eller textilier. Du har säkert egna idéer om vad du vill rama in. Det grejar vi.

Södra lundavägen 624532 Staffanstorp

Kreativa kvalitetsinramningar och förgyllningsarbeten enligt konstens alla regler - det är bara fantasin som sätter gränser.

Nedre Torekällgatan 315172 Södertälje

0

Vi är specialiserade på inramningar och har ett av marknadens största sortiment av ramlist. Inramningarna görs helt i egen verkstad vilket ger dig som kund ett mycket förmånligt pris. Vi kan stolt säga att vi är proffs på ramar.

Karlsborgsvägen 759376 Blackstad

Kreativa kvalitetsinramningar som skyddar och framhäver varje objekt.I verkstaden tillverkas inramningar med millimeterpassning till dina konstverk, foton, broderier, hantverk, objekt mm.Designen tas fram i samråd mellan erfaren konstinramare och kund. Stort utbud av ramar och passepartouter ger dig många valmöjligheter i framtagningen av din inramning.Certifierad konstinramare genom Glasbraschföreningen.Gesällbrev i konstinramaryrket.Flerfaldig pristagare SM i konstinramning.

Sankt eriksgatan 7911332 Stockholm

Galleri S:t Erik är en väletablerad konst- & rambutik som har funnits i Vasastan i över 40 år. Här får du hjälp med inramningar av alla slag, uppspänningar på kilram av olje- & akrylmålningar, passepartoutinramningar, lådinramningar av objekt och broderiuppspänningar.

Storgatan 1326237 Ängelholm

Vi utför inramning av konst, foto m.m. I butiken har vi ett brett utbud av konstnärsmaterial till såväl konstnärer som amatörer.

Gunborg nymans väg 263222 Eskilstuna

3.71 (7)

Arti.Zen är en ny butikskedja som säljer tavlor, ramar, kort och presenter. Vi erbjuder även storbildstryck och kvalitetsinramningar i vår ramverkstad.

Hunnebergsgatan 558222 Linköping
Löparevägen 2B28133 Hässleholm

Vi konstruerar och tillverkar lösningar på det mest skiftande slag hur ett konstverk kan exponeras. Välkommen till oss.

Grönegatan 2622224 Lund

Lunds Rammakeri AB vänder sig till företag, offentliga verksamheter, privatpersoner och konstnärer. Här erbjuds främst inramning men även restaurering av gamla ramar samt konsultation och förmedling av konservatorer gällande konservering och restaurering av måleri och papperskonst. Verkstaden innehar ett brett utbud av lister, främst i massivt trä som ek, valnöt, ask och björk med ytbehandlingar i t ex lasyr, bets och lack, allt efter kundens önskemål.

Storgatan 4427232 Simrishamn

Westerbergs glasmästeri sysslar det mesta inom glas & fönster, bla fönsterrenoveringar i eget snickeri, bilglas, inramningar, inredningsglas, dusch & bad , kök, nyförsäljning & montering av bla Norlux fönster mm.

Stora södergatan 2722223 Lund

Inramning av Tavlor och speglar

Enebybergsvägen 1418236 Danderyd

0

Franssons glasmästeri är ett traditionellt glasmästeri som är grundat år 1910. Vi hjälper dig med t ex fönsterglas, energi- och isolerglas, inredningsglas, stänkskydd i kök, hyllor och duschsystem. Konstinramning och uppspänning av oljor. Konstnärsmaterial och konstförsäljning.

Trollesundsvägen 212432 Bandhagen

Vi erbjuder i princip alla glasningstjänster som förekommer inom glasbranschen.Vi är brandauktoriserade.